Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Akışı Yakalıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla bir yere takılıp kalma fikri seni rahatsız edebilir. Onunla birlikte daha hareketli olmak sana iyi gelecek. Birlikte yeni aktiviteler planlamaya devam etmek ilişkinize heyecan dahi katabilir.

Yakınınızda kalem ve kağıt bulundurarak patent ofisinin numarasını aldığınıza emin olun. Oldukça devrim yaratabilecek son derece özgün fikirlerle ortaya çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen elektronik cihazlar daha fazla ilginizi çekiyor. İşlerin nasıl yürüdüğüne dair çarpıcı gözlemler yapma gücünüz var. Bu durum evinizdeki bir cihazın verimliliğini nasıl geliştireceğiniz konusunda parlak bir fikirle sonuçlanabilir.

Küçük birgezisine çıkma fırsatını değerlendirmek isteyebilirsin. Farklı ortamlar görüp farklı insanlarla konuşmak vizyonunun gelişmesini ve yenifırsatlarıyla karşılaşmanı sağlayacak. Yeniliklere açık olmalısın.

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek kendini iyi hissetmek için önemli olacak. Onlarla geçirdiğin zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsin. Yeni yerler görmek, yeni şeyler öğrenmek sağlığına da olumlu etkide bulunacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi olanakların sosyal ilişkilerini direkt etkilediği bir gün geçirebilirsin. Arkadaşlarınla zaman geçirirken daha dikkatli olmalısın. Sosyal aktivitelerini ayarlarken bu durumu göz önünde bulundurmak senin için daha yararlı olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi ve finansal konuların gündemde olduğu bir gün olacak. Mali sorunlar nedeniyle aile bireyleri arasında gergin bir hava esecek ve aile bütçesini yeniden planlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Sorunu detaylıca incelediğiniz için çözümünü bulmak adına doğru adım attığınızı göreceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Su burcunda yaşanan Güneş Tutulması huysuz yanlarına dem vurabilir. Karşındakilerden verdikleri sözleri tutmalarını beklerken, gerçekleşmediğini görmek tırnaklarını bilemene neden olabilir. Bazı şeyleri fazlasıyla yüklendiğini kabul etmen akışı yakalamanı kolaylaştıracak.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün işinizi ileriye taşıyacak yeni fikirler ve görüşmelerle geçebilir. Sizin için önemli olan konuların altını çiziyorsunuz. Bu da, yol haritanızı belirlemek konusunda sizi destekleyecektir.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda destek görebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. Ortaklı konularda mücadele gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde harekete geçebilirsiniz. Gün içinde tamamlanması gereken işlerde kendinizi gösterebileceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak teklifler tahmin ettiğiniz yerden gelmeyebilir. Olaylar kontrolünüzden çıkmış gibi hissetseniz de ilerleyen durumlar sizleri rahatlatabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde bolca aksiyon varken siz biraz daha arka ve geri planda durmayı tercih edebilirsiniz. Ancak dalgınlığa, unutkanlığa, gözden kaçabilecek detaylara her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınızı da ihmal etmeyin.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç gün içinde yaşamış olabileceğiniz bazı başarısızlıklar, bugün kendinizi üzmenize neden olabilir. Belki de çok aceleci ya da özensiz olduğunuzu ve işleri daha iyi yapabileceğinizi düşünüyorsunuz ancak bunu kafaya takmamalısınız. Neyin yanlış gittiğini anlayın, ondan öğrenin ve bırakın. Kendinize yönelttiğiniz çok fazla olumsuzluk, yardım etmekten ziyade gelecekteki çabaları sabote edebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsi kolaylıkla etkiliyorsunuz. Zevklerinizde aşırıya kaçmak istemiyorsanız, arzularınıza gem vurmayı öğrenmelisiniz. Bugün partnerinizle aranızda önlenemeyen bir heyecan fırtınası oluşacaktır. Sosyal yaşamınız canlanıyor.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; 25 Ekim Güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Aşk, çocuk, hobi konularında güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçte sadece para ve ödemelerinize dikkat etmelisiniz. Destek almakta zorlanabilirsiniz ama bir taraftan da güzel gelişmeler sizinle olacak. Eski aşklar da karşınıza çıkabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin yakın bir akrabasıyla aranızın açık olması, hatalı değerlendirmelere yol açıyor. Partnerinizin gereksiz bulduğunuz bazı yakınmaları, sandığınız gibi dış kaynaklı değil. Yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler var. Hemen yargılara, sonuçlara varmaya çalışmayın. Kafanızın karıştığı konularda gözlemciliğiniz size doğru yolu gösterecektir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>