Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz. Çok yetersiz bulduğunuz birininkaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz.

Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Bazı olaylara gergin bakışınız, bugünlerde olumsuz tepkiler getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konu hakkında belirlediğiniz hedeflere daha yakınlaşmak isteyeceksiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir. Biraz gevşeyip daha ılımlı bakabileceğiniz bir gelişime karşı için, için savaş veriyorsunuz. Gelişimin içindeki kişilerle ilgili yapacağınız yeni değerlendirmeler, sizi karmaşadan kurtarabilir.

12 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 03:52 itibariyle Terazi burcunda oluşan  ilkdördün, yaşamınızı güçlü temeller üzerinde inşa etme, kendinizi dünyaya ispatlama, davranışlarınızla, kararlarınızla toplum içinde bir yer edinme isteğinizdir. Bunu başarmanın yolu, öncelikle bilinçaltınızdaki tüm bastırılmış korkularınızdan arınmak ve kendinize güvenmektir. Kimileri, özellikle genç yaşta olanlar, bunu bir yuva kurarak, güzel bir aileye sahip olarak gerçekleştirmek isteyebilir. Bazıları  baba evinden  ayrılıp kendine  yeni bir düzen kurarak  hayatını tek başına sürdürmeyi düşünebilir. Bir çoğumuz daha çok kazanıp geleceğini garanti altına almayı düşleyebilir. Hayatta kalmak, hareket ve cesaretle ileriye gitme dürtünüz yüksektir. Bunları yapabildiğiniz ölçüde kendinizi huzurlu hissedersiniz. Eğer şu andaki durumunuz sizi tatmin etmiyorsa rahatsız olursunuz. Oysaki önemli olan kişinin kendinden uzaklaşmadan, hayatla olan bağını koparmadan, güvenle ilerlemesidir. 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyri, kazancımızla alakalı konularda önemli olup, yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz. Görünümlere baktığımızda, 12 Haziran tarihi dikkat çekiyor. Eviniz, ailenizle ilgili konularda verilecek kararların elbirliğiyle ele alınması ve maddi durumun gözden geçirilmesi gerekiyor. Sizin arzu ettikleriniz ile kazancınız arasında dengesizlik varsa bir daha gerçekçi bir şekilde duruma bakmakta yarar var.Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Esenlikler dileğimle,

12 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz.Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, kendinizle ilgili karamsarlık söz konusu oluyor. Fakat bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız.

12 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, özel yaşamınızla ilgili ilişkileriniz test edilebilir. Neyse ki, nefret, haset ve kıskançlık duygularını kalıcı hale getirmeyen ve özür dilemekten gocunmayan bir burçsunuz sevgili Yengeçler. Maddi anlamda ise, olumlu etkiler altındasınız. Bütçe yapmak zor olmayabilir veya alacak verecek dengesini kurmanızı sağlayacak planlar yapabilirsiniz. 15 Temmuz civarında, bazı şeylerin sona erdiğini hissedebilirsiniz. Bu durumu görmezden gelmemelisiniz.Sevgili dostlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun günlük yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize keyifli tatiller, sağlık ve sevgi ile kalın...

12 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal değişiklikler içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalar artabilir.

12 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündesiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para evinize giren Venüs size bu alanda kıyak geçmeye başlayacak . Para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Gösterişli ve güzel eşyalara olan düşkünlüğünüz artabilir.

12 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev yaşantınız ve ebeveyninizle ilgili ortağınızdan veya özel ilişkinizden duygusal baskı görmeniz olasıdır. İlişkiniz veya ortağınız için yaşadığınız yeri değiştirme veya ailesel ilişkilerinize müdahil olunması tadınızı kaçırabilir.Akşam saatlerine doğru yaşam alanınızda yalnız kalıp önünüzdeki dönemi planlamanız olasıdır. Gerginlikler bu şekilde giderilebilir. Akşam saatlerinde ailenizle vakit geçirmeye ve suya sabuna dokunmayan muhabbetler kurmaya özen göstermelisiniz. Maddiyatın güçleneceği bir sürece giriş yapıyorsunuz.

12 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

12 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 57' 23" R
Ay
Akrep
12° 33' 45" R
Merkür
Koç
16° 00' 46"
Venüs
Koç
24° 04' 05"
Mars
Balık
25° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 03"
Satürn
Balık
16° 03' 47"
Uranüs
Boğa
22° 01' 43"
Neptün
Balık
28° 43' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 16"
Lilith
Başak
22° 42' 49"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>