Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve duygusal olarak isteksilikler içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Ruh halinize daha çok karamsarlık hakim olacaktır ve nedensiz bazı kaygılar duyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilecektir ve bugün bunları çözmeniz kolay olmayacaktır. Duygusa lkonularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamızda günlük rutin işlerinizde devam edeceğiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Özelliklearkadaşlarınzıla ilgili bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Dikkatinizi bir noktaya toplamanız ve düşüncelerinizi yoğunlaştırmanız kolay olmayacaktır.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve yeni masraflardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamaya çalışacaksınız ve bu anlamda dikkatli olacaksınız.

Canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve acele karar vermeniz gerekebilir. Çevrenize karşı biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizi korumak, çocuklarınızın iyi yetişmesi ve geleceğe güven içinde bakabilmeniz için mal sahibi olmak zorunda hissedersiniz. Geçmiş yıllarda gezegenler para kayıplarına ve büyük borçlardan kaynaklanan sorunlar yaşamanıza neden oldu. 2016 yılı itibarı ile toparlanma sürecinde olduğunuzu biliyorsunuz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:22-12:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailenizi, sevdiklerinizi her ne pahasına olursa olsun korumak istersiniz. Sanki her an ters bir şey olacakmış gibi evham yaparsınız. Ancak bu saatler arasında lütfen sakin olunuz. Saat 12:14 itibariyle dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili konular sizin için gayet önemli hale gelir. Ay-Yay burcu seyri etkisi altında, ikiyüzlü insanlardan uzak durmaya çalışmakta yarar var. Bir de önünüzü görmeden kararlar vermeyiniz. Saat 18:42 Ay-Merkür görünümü, parasal konularda baskın tarzda konuşmamıza neden olur. İhtiyaçlarımızı, arzularımızı bir hayli önemseriz. İsteklerimizi elde etmekten başka bir şey düşünmeyiz. Saat 20:46 Ay-Venüs görünümü, hayatın tüm keyifli, güzel ve olumlu yanlarına kavuşmak ve maddi yönden de güçlenmek isteyen bireyin hassasiyetini işaret eder. Arzular yüreğimizin içinde büyür. Ne olursa olsun, kazanmak, yükselmek isteriz. Geri adım atmayız ve neyi hedefliyorsak onu elde etmek için mücadele veririz. Merkezimizde, menzilimizde her dem sevgi olsun. Güzelliklerde buluşmamız dileğimle,

15 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz,yoğun duygularınızı paylaşamadığınız zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, kesin çözüm bekleyen işlerinizi ele almanı gerekebilir. Güncel olmayan olaylara çok fazla ilgi göstermek istemeyebilirsiniz. Bazı olayları en yakın dostlarınızdan bile saklamayı yeğliyor ve her şeyi en son ortaya çıkarmak istiyorsunuz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar tek başınıza farklı planlar organize etmek isteyebilirsiniz. Kısa bir seyahat ya da sahilde bir yürüyüş size kendinizi iyi hissettirebilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Başkaları ile birlikte olduğunuz zamanlarda ifadelerinize dikkat etmenizde fayda var. Risk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki koşullar sizi zorlayabilir. İlişkilerinize önem verebilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim ve arkadaşlık konularında olağanüstü fedakarsınız. Böylece yeni tanıştığınız kişiler ile dostluklarınız uzun süreli oluyor. Ancak içlerinden bazıları kalıcı olmayabilir. Sebebi ise bu ilişkilerin menfaatte dayalı olması. Hislerinize ne kadar güvenseniz de atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi fazlasıyla enerjik hissedeceksiniz. Sevdiklerinize karşı enerjinizi kontrol edin. Gün içinde yapmanız gereken sorumluluklarınızı halledebilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjinizin yüksek olabileceği bugünde daha çok sefahat yaşama ve size keyif verecek bu tür etkinliklerle vakit geçirmelisiniz.Ay’ın boşlukta olacağı saatlerde yeni bir başlangıçtan ziyade elinizde daha önceden hazır halde olan keyif alanlarının tadını çıkarmalı ve zihninizi basit işlere yormalısınız. Öğle saatlerinde daha somut konular önünüze çıkacaktır. Üstelik hizmet alanınızdaki dayanışma,dağılımındaki adalet duygusu çalışanlarınıza karşı kendinizi güvende hissetmenize neden olacaktır. Hatta bu durumu aranızda kutlayabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

15 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 30' 19" R
Ay
Başak
05° 45' 06"
Merkür
Koç
17° 41' 34"
Venüs
Koç
17° 10' 29"
Mars
Balık
21° 03' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 00"
Satürn
Balık
15° 31' 24"
Uranüs
Boğa
21° 43' 08"
Neptün
Balık
28° 32' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 48"
Lilith
Başak
22° 05' 37"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>