Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız çok anlamlı değil. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerine çıkabileceğiniz bazı fırsatları risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Bazı davranışlardaki düzgün ve saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda, tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz sizi kızdırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz. Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:34 Ay-Satürn görünümünde, kendinizi tam anlamıyla özgür hissetmiyorsunuz. Başkalarının da sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum sizi yoruyor ve üzüyor. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Saat 01:26 Ay-Venüs karşıtlığı çıkarlarımızı zora sokabilecek ve ilişkilerimizi bozabilecek durumları işaret etmektedir. Bu durumda anlayış göstermemiz mümkün olmayabilir. Hem biz hem de başkaları arasında soğukluk yaşanabilir. Elden geldiğince bilinçli olalım. Saat 06:58 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında iyice düşünmeden, mali ve ruhsal durumunuzu gözden geçirmeden ani kararlar almamanızda yarar var. Özellikle hukuksal boyutta veya ilişki anlamındaki durumları bilinçli bir açıdan gözden geçirmeden harekete geçmeyiniz. Aklımız başımızda her meseleyi gözden geçirmemiz dileğimle,  

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle ortak yapacağınız çalışmaların sonucunda manevi bir haz duyacaksınız. Yaşam kalitenizi yavaş, yavaş artırıyorsunuz. Sadece harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda, her şeyi bir kenara bırakarak hafta sonunu kendinize ayırın. Temel anlamda dinlenmeye ihtiyacınız var.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı plan ve projelerinize yer açabilmek için çevrenizde yenilikler yapabilirsiniz. Diğerleri için sizin bazı bedeller ödemeniz gerekmiyor. Para kazanabilmek veya kazançları arttırmak ya da harcamaları kısmak için yapacağınız ekstra çalışmalar sonuç getirebilir ya da ilginç tekliflere sebep olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden itibaren sözel sataşmalar veya duygusal hassasiyetler yaşanmış olabilir, ama daha özgür hareket etmek, hümanizm, toplum çıkarları, entellektüel girişimler veya teknolojik araçları en iyi şekilde kullanmak türünde başlıkların ön planda olduğu bir gün. Bazı olayları kişiselleştirmemek veya sözleri dikkatli kullanmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde ise, yenileyici enerjiler ön planda. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalığınız artabilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde artış olabilir. İlgilendiğiniz yeni konularda karar almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularınızın üzerine eğileceksiniz. Banka ödemeleri vaktinizi alabilir. Parasal konularda moralinizi düzgün tutmalı, yapılması gerekenleri aksatmamalısınız.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel aktivitelerinizin yüksek olabileceği ve birden fazla kişiyle ilgilenme arzusu taşıyabileceğiniz bir gökyüzü durumuna sahipsiniz.Öncelikle muhattap olacağınız kişilerde güven aramalı ve düşünüp titiz davranmadan bu amaçlı bir aktiviteye dikkatlice yönelmelisiniz. Ortaklaşa kazanımlardaki hesap tutarsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Diğer taraftanağınızda sahip olduğunuz şansı fırsata çevirebilmek için ketum davranmaktan kaçınmanız gerekmektedir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

21 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 56" R
Ay
Yay
13° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 05' 23"
Venüs
Koç
27° 08' 27"
Mars
Balık
27° 18' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 42"
Satürn
Balık
16° 17' 39"
Uranüs
Boğa
22° 10' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 51"
Lilith
Başak
22° 59' 25"
True Node
Koç
15° 29' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>