Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bağlar Güçleniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Mevcut ilişkinin gidişatı için yeni kararlar alıp uygulamak isteyebilirsin. Bu kararları partnerinle oturup detaylı şekilde konuşmak ilişkinin geleceği için belirleyici olacak. Her şeyi açık açık konuşmak ikiniz için de iyi olacak.

İşyerinizde beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Bugün herhangikonusunda yeni kararlar almamalısınız.

İş ile ilgili güzel gelişmeler yaşaman mümkün olacak. Yatırımlarının sonuçlarını almaya başladıkça daha fazlası için istekli olabilirsin. Yeni yatırımlar hakkında hevesli olmak karşına sürekli yeni fırsatların çıkmasını sağlayabilir.

Arkadaşlarınla birlikte çok çeşitli sosyal aktiviteler içinde bulunmak senin için yararlı olacak. Hareketli olmaya çalışmak yenilenmeni sağlayarak sana gereken enerjiyi verebilir. Bol sıvı tüketmeye devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına enerji ve hareket katmak için daha istekli olmalısın. Seni rahatsız eden durgunluktan uzaklaşmak için arkadaşlarınla yeni etkinlikler planlayabilirsin. Onlarla geçireceğin zaman yenilenmene de yardımcı olacak.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Değiştiremeyeceğin bir şey için endişeleniyor gibisin, ki bu anlamsız. Kader, onun hakkında ne düşünürseniz düşünün, seçtiği yolu seçecektir, bu yüzden akışa devam edin ve gelişen duruma elinizden geldiğince uyum sağlayın.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene daha çok zaman ayırmak isteyeceksin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlara ayıracağın zaman ve paylaşım aranızdaki bağı güçlendirecek. Akşamüzeri ailendeki bazı bireyleri daha dikkatli harcamalar yapması konusunda uyarabilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, sağlığına daha çok özen göstermelisin.

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde hissettiklerinizi dışarıdaki hayatta bulamamak bir çelişkide olduğunuzu düşündürebilir. Sadece şartları bilmeyi ve buna göre hareket etmeyi kendinize alışkanlık edinmelisiniz. Bir anlık fevri çıkışlardan uzak durduğunuzda elinizdeki imkanları da koruyabilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşayacağınız zihinsel süreçler sizi çok yorabilir. Yakın çevrenizde size ihtiyacı olan kişiler ortaya çıkabilir. Sizi çok şaşırtacak haberler öğrenebilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek için mücadele edebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz. Dikkatinizden kaçan konular olabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfinizin artacağı sosyalliğin sizi mutlu edeceği günler içerisindesiniz. Bekar olan Yengeç’ler flört edebilir ancak ciddi ilişkiye adım atmak istemeyebilirler.

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu kadar aksiyon ve tartışma dolu bir günde ruhsal dengenizi bulmak zor olabilir. Etrafınızdaki hararetli ortamın enerjisini boşaltıp çözülmesi gerekiyor. Böyle bir zamanda olumlu çözümler bulunmasına önayak olmak havadaki gerginliği azaltacak şekilde konuşmak için elinizden geleni yapın. Olumsuz ve eleştirel bir tavır potansiyel müttefiklerinizi sizden soğutmaktan başka işe yaramayacaktır.

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meraklı insanlar artık ilişkilerinizi de merak ediyor olabilir. Bunların aile üyeleri veya birlikte yaşadığınız kişiler olmaları muhtemeldir ve birlikte zaman geçirdiğiniz kişilerde kusurlar bulabilirler. Bu, sizin üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olmaya devam ettiğiniz birine yönelik bir endişeden doğabilir veya seçtiğiniz ortak veya arkadaş grubunuz hakkında yargıda bulunabilirler. Onları duyabilirsiniz, çünkü değerli tecrübeleri olabilir, ancak sizin yerinize karar vermelerine izin vermeyin.

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız bir aşk varsa, birçok zorluğa maruz kalabilirsiniz. Bazen kibirli davranışlar sergiliyor ve tepkileri üzerinize çekiyorsunuz.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ev ve aile konuları da gündeminize gelebilir. Aile içinde anlaşmazlıklara dikkat etmelisiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski sevgiliniz, bitmiş ilişkinizi yeniden başlatabilmek için ortam hazırlamaya çalışıyor. Siz de bu beraberliğin tekrar başlamasına ılımlı bakabilirsiniz. İş yerinizde size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu size beraberinde yeni teklifleri de getirebilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olacak gibi. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 55" R
Ay
Aslan
17° 21' 17" R
Merkür
Koç
28° 56' 33"
Venüs
Boğa
18° 55' 24"
Mars
Koç
10° 53' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 42"
Satürn
Balık
17° 44' 09"
Uranüs
Boğa
23° 11' 19"
Neptün
Balık
29° 18' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 51"
Lilith
Başak
24° 57' 07"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>