Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek teklifler bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sizi doğrudan ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Bencil biri olmadığınız bilenler, bir süredir böyle bir savunma geliştirdiğiniz düşüncesindeler. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz ilişkileri, her şeyin dışında tutuyorsunuz. Bu ilişkiler epeydir sürdürdüğünüz içe dönüklüğünüzden kesinlikle etkilenmiyor.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:10 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Saat 07:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, gelişime odaklı düşünmenin, çaresizlik duygusunu yenmekle mümkün olacağını hatırlatıyor.Saat 08:27 Ay-Pluto görünümü,  ilişkinizde iletişimin önyargılı ve eleştirel olmaması gerektiğini, ortaklaşa kararlar vermenin önemini vurguluyor. Saat 11:06 Ay-Güneş görünümünde, etrafımızdaki kişileri iyice gözlem altına alırız. Değerlerimizi savunuruz. Yanlış bir şeyler gördüğümüzde bunları kendi kriterlerimiz doğrultusunda bazen eleştirebiliriz. Bu çok doğaldır. Ailemize düşkün oluruz. Etrafımızdaki insanlarla elden geldiğince anlaşmaya çalışırız. Yakınlarımıza yardımcı olmaya çalışırız. Saat 12:30 Ay-Jüpiter kavuşumu, çevremizi düzenleme, gerekli ve gereksizleri ayıklama anlamında olumludur. İstediğimiz şekilde hareket edebiliriz. Eğer aklımıza bir şey takılmışsa, onu hızlıca hallederiz. Okuruz, bilgileniriz, öğreniriz. Sevdiklerimize yardımcı oluruz. Saat 17:18 Ay-Merkür görünümü, hem zihnimizi rahatlatacak hem sözlerimizin olumlu yönde dışa yansımasını sağlayacak. Saat 23:08 Ay-Mars görünümü gayet olumludur. Hem çevrenizle olan bağlantılarda hem de aşk hayatınızla ilgili konularda arzu ettiğiniz şekilde davranmanızı sağlar. Kimi zaman titiz, hassas çoğu zaman sevdiklerinize düşkün ve derinlikli düşünmeniz, başkaları tarafından hoş karşılanır. Cumartesi gününüzün arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarınızı alırken, duygusal istekleriniz daha belirgin olduğu için, mantık ve hisler konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için, açılımlarınız konusunda gecikmeler yaşıyorsunuz. Düşler ve gerçekler arsında gelip gitmekten vazgeçmelisiniz..

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattaki asıl amacını ve isteklerinizi artık kafanızda oturtmanız gerekiyor. Yaşadığınız yerde ve ailenizle ilgili konularda bazı değişimler yaşanabilir. Çevrenizdekilerin takvimlerini bozma riskiniz olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

6 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, ziyaretler ve sohbetler açısından güzel. Yakın çevrenizde hareketli saatler, değişiklikler yaşayabilirsiniz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta İletişim trafiğinizin hareketli olduğu bir gün ve projelerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içindesiniz. Sabırsız ve telaş içinde olabilirsiniz fakat dikkatli ve dirayetli davranacak, içinizden yükselen kuvvetli arzuyu denetim altına alacaksınız. Böylece planlarınızı uygulayabilir, projelerinizi gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz. Seyahatler ve yapacağınız araştırmalar keyfinizi yerine getirecek.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız güzel planlar devrede olacak. Hızlı bir iletişimle gününüzü iyi planlamalısınız. Bu aralar sağlığınız iyi ve hayata sağlam bir noktadan bakıyorsunuz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerin veçevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir hafta sonu olacaktır. Odaklanacağınız konular ise söz konusu sosyal ilişkilerinizdeki alışveriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır. Cömert davranacağınız ve bunun karşılığını alacağınız keyifli ve aydınlık bir hafta sonu olabilir. Doğa yürüyüşlerini aksatmamalısınız. Bayram tatilinin son günleri olduğu için dikkatli bir yolculuk için doğru etkilere sahip bulunacaksınız. Kısa ve günübirlik gezintiler yapmak için de doğru bir zamandasınız.

9 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 34" R
Ay
Yay
10° 57' 16"
Merkür
Koç
16° 03' 41"
Venüs
Koç
26° 51' 30"
Mars
Balık
27° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 30"
Satürn
Balık
16° 16' 24"
Uranüs
Boğa
22° 09' 22"
Neptün
Balık
28° 48' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 04"
Lilith
Başak
22° 57' 54"
True Node
Koç
15° 30' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>