Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Zaman kaybetmek istemiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şehvetli, tutkulu bir sevişme kesinlikle bu gece gündeminizde olacak. Eğlence, heyecan, romantizm ve aşk, bunlar üzerinde konuşmak isteyeceğiniz konular. Öyleyse konuşun! Başka birilerinin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Ne istediğini biliyorsunuz, o yüzden "umrumda değil" demeyin. Aşk karşınıza çıkabilir, geldiğinde onu nasıl yakalayacağınızı öğrenin.

En sonunda rahat bir nefes alacaksınız. Bir süre mali durumunuz için endişelenmiş olabilirsiniz. Artık endişelenmenize gerek yok. Bugünün olayları ya sizi o zor zamanlara geri döndürecek ya da orada sizin için açık bir yol gösterecek. Finansal sorunlarınızı çözmek için çok çalışıyorsunuz; şimdi akıllıca bunun üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Bugün bağlılıklarını ve sadakatini sorguluyorsun. Partnerine, arkadaşlarına veya ailene karşı hislerini ölçüp tartmak isteyeceksin. Bu kadar ince eleme sık dokuma sonucu bir ya da iki kusur bulacaksındır. Bulduğun bu çatlaklar ölümcül de olsa bunlar üzerine başka gün düşünmelisin çünkü bugün normale oranla çok daha sert bir yargılayıcısın. Bağlılığının sorgulanması acılı bir süreç olabilir; özellikle de kendiliğinden oluştuysa. Karar verirken konusunda çok dikkatli olmalısın.Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çoğunlukla başka insanların işlerine koştururken bulabilirsiniz yalnız kendinize de biraz zaman yaratmayı unutmamalısınız. Elbette ki başkaları için kendi ihtiyaçlarınızdan vazgeçtiğiniz bazı anlar olabilir ancak her zaman böyle yapmak sonunda kendinizi ihmal edilmiş ve hatta incinmiş hissetmenize neden olabilir. Gününüz bu şekilde gelişiyorsa, bu gece ya da yarın için kendinize bazı planlar yapmanızda fayda var. Her şeyi dengede tutmaya çalışın.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca İkizler burcunda hareket ediyor. Geçmişteki olayların veya kişilerin tekrardan karşınıza gelebileceği bir gündesiniz. Sağlık problemleriniz varsa üstüne düşmelisiniz. Akşama doğru şiddetlenebilir. Venüs ve Mars'ın Başak burcunda kavuştuğu gün içinde aşkta tutkulu zamanlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca sizler eğitim hayatınızda da bu güzel etkiyi hissedebilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman kaybetmek istemiyorsun!Bugün aşırı sinirli olduğunu hissedebilirsin. Küçük sorunlarla zaman kaybetmek hiç hoşuna gitmeyecek. İşindeki stresli ortamın bu halinde etkisi büyük. Sinirini çevrendeki insanlardan çıkarmak yerine uzak kalman senin için en doğrusu olacak. Senden saklanan şeylerin aslında senin hayrına olduğunu anlıyorsun. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinle yeniden karşılaşman duygularını harekete geçirebilir. Başarılı olduğun konularda övgü almak sana kendini iyi hissettirecek. Özel eşyalarına karşı daha korumacı olmanda fayda var.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızda bazı sorunlar baş gösterebilir. Yerine getiremediğinizi düşündüğünüz vazifeleriniz var ise bunları hemen bugün tamamlayabilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamaya ve endişe yapmamaya bakın. Sezgilerinizde yanılmadığınızı görebilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi sizi geleceğe dair daha da mutlu edebilir. Umutlu olmanız gereken bazı konularda uzun süredir umutsuz hissetmiştiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatının yoğunlaşması muhtemel. Önümüzdeki birkaç hafta duygusal sağlığınızı iyileştirmek için mükemmel kaynaklar sunar. Bundan yararlanın. Arkadaşlarınızla buluşup dışarıda zaman geçirebilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklar yaparak aşkın tadına varabilirsiniz. Göksel aşıklar Venüs ile Mars bugün adeta dans edecekler. Yetenekler, kurs çalışmaları, kardeşler ve zihin eylemde. Hiç yerinizde duramadığınız bol aktiviteli, iletişimli bir gün geçirirsiniz. Arabanızı yenilmek servise vermek için uygun bir gün. Kardeşinizle bir etkinliğe katılın

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eviniz, ailenizle ilgili konuların belli bir ahenk içinde olması, dengelerin kurulması sizi mutlu ediyor. Bir takım kafa karışıklıklarınız, iç bulanıklıklarınız olabilir ancak genel anlamda keyfiniz yerinde. Özgüven problemlerinizi çözümlediniz. Kendinizi daha güzel hissediyorsunuz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; seni endişelendiren ve kararsız kalmana neden olan düşünceler içinde olabilirsin. İçten içe yaşananların sana göre olmadığını ve ahlaken doğru bulmadığını hissedebilirsin. Ancak tepki vermekte ya da olaylara müdahil olmakta zorlanabilir, zihnen karmaşa yaşayabilirsin.

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 24" R
Ay
Koç
12° 49' 52"
Merkür
Koç
19° 58' 12"
Venüs
Boğa
07° 42' 25"
Mars
Koç
03° 55' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 54"
Satürn
Balık
17° 02' 20"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 43"
Lilith
Başak
23° 56' 30"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>