Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Savaşçısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 30%

Aşk hayatınız son zamanlarda biraz kırılgan olabilir ve sevgilinizin normalden daha hassas olduğunu göreceksiniz. Duruma daha duyarlı, duygusal bir yaklaşım onunla daha iyi bir ilişki kurmanıza yardımcı olacak. Bugün, sevdiklerinizle aranızdaki şeylerin sorunsuz bir şekilde yürümesi için sınırlarınızı netleştirmeniz gerekecek.

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Günün enerjileri seni oldukça hoş hissettirecek. Neşen yüksek ve kahkaha adeta gününün bir parçası. Güldüğünde, diğer insanlar da senle birlikte gülüyor. Kendilerini bundan alıkoyamıyorlar! Bu önemli bir etki olsa gerek! Bugün çevrendekilere içinde yaşadığın güzel hisleri ve tutkuyu aktarabilirsin. Pozitif enerjini gülümsemenle, kahkahanla ve kendin olarak aktar.Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz disiplininizi korumak sizin için zor olabilir. Çocuksu doğanız dışarı çıkıp oynamak istiyor. Duygusal olarak kontrolünüzü kaybedip en temel, içgüdüsel oyuncu doğanıza teslim olmaktan korkuyorsunuz fakat görev bilinciniz ve sorumluluğunuz sizi geri çekiyor. Bu zor içsel gerilim, hayatınızın pek çok farklı alanındaki rahatsızlıklarınızın temel sebebi olabilir. Bir denge yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şükredeceğiniz bir gün. Sizin ve çevrenizdekilerin sağlıklı olduğunu bilmek sizi mutlu edecek. Bununla birlikte temel sorunları kolayca kesen doğru kelimeleri bulacaksınız. Güçlü duygularınızı dengeleyin ve çabalarınız için onları yakıt olarak kullanın. Bugün anahtar, size yol boyunca yardımcı olanları hatırlamaktır. Herkes hassas ve sevgi dolu bir bireydir, bu yüzden onlara böyle davranın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaşacağın sorunların ne kadar büyük olduğunun bir önemi yok. İçindeki savaşma duygusu seni bu sorunları aşmak konusunda cesaretlendiriyor. Düşüncelerin değişime uğruyor. Karıştırdığın moda dergisinin ivmesiyle yeni bir alışveriş listesi yapıyorsun. Çocuk sahibi bir Yengeç burcuysan çocukların için de kıyafetler bakabilirsin. Harcamaların konusunda dikkatli olmalısın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizden kaynaklı sorunlar yeniden önünüze gelebilir. Finansal ve hukuki süreçlerinizle ilgili bazı görüşmeler yapmanız gerekebilir. Bu süreçte moralinizi yüksek tutmalısınız.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili daha hayalperest olabilirsiniz. Sosyal konularda akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konulara yönelmek için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha hırslı davranacağınız zamanlar var. Birlikte çalıştığınız insanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Sakin kalmakta fayda var.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara yardım etmeniz gerekebilir, yardım ederken kişisel egonuzu ön plana koymadan tüm samimiyetinizle, mümkünse gizlilik içinde yapmaya çalışın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünden itibaren Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte kontrolünüz dışı durumların hayatınıza daha çok hâkim olabileceği bir dönem başlıyor. Daha sessiz, sakin, geri planda ve akışta kalmayı tercih edebilirsiniz. Mistik ve spiritüel konulara, maneviyata daha yakın ve yatkın olabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda olup bitenleri kabullenmeye çalışmalısınız. Her şey istediğiniz gibi gitmiyor olabilir bu yüzden mükemmelin peşinde koşarken kendinizi yormayın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile içe dönük bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık dönemde ruhsal sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz.Bugün sosyal ilişkileriniz ön planda olacaktır. Arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler kelimenin tam anlamıyla kendinizi iyi hissediyorsunuz. Kendinize ve vücudunuza ne kadar güven duyduğunuzu gösterin. Kendinizi geliştirmek istiyor ancak bir türlü vakit bulamıyorsunuz. Zor olsa da denemeye değer.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özellikle, akşam saatlerinden sonra ilişkinizdeki ayrıntılarla ilgili olarak derin düşünceler içine girebilirsiniz. Bazı konuların bastırılarak geçiştirildiği anlar da gizli olan ve ciddi sorunlara yol açabilecek sorunları hafife almak istemiyorsunuz. İş yerinde aşırı yüklenmeniz, davranışlarınızda değişimlere neden oluyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 25" R
Ay
Balık
07° 02' 02"
Merkür
Koç
18° 20' 11"
Venüs
Boğa
04° 40' 45"
Mars
Koç
02° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 19"
Satürn
Balık
16° 50' 02"
Uranüs
Boğa
22° 31' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 34"
Lilith
Başak
23° 40' 08"
True Node
Koç
15° 22' 00"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>