Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eşinle Gereksiz Harcamaların Önüne Geçiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 10%

Bugün duygularınızı ifade etme günü. Birine karşı bir şeyler hissediyorsanız, ona açılmaya karar verebilirsiniz. Veya uzun süredir biriyle beraberseniz, bir süredir hissettiğiniz bazı önemli duyguları açığa vurabilirsiniz. Bugün, duygularınızı tam anlamıyla açık etmek için iyi bir zaman. Geri çekilmeyin. Kalbinizden geldiği gibi konuşmaya cesaret ederseniz, harika şeyler olabilir.

Bugün, sanki bir rüyadan yeni uyanmış gibisiniz. Yine de, düşündük de, belki de hiç uyanmamış olabilirsiniz. Bu, etrafınızdaki gerçeği anlamada neden bu kadar zorlandığınızı açıklar. Masanızda oturuyorsunuz ve işinize bakıyorsunuz ama üzerinde yoğunlaşamıyor gibisiniz. Bu tatile ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret olabilir mi? Aynen biz de öyle düşünüyoruz! Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Tatile gitmek istemeseniz bile, aklınız zaten tatilde! Siz de ona katılabilirsiniz.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Huysuz ve mıymıntı hissediyorsun çünkü enerji açığın var. Ama günün enerjisi, hayatında olan bitene gerçekçi ve objektif bir pencereden bakman için sana gerekli araçları sunacak. Örneğin, arzu ve isteklerini ortaya çıkaramamanın muhtemelen yaşadığın bazı değişikliklerdir.Bugün daha fazla alana ihtiyacınız varmış gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen yaşama alanınız biraz küçük. Ya da belki de eviniz mobilyalarla doludur. Tadilat yapmayı ve birkaç fazladan oda eklemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yeni bir eve taşınmayı ve daha büyük bir yaşam alanına sahip olmayı düşünmeniz de muhtemel. Bulunduğunuz ortam sizi çok fazla etkileyebiliyor, dolayısıyla kendinize daha ilham verici bir yaşam alanı yaratmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda biraz yıpranmış hissedebilirsiniz sanki yeterli vitamin almamış veya dinlenmemiş gibi. Bu, sağlığınızın azalmasına izin vermek için en iyi zaman değil! İsteseniz de istemeseniz de biraz yavaşlayın. Bugün, günlük yaşamınızın tüm ortak ayrıntılarına öncelik verin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda daha kaygılı olacağın bir gün olabilir. Evli bir Yengeç burcuysan eşin ile parasal konularda tasarruf yapmanın yollarını konuşabilirsin. Bu konuşma gereksiz harcamaların önüne geçecek bir planın oluşmasını sağlayabilir. Ailenin gün içinde sana vereceği bir hediye seni oldukça mutlu ediyor. Bu hediye eski bir fotoğraf, eski nostaljik bir eşya olabilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün manevi yönünüzü güçlendirmek ve ailenizle olan bağlarınızı daha da kuvvetlendirmek doğru olabilir. Partnerinizle maddi konular ile ilgili çekişmeleri konuşmalara girmemelisiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi olumlu yönlerinize odaklamaya bakmalısınız. Beklenmedik durumlar ya da sizi huzursuz edebilecek koşullar gündeme gelebilir. Daha sakin olmalısınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde çevrenizden gelecek fırsatlar ve aniden oluşan koşullar sayesinde uzaklar ya da eğitimle bağlantılı sürpriz durumlar oluşabilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız kalmak sizi daha mutlu etse de dört duvar arasında olmak sizi bir noktadan sonra daraltabilir. Dikkatinizi verebileceğiniz bir uğraş bulmaya ne dersiniz?

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati bilinçaltınızı ve psikolojinizi ön plana çıkarıyor. Sıra dışı rüyalar görebilir, gördüğünüz rüyalarınızdan etkilenebilirsiniz.Spiritüel çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Duygusal krizlerinizi doğru yönetmelisiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler bir süredir egzersiz yapmıyorsanız veya aynı eski antrenmandan, aynı eski rutinden sıkılıyorsanız, yeni bir şey deneyin! Gelişiyorsunuz ve önceliklerinizin iyi bir listesini yaptınız. Bugün arkadaşlarınıza ve ailenize karşı nazik olun.

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Çevre ilişkilerinde kişileri birbirine bağlayıcı ve kaynaştırıcı bir rol üstleneceksiniz. Öfkelerinizi sakin bir şekilde denetim altında tutmayı başarıyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin çevresinde ilgi görmesi sizi daha çok motive ediyor. Bugün, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onunla enerjiniz birleşiyor.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>