Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Haklın olduğunu anlayacaksın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kendinize dikkat etme ile başkalarını da bu denkleme dahil etme ihtiyacı arasında gidip geldiğiniz zor konularla uğraşıyor olabilirsiniz. Çok duygulanacak ve günün yoğun enerjisini görmezden gelemeyeceksiniz. Sizi kalkıp devam etmeye çağıran sabırsız bir his yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuda elinizden geleni yapacaksınız.

Biraz hüzünlü mü hissediyorsunuz? Eh, bu herkese olur. Bazı arkadaşlarınızı arayın ya da sinemaya gidin. Başka bir deyişle, dışarı çıkın ve bu depresyonun üstesinden gelmenize yardımcı olabileceğini bildiğiniz şeyler yapın! Bu kesinlikle geri çekilme zamanı değil. Bunlar seni hiçbir yere götürmeyecek gibi görünse bile, yapacak bazı iç işlerin var. Terk edilmiş izlenimini veriyor olabilirsiniz, ancak bunun doğru olmadığını çok iyi biliyorsunuz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı ve aktif çalışıyor olabilir. Bu nedenle, günün çoğunu kitap okumak, yazmak veya bir şeyler öğretmek gibi entelektüel aktivitelerle geçirmek istemeniz muhtemel. İnsanlarla iletişim kurmak, gününüzü güzel kılmak için başka bir yol olabilir, bu yüzden telefonda uzun zaman geçirebilirsiniz. Karşılaştığınız bir çok fikri yazmak isteyeceksiniz çünkü onları ilginç bulup daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Günün ateşli enerjisi, demlenmeye bıraktığın projeleri artık tüketebileceğinin haberini veriyor. Harekete geç. Geri planda kalmak yerine sahnedeki yerini al. Hareket için yeterli yakıtın var ve kalkış için hazırsın. Tek yapman gereken moturu çalıştırmak. Duyguların gücünü, seni yıldızlara taşıyacak güçlü bir destek olarak kullan.Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Yengeç. Her Yengeç burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Sabahın erken saatlerinde Ay ve Jüpiter arasındaki sert açıyla özellikle seyahatlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularınızda da dikkatli davranmalısınız. Venüs'ün Plüton ile yaptığı karşıtlık ise ilişkinizde sert etkiler altında olduğunuzu gösteriyor. Partnerinizle birbirinize üstünlük kurmaya çalışırken kimsenin alttan almaması durumu çıkmaza sokabilir. Öğlen olduğunda ise Merkür Güneş'in kalbinde bulunuyor. Hislerinizin güçlü olduğu bir zamandasınız. Dileklerinizi tutmayı unutmayın.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haklın olduğunu anlayacaksın!Ay, değişken burç etkisinde! Bugün yarım bıraktığın işleri el çabukluğuyla halledip, zamandan tasarruf edeceksin. Sevdiklerinle bol bol iletişim kurmak isteyeceksin. Sürpriz programlar yapabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Yengeç burcuysan, geçmişte anlaşmazlık yaşadığınız bir konu tekrar gündeme gelebilir. Ailende söz konusu küslük, kırgınlık yaşadığın biri varsa bugün önemli bir gelişme yaşanabilir. Haklı olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Bugün geç saatlere kadar sürecek organizasyonlarda farklı kişilerle tanışarak, ilgini çekebilecek sohbetler yapabilirsin. Harcamalarında programlı davranmaya özen göstermelisin.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelikprojeleri ve oluşumlarda yeni fikirler bugün önünüze gelebilir. Eski bir projenize bir şans vermek isteyebilirsiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni insanlar, yabancılar ya da öğretmen figürü gibi olanlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Yabancılardan güzel fikirler alabilirsiniz. İlhama açık bir gündesiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızı ve düşmanlarınızı iyi ayırd etmeniz gerekiyor. Sizi kıskananlar, çalışmalarınızı engellemeye çalışabilirler. Hırslı ve aceleci kararlardan kaçının. Ayrıca, kendinize olan güveninizi sarsacak duygulardan uzak durmalısınız. Sağlığınıza özen gösterin. Alkol ve yağlı yiyeceklerden kaçının.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşamınızdaki özel bir kişiyle geçici bir krizden rahatsız olabilir ve bunu çözmek için değerli bir zaman ayırmanız gerekebilir. Eski bir sorun veya geçmiş bir şikayet de sizi rahatsız etmek için geri gelebilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihniniz son derece karışık. Yolda giderken yanlış yöne sapabilirsiniz. Aradığınız adresi bulmakta zorlanırsınız. Kanma, kandırılma, dolandırılma ihtimaliniz oldukça yüksek, kimseye güvenmeyin. Size sunulan, anlatılan vaat edilen konuların aslını astarını kontrol etmeden hemen inanmayın. Bankada, internette vb. noktalarda şifre unutmalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Koyduğunuz eşyaların yerini kaybedersiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu belki yaralarınızı iyileştirmek için destek aldınız. Fakat siz de bu kadarını tahmin edemezdiniz. Kim veya ne sizi iyileştirmeye başladı ise üzerinizde mucizeler yaratıyor. Hem kendinizi güçlü hem de güvende hissetmeye başladınız. Kariyer hayatınızda gelişecek beklenmedik yeni başlangıçlar günlük hayatınızdaki maddi problemleri hızla iyileştirecektir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; ailen ve sevdiklerin için her türlü fedakârlığa hazır durumdasın. İnanç ve görüşlerin doğrultusunda kişi ve gruplarla bir araya gelebilir, ziyaretlere gidebilirsin. Bugün sevildiğini ve desteklendiğini hissedebilir, sosyal medyadan seni mutlu edecek ilişkiler geliştirebilirsin.

21 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 29" R
Ay
Akrep
23° 24' 37"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 47"
Mars
Balık
26° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 12"
Satürn
Balık
16° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 45' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 18"
Lilith
Başak
22° 48' 39"
True Node
Koç
15° 34' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>