Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygular kadar da gerçeklerin egemenliği var. Günü, ilişkinizi tüm olumluluğuyla gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz.

Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor. Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir.

Bugünlerde daha gerçekçi bütçe hesapları içine girmeniz yararlı olacak. Kolay harcayan biri olarak betimlenirken, arada bir sergilediğiniz tutumluluk yakın çevrenizi şaşırtıyor.

İyimser düşünceler doğrultusunda yeni değerlendirmeler içine girmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Fakat onun çok özel sorunları için yapabileceğiniz fazla şey yok. Akşama doğru yapacağınız program, üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olabilir. Bugün yerli yerinde durmayan, değişken duyguların etkisi altında görünüyorsunuz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 08:45 Ay-Satürn kavuşumu, ciddiyetin işaretçisidir. Hiçbir şeyi hafife alamayız.  Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri yorucu gelebilir. Saat 11:25 Ay-Neptün görünümü, ideallerinize göre kendiniz için bir yol belirleme arzunuzun işaretçisidir. Ancak şu anda verilen bir kararın kalıcılığı tartışılır. Onun için her bir olasılığı dikkatle gözden geçirmeliyiz. Saat 16:32 Güneş-Uranüs zorlu görünümüm etkisinde, güvenli bir hayat kurmak ve huzurlu bir yaşam sürmek  arzunuzu işaret ediyor. Gelişmelere, duruma iyi bakmak gerekiyor. Bu görünüm  zorlanmaya neden olabilir. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, durumu tekrar analiz etmenin önemini vurguluyor.   Sıkıntılarımızı aşabileceğimiz bir gün olması dileğimle,

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bilinçaltınızı pozitif bir biçimde etkiliyor. Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyacağınız bir gün. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Bugün ayak sağlığınız önemli.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar tek başınıza farklı planlar organize etmek isteyebilirsiniz. Kısa bir seyahat ya da sahilde bir yürüyüş size kendinizi iyi hissettirebilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Daha çalışkan bir gündesiniz. En azından kendinize daha çokçıkarabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden karışık düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Mantığınızı kullanmanız gereken bir dönem.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi fazlasıyla enerjik hissedeceksiniz. Sevdiklerinize karşı enerjinizi kontrol edin. Gün içinde yapmanız gereken sorumluluklarınızı halledebilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve özellikle hizmet sektöründeyseniz yepyeni bir fikri deneyimlemek için proje geliştirmeye yatkın olabilirsiniz.İş ortamınızdaki kişilere karşı daha kollayıcı ve kabullenici bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Zinde kalabilmeniz için vücut egzersizlerine yönelebilir, beden sağlığınızı spor sayesinde dinamik bir konumda tutabilirsiniz. Ancak ani ve fevri hareketlerden oluşabilecek küçük çaplı kazalara dikkat ederken, kişilerle olan diyaloglardaki yanlış anlaşmalara karşı tetikte olmalısınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 07' 56" R
Ay
Akrep
14° 47' 19" R
Merkür
Koç
16° 00' 04"
Venüs
Koç
24° 17' 26"
Mars
Balık
25° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 33"
Satürn
Balık
16° 04' 48"
Uranüs
Boğa
22° 02' 19"
Neptün
Balık
28° 44' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 54"
Lilith
Başak
22° 44' 02"
True Node
Koç
15° 36' 43"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>