Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi sabırsızlıkla dengeye oturtamayabilirsiniz. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız. Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz.

Rahatsızlık duyduğunuz davranışlarla birçok yerde karşılaşabilirsiniz. . Sabırlı olabilirseniz, yetkililerden çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz. Ama birtakım ön tedbirler almanız gerekiyor.

Bugünlerde ilginç birtakım haberler sizi hareketlendirebilir. Geleceğe dair önemli hayaller gerçekleşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizemli konular ve tavırlara ilginizin artabileceği bir gün. Bugün, genelde olağanlık olarak yorumladığınız birçok şey, gözünüze enteresan olarak görünebilir. Yarım kaldığına inandığınız ve toparlama niyeti taşıdığınız bazı konular var. Bunlarla ilgili belli ölçülerde abartılı yaklaşımlar içindesiniz. Biraz iyimserlik, yarım kalmışların sayısını azaltabilir.

22 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:54 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, Cuma gününe adım atıyoruz. Saat 11:35 boşluk bitene dek,  parasal konularda hesabımızı bilelim. Eğer bir  kredi çekmek  veya birinden borç almak zorundaysanız, lütfen geri ödeme şartlarını iyi düşünün. Saat 04:56-11:35 arasında Ay-Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek. Gerek ilişkiniz ve gerekse ortaklarınızla olan her türlü paylaşımınızda herhangi bir yön belirlemekte zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle aranızdaki sorunları ele alarak çözüme kavuşturmak mümkün olmayabilir. Yine bu saat diliminde parasal alışverişlerde gecikme ve olabilecek tersliklerde,   güvenliğinizi düşünmeniz, gücünüzü aşan sözler vermemeye çalışmanız lazımdır. Kredi başvuruları açısından zorlu olabilecek bugünkü etkiler altında, herhangi bir girişimin sonucunu alabilmek zor olabilir. Gecikmelerin çoğunluğunda,  bürokratik engeller, teknolojik aksaklıklar, organize olmakta zorluklar  fazlasıyla ön planda olabilir. Saat 11:35 itibariyle Ay-Balık burcu ilerleyişinde, sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak isteriz. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. 22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel olarak parasal konularda kendimizi güçlü hissetmek ve ifade etmek arzumuzun işaretçisidir. Paranın alım gücümüz üzerindeki tesirini farkına vardığımız için hem kazanmaya dönük hem de ihtiyaçlarımızı elde etmek yönünde hareket ederiz. Eğer yeteri kadar kazanıyorsak mutlu oluruz. Tam tersine kazancımız yetersizse sıkılırız. Harcamaların bilhassa yoğun olduğu bu süreçte yüksek harcamalardan kaçınalım. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerliyor. Yaşam kaliteniz ve coşkunuzu iki katına çıkarırken enerjinizi dengeleme konusunda uyarı getiriyor. Yapacağınız her türlü aktiviteye duygusal performansınızı aktaracaksınız. Aşk yaşantınızın oldukça renkli geçeceği bu günde, ani tartışmalardan uzak kalmayı da başarmalısınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapılması gereken şeyler ve üzerinde durulması gereken işler varken gereksiz olaylarla vakit kaybetmemelisiniz.Dış görünüşünüzü yenileyebilir ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için farklı olan konulara ilgi duyabilirsiniz. Gündeminizde olan olayları daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Harcamalarınızda gözden kaçan unsurlar olabilir. Etrafınızdaki kişilerle paylaşım içinde olmak sizi rahatlatabilir. Fikirlerinizi savunurken daha sakin olmanızda fayda var. Başkalarıyla daha fazla katılım içinde olabilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

22 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işler hızlanabilir veya siz gelirlerinizi artırmak için tüm gücü- nüzle çalışabilirsiniz. Merkür'ün de bu alanlarınızda dolaşması para görüşmelerinizi hızlandırabilir

21 TEMMUZ 2016 YENGEÇ BURCU YORUMU

22 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızdaki krizleri aşmak adına insanlarla temasa geçebilir, sizi özgürlükten uzaklaştıran bazı olumsuzlukların üzerine korkusuzca gidebilirsiniz. Teknoloji kullanımınız yükselecektir.Ortaklaşa elde edilen kazanımlarda yükselişe geçebilmek için teknoloji destekli adımlar atmanız gerektiğini benimseyebileceksiniz. İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili fikirsel baskıların üstesinden gelebilmek adına kendinizi geliştirebilir ve bu amaçla eğitime yazılabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratacağınız tüm konuları odak noktası olarak belirleyebilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 18" R
Ay
Başak
15° 00' 48"
Merkür
Koç
17° 18' 38"
Venüs
Koç
18° 08' 34"
Mars
Balık
21° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 03"
Uranüs
Boğa
21° 45' 43"
Neptün
Balık
28° 34' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 33"
Lilith
Başak
22° 10' 51"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>