Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni bir sürece başlamak isteyeceksin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

İçinizden bir ses bugün yavaşlamanız için sizi uyarıyor. Bir mola verip liderliği başkasına devrederseniz, muhtemelen en iyisini yaparsınız. Evdeki işlere yoğunlaşın ve sevdiklerinizle ilgili sorunlara kulak verin. Zihinsel bir tartışmanın olması oldukça muhtemel. Bilinçli olarak fark etseniz de etmeseniz de, ele alınması gereken ciddi konular var.

Adımınızı başarı merdivenine atma zamanı. Ancak, önemli olan başka şeylere de konsantre olmalısınız. Başarı merdiveni sadece parayla ilgili değil. Bu yaptığınız her işe kendinizi gerçekten verdiğiniz ve her bir yeni projede yeni şeyler öğrendiğiniz anlamına da gelir. Ortaya çıkan açgözlülüğün kendin için koyduğun hedefleri etkilemesine izin verme.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Eğer günün yoğun enerjisiyle başa çıkabilecek birisi varsa; o sensin. Diğerleri küplere binip, çılgına dönüyor; derin, hassas meselelerle başa çıkmakta başarı sağlayamıyorlar. Yine de dikkat et. Planlarını toptan bozabilecek büyük çaplı bir muhalefetle karşılaşabilirsin. Operasyon metotlarını uzun uzun sorgulayacak bir güçle karşılaşacak ve yüzleşeceksin. Bu yaşadıklarından dersler çıkarmalısın.Muhtemel uzun bir süredir tatil planı yapıyor ya da okula geri dönmeyi düşünüyordunuz ve şimdi ise planlarınızı kesinleştirmek üzeresiniz. Gelgelelim, oldukça rahatsız edici bir mesaj ya da telefon görüşmesi planlarınızı suya düşürebilir ve bu yüzden hayal kırıklığının eşiğine gelebilirsiniz. Yine de durumu dikkatli bir şekilde gözden geçirirseniz, size o kadar da çok şeye mal olmayacağını fark etmeniz muhtemel. İstediğiniz şeyi gözden çıkarmadan da bir çaresine bakabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Dikkatli olmazsanız, kendinizi daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler yaparken bulabilirsiniz. An itibariyla kilo vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Ve o çikolatalı kek market rafından size sesleniyor olabilir! Bugün hiçbir şeyin sizi yoldan çıkarmasına izin vermemek için elinizden geleni yapın. Ancak teslim olursanız da, kendinize çok fazla yüklenmeyin! Bazı günler bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek kolay değildir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:05 olduğunda boşluktaki Ay, sizlerin burcuna geçiyor. Ay'ın da desteğiyle şansınızın açıldığı bir güne uyanıyorsunuz. Hem gönül ilişkinizde hem sosyal hayatınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde oluşan Venüs ve Uranüs arasındaki uyumlu açı sayesinde eğitim hayatınızda değişimlere hazır olun. Beklentinizden daha iyi haberler alabilirsiniz. İletişim kurduğunuz çevrede başarılarınızla kendinizden söz ettirebilirsiniz.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir sürece başlamak isteyeceksin!Yarım bıraktığın çalışmanı tamamlayıp yeni bir sürece başlamak isteyebilirsin. Bir anlamda bugün belirli uzlaşmalar ve anlaşmalar yapacağın bir gün olacak. Ancak yapacağın her işi önceden iyice düşünüp tartmanı tavsiye ederim, böylece hata yapma şansın azalacaktır. Bütçen seni biraz sıkıntıya sokuyor olabilir bu nedenle bugün gerekmedikçe harcama yapmaman iyi olacak. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaş çevren arabuluculuk yapmak isteyecekler. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Yengeç burcuysan, düğün detayları için bir organizasyon şirketiyle anlaşabilirsin.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın dostluklarınızdan beklemediğiniz bazı davranışlar hoşunuza gitmeyebilir. İyi niyetinizi suiistimal etmek isteyen kişilere dikkat etmelisiniz.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ailenizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizi keşfedebilir ve yeteneklerinizin üzerine çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Destek alacağınız bugünlerde ilişkilerinizde de iyileşmeler görülebilir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizdeki ilişkiler açısından ilginç bir gün olabilir. Değişik kişilerle tanışabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Ay ise size bugün cesaret ve özgüven katıyor, kendinizi farklı şekillerde ifade edebilirsiniz.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün merkezde olmak isteyeceksiniz. Herkesin ilk seçimi, son sözü söyleyen kimse olmak istiyorsunuz. Bağımsızlık bugün sizin için önemli bir tema. Ne kadar çok özgür olabilirseniz ruh haliniz o kadar iyi olacak.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklar yaparak aşkın tadına varabilirsiniz. Göksel aşıklar Venüs ile Mars bugün adeta dans edecekler. Yetenekler, kurs çalışmaları, kardeşler ve zihin eylemde. Hiç yerinizde duramadığınız bol aktiviteli, iletişimli bir gün geçirirsiniz. Arabanızı yenilmek servise vermek için uygun bir gün. Kardeşinizle bir etkinliğe katılın

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz veya flört halinde olduğunuz kişi ile alakalı bazı şüpheleriniz olabilir. Siz bir şeyler hissederken daha kuruntulu olanlardansınız. Ancak kuruntularınız boşa. Herkes birbirinin aynısı değil. Karşınızdaki insanı geçmişteki insanlar sebebi ile yargılamamalısınız. Kendinizi mutluluğa bırakın. Mutlu olmak bir seçenek.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; kardeşin ya da yakın ilişkide olduğun insanlarla ilgili heyecanı yüksek haberlerle güne başlayabilirsin. Gerek girişim, gerekse duygusal açıdan öncülük yapabilir, ilişki kurma şeklinle bağımsızlık isteğin arasında sağlıklı bir denge kurabilirsin. Heyecanını yitirmiş bir ilişkin yeniden alevlenebilir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 46' 48" R
Ay
Terazi
22° 24' 05" R
Merkür
Boğa
06° 09' 17"
Venüs
Boğa
25° 38' 44"
Mars
Koç
15° 03' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 03"
Satürn
Balık
18° 06' 09"
Uranüs
Boğa
23° 30' 20"
Neptün
Balık
29° 26' 15"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 21"
Lilith
Başak
25° 33' 28"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 20/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>