Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşinin Başında Durmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 50%

Gerçeklik anlayışınız etrafınızdaki biriyle uyuşmuyor olabilir, bu da sizin sağlıklı bir şekilde etkileşimde bulunmanızı ve eldeki problem için ortak bir çözüm bulmanızı çok zorlaştırıyor. Karşınızdaki kişinin görüşünün gerçekçi olmadığını düşünebilirsiniz. Duygularınız oldukça yüksek seviyede, bu yüzden bir çatışmadan kaçınmak isteyebilirsiniz. Gerçek dışı bir görüş bensimsemediğinizden emin olun. Ortada bir problem yokmuş gibi davranmaktansa, problemi ortaya çıkarıp anlaşmazlıklarla yüzleşmek daha iyidir.

Bugün sezgilerinizin güçlü olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Bir su burcu olarak, psişik olmaya meyillisiniz. İnsanların enerjisini çok kolay alabilirsiniz. Birisi bir odaya girdiğinde, onlara ne olduğunu anında anlarsınız. Duyarlılığınız bugün yükselecek. Bu psişik izlenimlere dikkat edin. Çevrenizdeki insanlar hakkında bazı yararlı bilgiler alabilirsiniz. Veyayerinde size yardımcı olabilecek bir ticari alışveriş yapabilirsiniz.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Hayallerini yaşıyor musun? Hala onlarla etkileşimde misin? Günün enerjisi sana hayallerin konusunda cesaret sunuyor. En çok ulaşmak veya sahip olmak istediğin şeylere yönelik olarak, bu enerjiyi fırsata çevir. Kendine şu soruyu sor: Ben dünyadan ayrıldıktan sonra insanların hakkımda ne söylemesini istiyorum? Arzularına yönelik adımlar attığın bir hayata geri dön!Bu gece evinizde resmi olmayan bir görüşme için bir grup misafir toplanabilir. Gün boyunca bazı meseleleri çözmekle meşgul olmanız olası. Aklınız muhtemelen dörtnala koşuyor, dolayısıyla bu gece yatmadan önce gevşemeniz gerekecek. Uykusuz kalmanın kimseye bir yararı olmaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilgili rahatsız edici olaylar biraz kafanız karıştırabilir ve kendinizi bitkin hissetmenize yol açabilir. Bu durum sizin veya başka birinin planlamış olabileceği bir şey değildir, bu yüzden tüm bu olanlara anlam katmak için diğerleriyle bir konuşma yapmayı bekleyin. Önümüzdeki birkaç gün içinde öyle ya da böyle buçözümlenmeli, ancak bu arada olayları nesnel olarak görmeye çalışın. Biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz, bir hobiye odaklanın ya da kendinize özel bir alan yaratmak için egzersiz yapın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Herkesin neden bu kadar ciddi ve duygusal olduğunu merak edebilirsiniz ancak siz de böyle bir ruh hali içindesiniz. Hepimiz bir salgının içinde olduğumuzdan hisler bu şeklide seyredebilir. Kontrolünüz dışındaki koşulların sizi etkilemesine izin vermeyin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm günü evde geçirmek isteyebilirsin. Kendini yorgun hissediyorsun. Güzel bir kahvaltı yaparak kendini motive edebilirsin. Gün içinde bir yakınından alacağın haber seni heyecanlandırabilir. İşe gitmek konusunda kararsızsın. Evden halledebileceğin işleri online olarak hallediyorsun. İş yerinde hisse sahibi olman bu durumu tolere edebilir. Fakat işinin başında durmalısın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevre ilişkilerinizde zor durumda kalacağınız olaylar yaşamamak adına üçüncü kişi olduğunuz ortamlarda daha uzlaşmacı ve politik yaklaşımla içinde olmanız size fayda getirecektir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlaması yapmak isteyebilirsiniz. Beklentileriniz için harekete geçmek daha kolay olacaktır. Gün içinde arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda fikirlerinizi savunmak isteyebilirsiniz. Alacağınız destekler olsa da kendinizi ön plana atmadan önce düşünmelisiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda vizyonunuzu anlayamayacak kişilerle vakit kaybetmemeye çalışın. Duygusal açıdan ise partnerinize karşı anlayışlı olmayı hep hatırlayın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün İkizler burcunda meydana gelen yeni ayla birlikte ruhsal ve manevi konularla daha fazla iç içe olabileceğiniz, daha sakin ve dingin bir yeni dönem başlıyor. Hayır ve bağış işleriyle ilgili yeni adım ve girişimler söz konusu olabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte çalışmak zorunda kaldığınız birinden şüphe duyuyor olabilirsiniz. Ona zaman tanıyın, aslında iyi biri olduğunu kısa süre içinde fark edeceksiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay psikolojinizi ve bilinçaltınızı ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki günlerde kendinizi hassas ve içe dönük hissedebilirsiniz.Psikolojik destek alabilir, terapiye başlayabilirsiniz. Arkanızdan konuşulanları bugünlerde öğrenebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler eşinizi sadece ikinizin olduğu küçük bir sürpriz yolculuğa çıkarın. Romantik olduğundan ve ikinizin de tutkulu hissettiğinden emin olun., bugün harika hissediyorsunuz! Antrenmanlarınızda tutarlılığı koruyun ve dengeli bir diyet yapın. Bugün biraz daha protein tüketin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kafanızın içinde binlerce soru var. Yanıtlarını kısa sürede bulacaksınız. Bugün, tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirseniz, düşündüğünüz her şey çok çabuk gerçekleşebilir. Sevdiklerine para harcama konusunda çok fazla ileriye gidebilirsiniz. Dostlukların temeli daha farklı değerlerde gizlidir. Yollarla ilgili projeleriniz gündemde.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 52" R
Ay
Koç
20° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 21' 12"
Venüs
Boğa
08° 19' 53"
Mars
Koç
04° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 03"
Satürn
Balık
17° 04' 49"
Uranüs
Boğa
22° 41' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 23"
Lilith
Başak
23° 59' 52"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>