Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Üretkensin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Yeni insanlarla tanışmak için daha hevesli olmak isteyeceksin. Bunu için daha çok sosyalleşmen gerekebilir. Bu sayede yeni insanlarla tanışarak olası bir ilişki için şansını yükseltmen mümkün olacak. Girişken olmaya devam etmelisin.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

İş yerinde grup çalışmasına katılman mümkün olacak. Üstüne düşeni yapıp sorumluluklarını yerine getirmek sorun yaşamanı engelleyecek. Görevlerini aksatmamak grup içindeki konumunun yükselmesini sağlayabilir.

Dikkatini istediğin yere toplayabilmek için daha çok uğraşmalısın. Meditasyon sana bu konuda oldukça yardımcı olabilir. Ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak sindirim sorunlarını senden uzak tutarak rahat etmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda sıkıntıdan uzak durmak için içgüdülerine daha çok kulak vermelisin. Arkadaşlarından yardım istemek sıkıntılara karşı daha kararlı bir duruş sergilemende önemli olacak. Gerektiği zaman yardım istemek senin için önemli olmalı.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yapmak istediğin binlerce şey var ama bir şey seni engelliyor gibi görünüyor. Belki de derinlerde bir yerde, başka şeylere geçmek güvenli olmadan önce başlamış olanı bitirmeniz gerektiğinin bilgisidir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlu olduğun konularda rahat davranışlar sergilemene rağmen bu durum yaratıcılığına yansıyacaktır. Her ne kadar konsantrasyon bozukluğu yaşasan da bugün senden hiçbir şey kaçmıyor. Mide problemi yaşayan bir Yengeç burcuysan, hazır gıdalardan uzak durmanda fayda var.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir insan ve iletişim trafiği sizi yormuş olabilir. Bir eleştiri yapmanız gerekiyorsa bunu özeleştiri şeklinde yapmanız sorunu daha kesin bir şekilde çözecektir. Çevrenize karşı daha ılımlı olmanızda fayda var.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış size kararlar aldırabilir. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığın yerden bir gezi aracılığıyla uzaklaşma arzun mu var? Avrupa veya Asya’da yaşamak ister miydin? Şu anda imkan ve olanaklarını arttırmak istediğin bir süreçte olduğun için böyle arzulara sahip olman normal. Bu hedeflerini gerçekleştirmek üzere bir projeye girişip girişemeyeceğini bir düşün. İnsanlar şu araların da şu aralar sana olan inançları tam.Ruh eşimin burcu ne?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni etkileyen olayları kontrol etmekte zorlanabilirsin. Panik yapmamaya dikkat etmelisin. Mümkün olduğunca sakin kalıp mantıklı hareket etmek senin için daha iyi olacak. Duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısın.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı ilgi alanları sizi uç noktalara götürebilir! Bir hobiye güçlü bir şekilde odaklanmak sizi araştırma, tüketme veya yaratma konusunda bir çıkmaza sokabilir ve bu da dikkatli olmazsanız diğer herkesi dışlamanıza neden olabilir. Gözlüklerinizin görüşünüzü kapatmadığından emin olun çünkü bu, hayatınızdaki insanların tepkisizliğinizden dolayı ihmal edilmiş veya hüsrana uğramış hissetmeleriyle sonuçlanabilir. İlgi alanlarınız için zaman ayırmanız sorun olmasa da, müsait olup olmadığınızı insanlara önceden bildirmeyi düşünün.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük dostlukların ve planlarınızın gündem kazanması söz konusu olacak. Bazı yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmalısınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığın yerden bir gezi aracılığıyla uzaklaşma arzun mu var? Avrupa veya Asya’da yaşamak ister miydin? Şu anda imkan ve olanaklarını arttırmak istediğin bir süreçte olduğun için böyle arzulara sahip olman normal. Bu hedeflerini gerçekleştirmek üzere bir projeye girişip girişemeyeceğini bir düşün. İnsanlar şu araların da şu aralar sana olan inançları tam.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün rahat etmek, bir şey kaybetmemek istiyorsanız etliye sütlüye pek karışmayın! Zira yıldızların üzerinizdeki ters etkisi ile iyi de yapsanız, iyi de söyleseniz ters anlaşılabilir. Bugünyerinde biraz dalgın ve dağınık olabilir, önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Fakat, endişelenmeyin, kuruntular yüzünden kendinizi huzursuz etmekten kaçının. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor. Yapacağınız sporlar ve aktiviteler sizi daha da canlı ve hayata bağlı biri haline getirecek.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>