Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sabrının Mükafatı Yolda Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Dikkatini çekmek istediğin insanın seninle ilgilendiğini öğrenmek keyfini yerine getirecek. Onunla daha çok zaman geçirmek için planında yeni bir düzenleme yapmak isteyebilirsin. Birlikte daha çok zaman geçirmek gelecek için iyi olacak.

Mesleğinizde oldukça yetkinsiniz. Görev insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz. Bugünlerde atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor.

Yeni biriçin güzel haberler alacaksın. Bu haberleri alır almaz harekete geçipile ilgili düşünmeye başlamak gerekecek. Gelişmeleri sevdiklerinle paylaştıkça işlerinin büyüdüğünü fark edebilirsin.

Karamsar olmamak için daha dikkatli olmalısın. Seni kötü düşüncelerle baş başa bırakacak ne varsa sırtını dönmekte yarar var. Fiziksel olarak daha aktif bir hayat tarzı seçmek dikkatini bu kötü düşüncelerden uzaklaştırmana yardım edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamandaki başarısızlıkların seni derinden üzmüş olabilir. Üzülmek yerine yapılanlardan ders çıkarmak senin için daha önemli olmalı. Daha iyisini yapmak için geçmişteki hataları belirleyip onları tekrarlamamak gerekecek.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hem Güneş hem de Venüs bu hafta sonu haritanızın en dinamik alanına girerken, her türlü üzüntü hissini arkanızda bırakmalı ve geleceğe cesurca adım atmalısınız. Önümüzdeki birkaç hafta gerçekten özel olmalı, ama sonuçta size kalmış.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabrının sonunda selamet var! Ertelenenler veya iptal olan birtakım olayların canını sıkmasına izin vermeden, hedeflerini aksatmadan ilerliyorsun. Bu ilerlemenin de karşılığını alacaksın. Dış görünüşünde kendinde dahil olmak üzere herkesi şaşırtacak radikal değişimler yapabilirsin.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın hızlı değişimine ayak uydurmak sizi mental ve fiziksel olarak yorabilir. Günü kendinize ve sağlığınızla ilgilenmeye ayırmanızda fayda var. Kendinizi dinleyin ve ihtiyacınız olanı almayı daha fazla reddetmeyin.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve sohbetler açısından güzel. Yakın çevrenizde, ailede hareketli saatler, değişiklikler yaşayabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda hareketlenme yaşanabilir. Bu da daha huzurlu ve mutlu hissetmenize sebep olabilir. İş yaşamınızda da güler yüzünüzün etkisini hissedeceksiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süre kavgalara teşvik edilmek sizin için tehlikeli derecede kolaydır. Birisi halka açık bir yerde sözlü olarak size sataşabilir veya sosyal medyada linç girişiminde bulunabilir. Kendinizi savunmak muhtemelen iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak savaş bittiğinde, bu negatif enerjiyle meşgul olduğunuza pişman olabilirsiniz. Bazı durumlarda geri planda kalmak en iyisi olabilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınızı alırken, duygusal istekleriniz daha belirgin olduğu için, mantık ve hisler arasında bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için gecikmeler yaşıyorsunuz.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcu transitiyle; ; aşk, çocuk, hobi, tatil, borsa konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama Satürn S olduğu için; para ve sağlık konularında dikkatli olmasınız. 24 ekim itibariyle ise; Satürn S pozisyonundan çıkmış olacak.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sizden adım atmanızı bekliyor. İş yerinde bazı olaylar bugün istemediğiniz bir biçimde gelişebilir, ama sizin de elinizden şu anda hiçbir şey gelmeyebilir. Sabırlı olmalısınız, tecrübe edineceksiniz. Şans da size yardıma gelecek. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 40' 16" R
Ay
Aslan
06° 37' 16" R
Merkür
Koç
27° 54' 21"
Venüs
Boğa
17° 50' 48"
Mars
Koç
10° 13' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 18"
Satürn
Balık
17° 40' 25"
Uranüs
Boğa
23° 08' 16"
Neptün
Balık
29° 17' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 08"
Lilith
Başak
24° 51' 18"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>