Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz.

Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Bazı ilişkilerinizde ne kadar güvenilir biri olduğunuzu yeterince anlatamamış görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:00 Merkür-Mars görünümü, işlerimizi yakından ve derinlikli şekilde takip etmemizi sağlıyor. Aşk hayatımız, çocuklarımız, ailemizle ilgili konular üzerinde duracağız. Güvencemizi önemseyeceğiz, hesabımızı bileceğiz. Saat 08:44 Ay-Satürn görünüm etkisiyle huzuru en çok hissetmek istediğimiz alan evimizdir. Ailemizle olan paylaşım, sevgi birçok sıkıntının üstesinden gelinmesinde yardımcıdır. Saat 10:29 Merkür-Uranüs görünümü, bir yandan özgürce hareket etmek isterken, diğer taraftan ilişki hayatınızdaki baskıların, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Merkür burcunuzda ilerlediği için geçmişi hatırlar bazen de duygularınızla mantığınızın çelişmesi sonucu  içe kapanabilirsiniz. Peki ne yapılmalıdır? Politik davranmayı bilmek iyi olur. Saat 19:33 Merkür-Chiron görünümü, rahatlatıcı bir etkidir. İnsan böyle bir etki altında moral toplamak, yüklerinden kurtulmak, kendine gelmek ister. Bu yolculukların işaretçisidir. Baskı altında kalmak istemeyen birey, değişiklik arzu eder. Farklı olan her şey ilginizi çeker. Tercihlerinizi bu bakış açısıyla yapmanızda yardımcı olur. Biraz olsun rutinden uzaklaşmak, kendinize gelmek iyi olacaktır. Değişik felsefeler, öğretiler, keşifler bir hayli dikkatinizi çeker. Ben bu enerjinin, sizi hem yönden tedavi edici, rahatlatıcı olacağını düşünüyorum. Saat 19:46 Ay-Pluto görünümü, ilişkiniz  ve aile hayatınızla alakalı konularda farklı görüşte olan kişilere tahammül etmeniz gerekebilir. Hayat şartları sizi güçlü olmaya zorluyor. Siz de her tarafı idare edeyim derken bir hayli yorulabilirsiniz.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel disiplininizi güçlü tutmayı başaracağımız bu günde, olayları sakin bir şekilde izleyeceksiniz, Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz, olayların seyri istediğiniz boyuta gelecektir. Bugün, gizli hırslarınızı yaşama geçirme konusunda sistemli hareket etmekle, kazançlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz..

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğer insanların davranışları ya da gündemleri sizi etkilemesin. Oyunu kendi kurallarınıza göre oynamalı ve kendi yolunuzda ilerlemelisiniz. Ancak bu sayede tüm gücünüzü etrafınıza kanıtlayabilirsiniz. Yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda değişiklikler yaparak, kendinizi mutlu edebilirsiniz.

10 Temmuz 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızdaki konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eski kalmış konulara yeni bir farkındalıkla bakabilirsiniz. İlişkilerinizde sağlamlık arayabilirsiniz. İletişimde kopukluklar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlere daha fazla angaje olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde duygusal değişiklikler nedeniyle yıpranmış hissedebilirsiniz.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZE karşı esprili olmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden sivri dilinizi gereğinden fazla kullanıyorsunuz.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve aile hayatınızdaki önemli deği- şimler fikirsel olarak sizi isyankâr yapabilir. Sevdiğiniz insanla verece- ğiniz kararlar sizi harekete geçirecek ve çok mutlu hissettirecek.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ve komşularınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir. Biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Bu tatlı anıları hatırlayıp ilişkilerinizi dengeye oturtabilirsiniz.Hak hukuk arayışı ön planda olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma ortamınızın odak noktası olabileceği, sosyal topluluklar arasında olabileceğiniz bir günü deneyimliyorsunuz. Mesleki anlamda özgürleşme ihtiyacı taşıyorsunuz ve işinizi değiştirme konusunda hamleler yapabilirsiniz. Ancak bunun için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

11 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 05' 43" R
Ay
Başak
12° 53' 02"
Merkür
Koç
17° 23' 41"
Venüs
Koç
17° 55' 12"
Mars
Balık
21° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 17"
Satürn
Balık
15° 34' 59"
Uranüs
Boğa
21° 45' 07"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 55"
Lilith
Başak
22° 09' 39"
True Node
Koç
15° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>