Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor.

İş güvenliğinizle alakalı endişelerinizi, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çeliştirmemeye çalışacaksınız. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz, doğru bir tespite benzemiyor.

Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz, bunu dengelemelisiniz.

Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek. Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Öncelikle kendi sorunlarınızdaki abartıları görmeniz yararlı olacak.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:38 Ay-Venüs görünümü, hayatın tüm keyifli, güzel ve olumlu yanlarına kavuşmak ve maddi yönden de güçlenmek isteyen bireyin hassasiyetini işaret eder. Arzular yüreğimizin içinde büyür. Ne olursa olsun, kazanmak, yükselmek isteriz. Geri adım atmayız ve neyi hedefliyorsak onu elde etmek için mücadele veririz. Saat 23:46 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor. Her birimiz için güzelliklerle dolu bir gün geçmesi dileğimle,

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek, kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. Bugün, birlikte olduğunuz insanlarla fikir alış verişi içinde olacaksınız. Onların düşüncelerinden bazı fikirleri süzerek, kendinize yararlı olanları seçeceksiniz. Tiyatro, sinema ve tiyatro gibi sanat olaylarına ilgi duyacağınız bir gün.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar sakin kalmanız, tepkilerinizde aşırıya kaçmamanız gerekiyor. Parasal anlamda bir daralma yaşayabilir ya da ödeme konusunda sıkıntı çekebilirsiniz. Sırf başkalarının ihtiyaçları doğrultusunda harcama yapmamalısınız. Evinizde sıra dışı bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz olaylar yaşanabilir. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim ve arkadaşlık konularında olağanüstü fedakarsınız. Böylece yeni tanıştığınız kişiler ile dostluklarınız uzun süreli oluyor. Ancak içlerinden bazıları kalıcı olmayabilir. Sebebi ise bu ilişkilerin menfaatte dayalı olması. Hislerinize ne kadar güvenseniz de atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alabilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde sorunları masaya yatırmaya çalışacaksınız. Yapacağınız konuşmalarda da tartışmadan uzak durmaya çaba gösterip kendinizi duygularınızla ve empati içinde ifade edecek fakat karşı tarafa onu kaybetmekten korkmadığınızı da açıklıkla belirteceksiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Hayata keyifle baktığınız bugünlerde, kendinizi doğru ifade etmekten kaçınmamaya özen gösterin.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri bir parça tembellik etmek isteyebilirsiniz. Ancak öğleden sonra cinsel enerjinizin yüksek olacağı bir sürece giriyorsunuz ve tensel zevklere eğilimli olabilirsiniz.Diğer taraftan gizemli dedektiflik filmleri izleyebilir veya kitapları okuyabilirsiniz. Çocuklarınızın gizli yönlerini takip edebilirsiniz. Polisiye ve bilim kurgu eserlerine yönelmeniz ve bunlarla vakit geçirmeniz mümkündür. Kumar olarak adlandırılabilecek risklere yer açabilecek şansa sahip olabilirsiniz. Mafya etkisi olan sinema filmleri de ilginizi çekecektir.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 03' 27" R
Ay
Başak
00° 19' 40"
Merkür
Koç
17° 56' 09"
Venüs
Koç
16° 36' 34"
Mars
Balık
20° 42' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 44"
Satürn
Balık
15° 28' 40"
Uranüs
Boğa
21° 41' 38"
Neptün
Balık
28° 32' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
19° 59' 11"
Lilith
Başak
22° 02' 34"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 18/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>