Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hazırlık Yapıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken hata yapmaktan kaçının. Aceleci davrandığınız takdirde her şeyin daha karmaşık olabileceğini unutmamalısınız.

Tavırlarınızın her açıdan belirleyici olabileceğini unutmayın. Dengeleri lehinize çevirmek için uygun zamandasınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgilendiğiniz alanla ilgili motivasyonunuzu kaybetmiş olabilirsiniz. Bunun altında bu alanda yalnız olmamanız, insanların düşünceleri ve çalışmaları gibi durumlar yatabilir. Kendinizi gereksiz bir yarışın içine dahil etmek yerine ilk nerede ve nasıl yüksek bir motivasyona eriştiğinizi düşünün, o günü bugüne uyarlayın.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal konular ön planda olabilir. Kendinizi daha hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinizde anlayışlı olmaya çalışın ve iletişimde net olun. Bugün duygusal dengeyi sağlamak için içsel bir yolculuğa çıkabilir, geçmişe dönük konuları da gözden geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularında geçici bir karamsarlık söz konusu olabilir. Öğleden sonra bu duygulardan kurtulmak için kendini halletmen gereken işlerine ve sorumluluklarına adayabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sosyal medya kullanımı, sevgilinle aranda bir sorun yaratabilir. Fevri çıkışlar yapmadan önce, kendini daha sakin bir şekilde ifade etmelisin.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgilendiğiniz alanla ilgili motivasyonunuzu kaybetmiş olabilirsiniz. Bunun altında bu alanda yalnız olmamanız, insanların düşünceleri ve çalışmaları gibi durumlar yatabilir. Kendinizi gereksiz bir yarışın içine dahil etmek yerine ilk nerede ve nasıl yüksek bir motivasyona eriştiğinizi düşünün, o günü bugüne uyarlayın.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz size ilginç fikirler getirebilir. Yakın çevreniz ve kardeşinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hayallere açıksınız.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizin tamir işlerini gerçekleştirmek için uygun bir gün. Aşk konusunda partnerinize atacağınız her türlü yapıcı adımın sevgi ile karşılanacağından emin olabilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında yaşanan olayların gerginliğine kendini kaptırmamalısın. Sakin kalmalı ve seni alakadar etmeyen konularda yorum bildirmemelisin. Kavgalara veya ufak tartışmalara taraf olmak seni yorabilir bugün.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, merakınız bugün güçlü bir formda ve bir şeyden diğerine uçma eğilimindeyken, bazı yararlı olasılıkları ve sonuçları yakalayabilirsiniz. Gün bağlantı kurma, öğrenme ve tartışma ihtiyacınızı teşvik eder; bir şeyi kaybetmeden kendinizi biraz daha zorlayabileceğinizi fark etmenize yol açar. Başkalarının desteğini hissetmek için genellikle iyi bir zamandır ve birine özel ilgi göstermeye hazırsınız ve isteklisiniz. Gün, artık odaklanmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca işinize veya mali durumunuza uygulayacağınız yeni stratejiler tasarlamak için de iyi bir zaman.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmak kendinizi iyi hissetmenize sebep olacak. Bugün sağlam ve kalıcı ilişkilerin temelleri atabileceğiniz bir gün. Geleceğinize dair kalıcı planlar yapabilir ve bunları hayata geçirmek için sorumluluk alabilirsiniz. Yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Adil ve uygun kararlar karşısında doğru bildiğini yap. İnançlarını her zaman savun. Önemli bir başarı kazanıyorsun. Öz disiplin ve irade gücün sayesinde toplumda tanınma var.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her bakımdan çok şanslı bir gün. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle partnerinizin kalbini fethedebilir, ilişkinize yeni heyecanlar katabilirsiniz. İş yerinizde yaşayacağınız olayların sizin için ne kadar iyi ve olumlu sonuçlar vereceğine siz bile şaşıracak, hayalinizdeki çalışma ortamını yakalayabileceksiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini unutmayın. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 34' 03" R
Ay
Terazi
19° 44' 44" R
Merkür
Boğa
05° 50' 22"
Venüs
Boğa
25° 22' 26"
Mars
Koç
14° 53' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 56"
Satürn
Balık
18° 05' 19"
Uranüs
Boğa
23° 29' 34"
Neptün
Balık
29° 25' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 42"
Lilith
Başak
25° 32' 00"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:12

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>