Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Talep ve Beklentiler Seni Düşündürüyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle keyifli bir rekabete girebilirsin bugün. Birlikte oyunlar oynamak ve aranızdaki rekabeti arttırmak size daha keyifli bir gün geçirmeniz için fırsat tanıyacak. Bugün keyifli bir gün seni bekliyor.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir. Alan değiştirme düşünceniz böyle bir dönemde tahmininizin ötesinde riskler taşıyabilir.

Bugün hemhem de arkadaşlıklar söz konusu olduğunda keyfin yerinde olacak. Kendini daha rahat ifade edebilecek ve güzel kazançlar elde edebileceksin. Eğer para kazanmak için insanlarla konuşman gerekiyorsa bugün şanslı bir gündesin.

Egzersiz ve diyetin seni her zaman daha iyi bir vücuda götürdüğünü düşünebilirsin. Ancak bugün kendine biraz zaman ayırmak ve neyin işe yarayıp neyin yaramadığını gözlemlemek isteyebilirsin. Sağlık konularında iyi bir gözlem yapabileceksin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlar ve buluşmalar birçok insan ile bir araya gelmeni ve daha keyifli bir vakit geçirmeni sağlayabilir. Yeni bir arkadaş edinebilir veyakonularında çevrendekilerle daha açık konuşabilirsin. İnsan ilişkileri konusunda şanslı olacaksın bugün.

23 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün uzun süredir beklediğiniz durumların sonuca ulaşacağı bir gün olacak. Beklediğiniz o büyük gün geldi. Artık geriye doğru değil ileriye adımlar atmanın zamanı. Bu yaşamda başarmayı dilediğiniz şeyde ilerlemek için gereken güce sahipsiniz. İrade gücünüzü ve disiplininizi kullanın. Size sunulan fırsatları değerlendirme zamanı. Daha parlak bir geleceğe doğru adım atın ve başarınızdan emin olun.

23 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir kronik rahatsızlıklarınla mücadele ediyorsan, uyguladığın sağlıklı beslenmenin, kötü alışkanlıklardan uzak durmanın faydalarını hissedebilirsin. Kazancından memnun olmayan bir Yengeç burcuysan,ilanlarına daha sık bakmaya başlayabilirsin. Ancakilanlarındaki talep ve beklentiler seni düşündürebilir.

23 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başka insanlar ya da işlerle ilgilenirken kendinizle ilgili konuları geri planda bırakmış olabilirsiniz. Bugün onların tamamını öne çekmek için yeterince vaktiniz ve enerjiniz olduğun fark edebilirsiniz. Çaba gösterdiğiniz her şeyin kendi hayatınızda nasıl izler bıraktığını görmek motivasyonunuzu arttıracaktır.

23 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafanızdaki çelişkileri ve çift durumları daha iyi yönetmeye bakmalısınız. Kimi zaman gizli kalan konular dahi söz konusu olabilir.

23 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki bir çok insan güçlü bir yapıya sahip olduğunuzu düşünüyor olabilir. Buna örnek vermek gerekirse, siz toplum için önceden belirlenmiş düzenin tam karşısında duruyorsunuz. Bunun yanı sıra oldukça da yapıcı bir insansınız, daha iyi bir dünya için uğraşıyorsunuz. Bugün, dünyada bunca zamandır olan tüm şeyler ve gelecekte olması gereken şeyler adına meditasyon yapabilirsin.

23 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla aranda gerginlikler olabilir. Genel olarak gün içerisinde gergin bir hava olması da olası. Bunu aşabilmek ve kendini yormadan rahat bir gün geçirebilmek için kendini geri çekmen daha doğru olacak.

23 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz şu anda size yeni kapılar açabilir. Normalde başkalarının size yaklaşmasını bekleyebilirsiniz ancak son zamanlarda güveninizdeki bir artış, başkalarından istediğiniz şeyi talep etmenize veya arkadaş olmak istediğiniz kişilere ulaşmanıza yardımcı olabilir. Birini merak ettiğinizde, beklemek ve sizi fark etmelerini ummak yerine, kalabalığın arasından sıyrılmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve onlara tanınmaya değer olduğunuzu gösterin. Dikkatleri üzerinize çekmeniz sorun değil! Her türlü sahne ışığını kaldırabilirsiniz ve ilk adımı atan taraf siz olsanız bile karşı taraf sizi hayatlarına kazandıkları için oldukça şanslı olabilir

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz olumlu etkilenecektir. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuz çok önemli.

23 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

23 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, kariyerinizle ilgili bilginiz dışında sürdürülen konuşmalar sizinle paylaşılabilir. Sonuçlar istediğiniz gibi olacak.

23 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırıya kaçan kıskançlık huyunuz, sevgilinize bir süredir rahatsızlık veriyor. Endişeyi ve öfkeyi bir kenara bırakıp olumlu düşünürseniz, aşk hayatınızdaki sorunları atlatabilir, hayal ettiğiniz ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin

23 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 18' 52" R
Ay
Aslan
14° 49' 04" R
Merkür
Koç
28° 41' 34"
Venüs
Boğa
18° 40' 01"
Mars
Koç
10° 44' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 45"
Satürn
Balık
17° 43' 16"
Uranüs
Boğa
23° 10' 35"
Neptün
Balık
29° 18' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 13"
Lilith
Başak
24° 55' 44"
True Node
Koç
14° 52' 56"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>