Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Cesaret ve sabır yan yana! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün istediğinizi söylemekte hiç zorlanmayacaksınız. Konuşmak isteyebilirsiniz ve bugün bu istek çok yönlü olarak artabilir! Doğru olmak erdemli bir şey, evet fakat bazen kiminle konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, bir meslektaşınıza beceriksiz ya da sevgilinize fazla kilolarının olduğunu söylemeyin. Daha nazik ve sevgi dolu bir dille yaklaşın.

Etrafınızdaki insanlar bugün biraz gergin olabilir. Günün enerjisi insanların ruh hallerini yoğunlaştırabilir. Patronunuzdan zam istemeniz veya yöneticinize şikayette bulunmanız için en uygun zaman muhtemelen bugün değil. İş arkadaşlarınız meşgul ve endişeli görünebilir. Mükemmel pazarlama stratejinizi önermek için daha iyi bir gün bekleyin. Bu şirketin moralini nasıl arttıracağınıza dair düşünceleri kendinize saklayın, çünkü bugün insanlar daha az yenilikçi olabilir.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Her türlü partnerlik gündemde olacak. Bir ilişkinin belli bir yönü sona ermiş gibi gözükse de, gerçekler görünenin tam tersi olabilir. Yepyeni bir evreye adım atıyorsun. Şu anda hissettiğin her kaygı, bilinmeyenin kaygısı. Fakat esnek ve uyumlu olabilirsen başın düşündüğün kadar ağrımayacak. Ayrıca herhangi bir karar alırken, kısadan öte uzun vadeli düşünmelisin.Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Yengeç. Her Yengeç burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun süredir boşlukta kalan Ay, saat 00:18'de Balık burcuna geçiyor. Bugün hisleriniz kuvvetli olacaktır. Özellikle rüyalarınıza, içinize doğan şeylere güvenin. İçinize sinmeyen durumlar varsa hiç adım atmayın. Onun dışında olumlu bir gün sizleri bekliyor. Egzersiz yaparak rahat form tutacağınız bir dönemdesiniz. Ay-Uranüs pozitif etkileşimi sayesinde gününüzün enerjisini yükseltecek sürpriz haberler alabilirsiniz. Ummadığınız anda yüzünüz gülecektir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaret ve sabır yan yana! Ay, su burcunda hareket ediyor. Kariyerin için kritik görüşmeler ya da anlaşmalar söz konusu olabilir. Eğer başarılı olmak istiyorsan cesaretini ve sabrını aynı anda kullanman gerekebilir. Bugün beklediğin bir alacağın gecikmesi veya eksik gelmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. Sabırlı olup biraz daha beklemelisin. Evli bir Yengeç burcuysan, sevdiğin kişinin ailesindeki sorunlar gündemini epey meşgul edebilir. Gösterdiğin destek, karşı tarafın gönlünü bir kez daha kazanmanı sağlayacak. Yaşadığın bazı talihsizliklere rağmen, özündeki sevgiyi, hak etiğini düşündüklerinden esirgemeyeceksin. Sanatla ilgileniyorsan, bugün yaratıcılığın hat safhada olacak. Bunu iyi değerlendir diyor gökyüzü.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işi sorgularken aynı zamanda bu sizi yeteri kadar mutlu ediyor mu diye sorgulayabilirsiniz. Bunu bir kriter olarak düşünmemelisiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi süreçlerde size destek olan kişilere karşı sevginiz artabilir. Somut bir kazanım yaşamak için aktif bir yaşam benimsemeniz gerekmekte.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin için değerli olan şeylerden vazgeçmeyi öğrenin. Bazı durumlar veya davranış biçimleriniz artık bir amaca hizmet etmiyor. Zor olsa da, en rahat olduğunuz şeylerden vazgeçmek sizi daha özgür yapabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilgi, telefon görüşmeleri ve diğer taleplerle bombardıman edildiğiniz, özellikle yoğun bir programla baş etmeye çalışıyorsanız, görevlerle bombalandığınız bir güne hazırlanın.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla birlikte yapacağınız programlar hem eğlenceli hem de verimli olacak. Yakın akrabalarınız ve dostlarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Bu arada sivri dilli ve inatçı davranmaktan kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler için çok özel ve güzel etkileşimlerin olduğu bir gün. Bugün tüm haftadan farklı şeyler olabilir hayatınızda. Çok mutlu, çok enerjik, kendinizi çok iyi hissettiğiniz bir gün. Hem duygusal hem fiziksel hem de mantığınızla tamamlanmış hissediyorsunuz. Maddi anlamda güzel haberler almaya devam edeceksiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; düşüncelerinde netleşmekte zorlanabilir, bir yandan hayallerinin peşinden gitmek isterken bir yandan da olaylara daha gerçekçi bir gözle bakman gerektiğini fark edebilirsin. Senden yardım isteyenlere şefkatle yaklaşacağın bir gündesin. Ancak akşam saatlerinde çevrenle iletişim kurmakta zorlanabilirsin.

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 18" R
Ay
Yay
03° 16' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 25"
Venüs
Koç
26° 06' 49"
Mars
Balık
26° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 06"
Satürn
Balık
16° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 19"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 60"
Lilith
Başak
22° 53' 52"
True Node
Koç
15° 32' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>