Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Uykuların Kaçıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün duygusal olmanın aksine bazı şeylerin biraz daha akıl odaklı olduğunu fark edebilirsiniz. Bugün insanları ikna etmeye çalışıyorsanız, argümanınızı desteklemek için elinizde sağlam veriler olduğundan emin olun. Diğer insanlarda sizin gibi doğal bir sezgisel güç yok. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, istediğiniz kişiyle aranızda bir şeylerin başlaması için bugün ilk hamleyi yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kariyerinizde bazı değişiklikler yapmak için istekli olabilirsiniz, ancak sabırlı olmanız gerekir. Şu anda büyük hayalleriniz var ve coşkunuz sizi ileriye taşıyacak. Bu güçlü, pozitif enerjiye odaklanmaya çalışın ve disiplinli olun. Sizi hedeflerinize yaklaştıracak günlük bir program yapın. Size doğru yola koyacak bir strateji bulabilirsiniz.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Bazen masallardan çıkma bir romantizm beklentisine giriyorsun! Partnerinin kusursuz olmasını ve hep mutlu olmayı bekliyorsun. Sevgilinin zorlu zamanlardan geçtiğini fark edeceksin. Gülümsemek ve senin özgüvenini yükseltecek bir modu olmayabilir. Bu kez güçlü durması gereken taraf sen olmalısın. O halde sevgi dolu ve ilgili ol. Duruma pratik bir yaklaşım getirmeye çalış.Bugün diğer insanların temposu sizi bir köşede kalmaya zorlayabilir. Gezegensel enerjiler insanları hızlı olmaya itiyor olabilir. Sabahtrafiğinde dikkatsizlik edebilecek sabırsız sürücülere karşı tedbirli olun. Bugün telefonunuz susmamacasına çalarken, insanlar sürekli çalışmanızı bölüp size sorular sorarken sabırlı olmaya gayret edin. Telefonun fişini çekip kapınızı kapatmadıkça odaklanmak epey zor olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

22 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklarda kritik konuşmalar yapılabilir, önemli gelişmeler olabilir. Geçmişteki kişiler karşınıza gelebilir. Geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir. İlişkilerde bitiş ve başlangıç gibi radikal adımlara gidilebilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu günlerde uykularını kaçıran konuları düşünmekten alıkoyamıyorsun kendini. Biraz dinlenmen gerektiğine ve uykunu bir düzene sokman gerektiğine karar vereceksin. Mide hassasiyetin, iştah problemini gündeminden uzaklaştırmak için, yemek düzenine bir yenilik getirmek üzere araştırmalara başlayabilirsin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşadığınız sorunları öfke ile çözmeye çalışmak sizlere kazanç sağlamayacaktır. Sorunlar mutlaka yaşanacaktır. Evhamlarınızı bir kenara bırakarak çözüm odaklı davranışlar sergilemelisiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

22 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar zeka, bilim ve rasyonellik dolu bir gün geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Bugün dengeli ve makul olmak sizin için oldukça önemli olacak.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in Terazi burcundaki son gününde ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve birliktelikler söz konusu olduğunda denge ve uyum, eşitlik, hakkaniyet kavramları önem kazanabilir. Güçlü yaratıcı özelliklerinizi de sergileyebileceğiniz bir gün olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün olan bitenle yüzleşmeniz gerekiyor, inanılmaz derecede rahatsız edici olsa bile! Sadece gülümsemediğinizden ve aklınızdan geçen her şeyi söylemediğinizden emin olmaya çalışın.

22 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.İlişkiler veortaklıklarıyla ilgili konular ön planda olacaktır. Venüs'ün Plüton ile kurduğu etkileşim ikili ilişkileriniz veortaklıklarınız için destek sunacaktır. Partnerinizle aranızdaki problemleri iletişim yoluyla çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler ilişkinize heyecan katacaktır.

22 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kararlarınızı ortaklaşa almak, partner ve aşk hayatına odaklanmak ön plana çıkacak. Beraberlik olması, olmaması, nasıl olacağı.. Gibi başlıklar kalbinizden geçenler.

22 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sizden adım atmanızı bekliyor. İş yerinde bazı olaylar bugün istemediğiniz bir biçimde gelişebilir, ama sizin de elinizden şu anda hiçbir şey gelmeyebilir. Sabırlı olmalısınız, tecrübe edineceksiniz. Şans da size yardıma gelecek. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

22 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 24" R
Ay
Boğa
11° 51' 52" R
Merkür
Koç
21° 33' 02"
Venüs
Boğa
10° 08' 40"
Mars
Koç
05° 26' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 49"
Satürn
Balık
17° 11' 56"
Uranüs
Boğa
22° 46' 28"
Neptün
Balık
29° 07' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 12"
Lilith
Başak
24° 09' 40"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>