Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni başlangıçlar yapıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bir şeyler öğrenmeye konsantre olabilirsiniz. Örneğin, borsada çalışıyorsanız ve yatırımla ilgili teorileri sünger gibi emiyor olmanız muhtemel. Bazı araştırmalar yapabilir ve yeni teoriler öğrenirken heecanlanabilirsiniz. Ya da size ilham veren bahçecilik veya fitness gibi bir hobileriniz olabilir. Gerçekten sevdiğiniz bir şeyi yapmak için zaman ayırın, böylece ruhunuz beslenecektir.

Yenigirişimleri başlattınız mı? Son on gündür üzerinde çalışıyor musunuz? Bugün ÜZERİNDE daha da ilerlemeyi planlıyorsunuz. Şu anda bir araya getirdiğiniz bulmacanın bir parçası eksikmiş gibi görünüyordu, ve o parça görünüşe göre hiçlikten varolacak aniden ortaya çıktı. Bu şaşırtıcı gün için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Harika bir modda olacaksın ve bu pozitif tavırlarının insanlarla iletişim kura kura iyice arttığını fark edeceksin. Bugün dikkat etmen gereken tek şey tembellik. Olan biten bir ton şey olabilir - özellikle senin alanında. Güzel enerjini oturup hiçbir şey yapmayarak harcama - her ne kadar cezbedici de olsa.Bugün kendinizi çoğunlukla başka insanların işlerine koştururken bulabilirsiniz yalnız kendinize de biraz zaman yaratmayı unutmamalısınız. Elbette ki başkaları için kendi ihtiyaçlarınızdan vazgeçtiğiniz bazı anlar olabilir ancak her zaman böyle yapmak sonunda kendinizi ihmal edilmiş ve hatta incinmiş hissetmenize neden olabilir. Gününüz bu şekilde gelişiyorsa, bu gece ya da yarın için kendinize bazı planlar yapmanızda fayda var. Her şeyi dengede tutmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki arkadaşlar sizi arayabilir ve ziyaret için yakınınızda olduklarını söyleyebilirler. Bunu duymaktan memnun olacaksınız ve evinizi yukarıdan aşağıya şöyle bir süzüp evinizi elden geçirmeye karar verebilirsiniz. Aile üyeleri de katılabilir - protesto etseler de! Yine de, herkes bu ziyaret için sabırsızlanıyor olmalı. Tartışma çıktığında ne yapacağını biliyorsun çünkü, çok sayıda tartışma çıkmasını bekliyorsun. İyi eğlenceler!

23 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

13:01-17:33 arası Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Saat 17:33'te ise İkizler burcuna giriş yapıyor. Günün ikinci yarısından itibaren sert etkiler hakimken sizler de bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bugün Güneş, Başak burcuna giriş yapıyor. 23 Eylül'e kadar işinize ve olaylara daha detaycı ve analitik yaklaşmanız başka şirketlerin dikkatini çekmiş olabilir. Yeniteklifleri alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise her şeye mükemmel olacakmış gibi yaklaşmayın. Bazen oluruna bırakın.

23 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapıyorsun!Bugünden itibaren Güneş bir ay boyunca toprak burcunda hareket edecek. Yüksek idealler peşinde koşmak için risk aldığın bir dönemdesin Sabah saatlerinde yaşayacağın bir rastlantı, daha önce fark edemediğin şeyleri görmeni sağlayabilir. Öğle saatlerinde uzun vadeli yeni başlangıçlara imza atabilirsin. Maddi konularda bugün yapıcı yanın kendini ortaya koyabilir. Birikimlerini değerlendireceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, eski sevgilin bambaşka biri olarak karşına çıkabilir. Akşam saatlerinde çok seveceğin bir film izleyebilirsin.

23 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili alım-satım konuları sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Aile üyelerinizle ortaklaşa olduğunuz finansal beklentileri biraz daha zamana bırakmanızda fayda var.

23 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkilerinizde kopmalar meydana gelebilir. Bazı olayları daha iyi fark edeceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde hayal gücünüzü kullanacağınız uğraşlar içinde olabilirsiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve bunun huzuruna kavuşmak isteyeceksiniz. Daha geniş bir çerçeveden olaylara bakarak affedici olabilirsiniz

23 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi ortaya koyarken duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arabulucu olmanız gerekebilir. Bir elçi olmak isteyip istemediğinizden emin olun, aksi halde kendinizi zor bir noktada bulabilirsiniz.Sağlıklı içgüdüleriniz, işler ters gitmeye başladığında sizi uyaracaktır.

23 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yumuşak ve sakin olmakla Kendinizi güçlü ve rahat hissedeceksiniz. Bazı olaylar size itici güç verecek. Parasal konulara yönelik sıkıntılı durumlarınız devam edebilir. Ancak, enerjinizi başarmak için kullanabilir, sorunları aşabilirsiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan ilişkilerinizi istediğiniz seviyeye getirdiniz. Bir şekilde daha sakin ve uyumlusunuz. Maddi anlamda birkaç haftadır vurguladığım etkiler devam ediyor. Özellikle maddi konuları rahatlatacak ve düzenleyecek haberler söz konusu olabilir. Daha hareketlisiniz. Günlük rutinleri aksatmamalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; gruplar içinde yer almak, arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek isteyebilirsin. Fakat ekonomik konularla ilgili gelişmeler kendine olan güveninin sarsılmasına ve geleceğin için yatırım yapmaya yönelmene neden olabilir. İşbirliklerinden destek görmeye devam ettiğin için danışarak adım atmaya çalışmalısın.

22 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 08" R
Ay
Koç
08° 43' 09"
Merkür
Koç
19° 45' 54"
Venüs
Boğa
07° 21' 44"
Mars
Koç
03° 42' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 58"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 38"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>