Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Beklentilerin Şekilleniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Hoşlandığın insanla tahmin ettiğinden daha çok zaman geçirme imkanın olacak. Onunla geçireceğin zamanda kendin olmaya devam etmelisin. Kendine güvenmek ve yapmacıklıktan kaçınmak şansını artıracak.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Planlarının düşündüğün gibi gerçekleştiğini görmek sana keyif verecek. Arkana yaslanıp gidişatı takip etmekten keyif alabilirsin. Sana kalan zamanda başka imkanları değerlendirmek için düşünmek iyi olacak.

Hayatını istediğin düzene sokmak için daha istekli olmalısın. Planladığın değişikliklerin gerçekleşmesi sana daha fazlası için cesaret verecek. Egzersiz ile ilgili yeni şeyler denemekte her zaman yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoşlanmadığın gidişatı değiştirmek için eline birçok fırsat geçecek. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek için doğru zamanı beklemelisin. Bu sayede olası güzel gelişmeler için bir yol açtığını göreceksin. Aceleci davranmamaya özen göstermelisin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şimdi dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var ama hala dünyaya adım atmaktan ve macera aramaktan geri duruyor gibisiniz. İyi haber şu ki, önümüzdeki haftanın başında tavrınız çok daha olumlu olacak.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair beklentilerin yeni tanışacağın çevre sayesinde yeniden şekillenebilir. Diğer yandan etrafındaki insanların sana karşı hatalarını ve onlardan beklentilerini gündeme getireceksin. Bugün aynı zamanda kişisel bakımına zaman ayırabilir, tarzında değişiklikler yapabilirsin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas yapınızı özgüvenle süslemek isteyebilirsiniz. Hayatın durağan bir şekilde yaşanmadığını görmek sizi yeni adımlar atmak için motive edecektir. Çevrenizdeki insanların bu düşüncelerinize olan bakış açısı, yanınıza kimleri almanız gerektiğini gösterebilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket, ziyaret ve pek çok konuda değişiklik getiriyor. Zihinsel açıdan kendinizi daha iyi ifade edebilir, etkin olabilirsiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda fırsat vermeye yönelebilirsiniz. Bazı güzelliklerin söz konusu olacağı bugünlerdeve kariyer meselelerini de aksatmamanızda fayda olacaktır.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süre kavgalara teşvik edilmek sizin için tehlikeli derecede kolaydır. Birisi halka açık bir yerde sözlü olarak size sataşabilir veya sosyal medyada linç girişiminde bulunabilir. Kendinizi savunmak muhtemelen iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak savaş bittiğinde, bu negatif enerjiyle meşgul olduğunuza pişman olabilirsiniz. Bazı durumlarda geri planda kalmak en iyisi olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı ve kaprisli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden olabilir. Kontrolü elden bırakmamalısınız. Başkalarının elindeki, cebindeki ve kafasındakileri bırakın da kendi imkanlarınızı en iyi şekilde kullanmaya bakın. Şans ve kabiliyetlerinizin size hazırladıkları azımsanamaz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura ya da hesapta olmayan bir harcama sizi üzebilir. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 25' 18" R
Ay
Aslan
16° 10' 20" R
Merkür
Koç
28° 49' 33"
Venüs
Boğa
18° 48' 13"
Mars
Koç
10° 49' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 19"
Satürn
Balık
17° 43' 45"
Uranüs
Boğa
23° 10' 59"
Neptün
Balık
29° 18' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 33"
Lilith
Başak
24° 56' 29"
True Node
Koç
14° 52' 48"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>