Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Müjdeli haberler seni bekliyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinizi rahatsız edip sürekli onları sevdiğinizi söylemeye gerek yok. Biraz mola verip nefes alırsanız, varlığınızı daha çok kıymetini bilecekler. İnsanlara kanatlarını açmak için gereken yeri vermek için biraz geri adım atın. Biraz kendi ayakları üzerinde duran bir tavır takınmak en iyisidir, böylece başkalarına güvenmek yerine kendi kişiliğinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız.

Bugün, yeni bir yol izlemeniz gereken günlerden biri. Diğer insanlardan gelen karşıt görüşlerin, diğerlerinden daha yükseğe tırmanmanız için sizi teşvik etmesine izin verin. Romantik tarafta gezintiye çıkın ve fantezilerinizin çılgınlaşmasına izin verin. İşler sizin için iyi bir şekilde gidiyor olmalı, o yüzden sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. İşinizi erken halledin, böylece bu gece her şeyi yapabileceğiniz bir partiye hazır olacaksınız.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Bugün çocuklarla zaman geçirebilirsin. Eğer çocuğun yoksa, bir arkadaşınınkine bakıcılık yapmak veya yeğenlerini ziyaret etmek için iyi bir zaman olabilir. Eğer bir ebeveynsen, enerjin tamamen çocuklarına odaklanabilir. Onlara bir şeyler öğretmekten ve onlara sevgi göstermekten zevk alacaksın. Sarılmak, kıkırdamak ve eğlenmek için iyi bir zaman.Bugün sizi motive edecek pek çok etken var. Yapmak istediğiniz her neyse rahatça kolları sıvayabilirsiniz! Çocuklarla vakit geçirin, yaratıcılığınızı kullanın ve oyunlarınıza başkalarını da katarak eğlenceyi seven yönünüzü değerlendirin. Yeteneklerinizi grup çalışmalarına sunmanın tam zamanı. İçine girdiğiniz hemen her sosyal ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. İyi eğlenceler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan biriyle vakit geçirmelisiniz. Arkadaşlarınızın yapısı ve kişilikleri çok farklı. Bazı arkadaşlarınız daha agresif ve kararlı. Bazıları ise daha sakin ve geçinmesi kolay insanlar. Bugün sevecen ve anlayışlı birinin çekim gücüne kapılabilirsiniz. Bu kişi kafanızı karıştıran kişisel bir meselede size benzersiz bakış açıları sunabilir. Bu konuda ona açılmaktan çekinmeyin.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 07:06-07:36 arası Ay, boşlukta ilerliyor. 07:36 itibariyle Boğa burcuna geçiyor. Bugün Merkür, Jüpiter ile olumlu açıda bulunuyor. Maddi olarak beklediğiniz haberler varsa olumlu sonuçlanabilir. Özellikle yeni yatırımlar için düşünceniz varsa bugün attığınız adımlar bereketiyle size geri dönecektir. Bugün itibariyle Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar çevrenizde kontak kurduğunuz kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Birya da eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müjdeli haberler seni bekliyor!Sevgi gezegeni Venüs, bugün toprak burcuna geçiyor. Güne güzel başlıyorsun! İş hayatında detaylara önem verme huyun sayesinde çok başarılı olacaksın. Bugün için yaptığın planlarda bazı aksaklıklar olsa da eksik olan birçok konuyu tamamlayabileceksin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, kalbinin kapılarını açacağın biriyle tanışabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevdiğin kişiyle doğa yürüyüşüne çıkabilir, otantik gezilere katılabilirsiniz. Sosyal medyada bir süredir takip ettiğin kişinin sana ulaşma çabasına cevapsız kalmayacaksın. Akrabalarından gelecek müjdeli haber karşısında oldukça mutlu olacaksın.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak amaçlarınız uğruna bazı konulardan fedakârlık yapabileceksiniz. Kariyerde rekabet gerektiren konulara dikkat. Bilgi paylaşımlarınızı paylaşırken doğruluğundan emin olun.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlaması yapmak isteyebilirsiniz. Beklentileriniz için harekete geçmek daha kolay olacaktır. Gün içinde arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda fikirlerinizi savunmak isteyebilirsiniz. Alacağınız destekler olsa da kendinizi ön plana atmadan önce düşünmelisiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizle bağlantılı olarak dualar ve niyetler edebilirsiniz. Bu isteklerinizin gerçekleşmesi için hem dualarınızı hem de eylemlerinizi dengeli götürmelisiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizin nasıl olması gerektiği, neyin anlaşılmadığı ve neyin sizin için sinir bozucu olan hakkında çok net bir fikriniz var. İhtiyaçlarınızı dile getirmek için bunu kullanın. Ama aynı zamanda karşınızdakinin ihtiyaçlarına da açık olun.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs, hizmet odaklı Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar burada seyahat edecek.Yaratıcılığınız ve üretkenliğinizin arttığı bir dönemdesiniz. Bu süreci iyi değerlendirin. Sosyal medya hesabınızı yenileyebilir, tanıtım faaliyetlerine katılabilirsiniz. Kardeşle ahenkli bir ilişki kurmak için harika bir gün.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde size gerçekten fayda sağlayacak insanları anlamaya başlıyorsunuz. Çevreniz yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayacaktır. Çürük pirinçleri ayıklayın. Size faydası olmayacak arkadaşlıklardan uzak durun. Gaipten bir fırsat kapınızı çalabilir. Sakın rehavete kapılmayın. Her gün kendiniz için bir adım atın.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç;  işbirliklerinden gelen destekle işe ait kazançlarını ve hedeflerini yeniden belirleyebilirsin. Sana gelir getirecek projeleri değerlendirebilir; kendini güvenle ifade edebilirsin. Üstünde çalıştığın anlaşmaları son bir kez değerlendirerek sonuca ulaşabilir, yakın çevrenle olumlu ilişkiler kurabilirsin.

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 06" R
Ay
Koç
09° 58' 25"
Merkür
Koç
19° 49' 38"
Venüs
Boğa
07° 28' 03"
Mars
Koç
03° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 01' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 05"
Lilith
Başak
23° 55' 12"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>