Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkini Dengelemelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Eğer hayatında kimse yoksa, gireceğin bir ortamda yeni bir insan ile tanışman olası. Güzel muhabbetler ve keyifli ortamların aşk konularında sana daha güzel bir etkisi olabilir bugün. Dış etkilere kendini açmalısın.

Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugünlerde disiplinli ve daha yoğun bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

Maddi konularda kararlarını gözden geçirmen ve bazı konulara özen göstermen gerekebilir. Farkına varmadan yaptığın hataları düzeltmek ve daha fazla masrafa girmemek için dikkatli olman gerekecek bugün.

Daha sağlıklı tercihler yapman gereken bir gün olabilir. Gerek tükettiğin gıdalarda gerekse yaptığın egzersizlerde vücudunu desteklemen gerekecek. Daha sağlıklı gıdalar tüketmen gün içerisindeki enerjini etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hem işte hem aşkta güzel bir iletişim kurabileceksin. Kendini daha rahat ifade edeceğin bir gün olacak. Ve bu sayede halledilmesi gereken mevzuları rahatlıkla çözebilecek bir enerjiye sahip olacaksın.

25 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün iç huzurunuzu ve dengeyi bulmak için kendinize zaman ayırmanız önemlidir. Evde rahatlamak, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek veya sakin bir doğa yürüyüşüne çıkmak size iyi gelebilir. Aynı zamanda, duygusal açıdan destekleyici insanlarla bağlantı kurarak duygusal dengeyi sağlamak önemlidir.

25 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde sürekli olarak susan taraf olmaktan bıkmış gözüküyorsun. Yapacağın bir konuşma ile ilişkide karşı tarafa net çizgiler çekmeyi planlıyorsun. Karşı taraf buna razı gelmeyebilir. Duygusal olarak kendini ona yakın hissediyorsun fakat mantıksal olarak uzak hissedebilirsin. İlişkinde yaşadığın bu sorun gerçekleştirdiğin günlük rutinlerini olumsun yönde etkileyebilir.

25 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodu ve söylentilerin gün yüzüne çıkması koymanız gereken doğru mesafeyi size gösterebilir. Olayları sakinlikle karşılayın ve anlamaya çalışın. Kendiniz için iyi fikirler geliştirmek istiyorsanız kötü etki edecek her şeyden uzaklaşmalısınız.

25 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek sizi oldukça geliştirebilir. Aynı zamanda sezgileriniz de olumlu yönde kullanabilirsiniz.

25 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı fikirde olmadığınız kişilere karşı bir tutum sergilememeye, duygu ve düşünce çeşitliliğini kabul etmeye yönelmeli ve başkalarının bakış açılarına da saygılı olmalısınız.

25 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir gün geçirmek sana çok daha iyi gelebilir. Haftanın yükünü üstünden atmak, dinlenmek, kendine odaklanmak önemli bir konu olabilir. Sakin ve rahat olana odaklanmalısın.

25 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendinizden şüphe duymayı bırakmanız, duygularınızı veya sezgilerinizi çok fazla sorgulamamanız gerektiğini vurgulamak istiyor. Önünüzdeki olaylara güvensiz bir şekilde değil, güçlendirici bir bakış açısıyla bakın. Siz isteyin ve evren teslim etsin! Yaptığınız tüm iyilikler meyve veriyor, yolunuzu bulmak için aradığınız ışık yine sizin tohumlarını ektiğiniz bir yerden gelecek. Kendinizi hayatın akışına bırakmaktan ve ritme ayak uydurmaktan çekinmeyin. Onlara bir şans verirseniz, yeni deneyimler sizi bekliyor ve tüm bunlar size yepyeni bir ufuk kazandırabilir.

25 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz. Gelecektekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız.

25 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

25 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, akrabalar, seyahat, eğitim konularında kararsızlıklar gerçekleşebilir. Yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle beraber seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

25 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 10" R
Ay
Boğa
29° 12' 18" R
Merkür
Koç
22° 37' 01"
Venüs
Boğa
11° 37' 25"
Mars
Koç
06° 21' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 47"
Satürn
Balık
17° 17' 38"
Uranüs
Boğa
22° 50' 39"
Neptün
Balık
29° 09' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 05"
Lilith
Başak
24° 17' 39"
True Node
Koç
15° 17' 57"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>