Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dengeler Sarsılıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Hiç beklemediğin anda karşına çıkacak biri sayesinde aşk konusunda çok farklı düşünmeye başlayabilirsin. Onun yanında daha çok zaman geçirmek için istekli olmak aranızdaki etkileşimin bir ilişkiye dönüşmesini kolaylaştıracak.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Öncelikli ve önemli şeylere odaklanmanız gerekecek. Zaman baskısı ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, ancak dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. Yapabilirseniz, konuşkan insanlardan uzak durmaya çalışın ya da sadece kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yere gidin. Başa çıkmanız gereken şeyleri çözmek ve sakin bir yer bulmak için ne gerekiyorsa yapın.

Karşına yenifırsatları çıktıkça onları değerlendirmek için daha heyecanlı olmalısın. Yeni şeylere başlamak için duyacağın heyecanın seni ateşlemesine izin vermelisin. Bu şekilde daha orijinal fikirler üretmek mümkün olacak.

Hayatında daha çok hareket katmak sana fayda sağlayacak. Egzersiz programında ufak değişiklikler yapmak ihtiyacın olan hareketli ortama erişmene yardımcı olacak. Yediklerin konusunda daha çok dikkat etmekten kaçınmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile mevzuları ile ilgili sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Bu sorunlarla ilgilenmek, çözüm için uğraşmak çokça zamanını alacak. Başkalarının kalbini kırmamaya çalışmak senin daha karlı çıkmana yardımcı olacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yapmak istediğin binlerce şey var ama bir şey seni engelliyor gibi görünüyor. Belki de derinlerde bir yerde, başka şeylere geçmek güvenli olmadan önce başlamış olanı bitirmeniz gerektiğinin bilgisidir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde, çalışma arkadaşlarınla bazı konularda dengeyi tutturamaman, yetişmesi gereken işleri geciktirecek. Köklü değişim arayışların seni bilmediğin bir maceraya sürükleyebilir. Özellikle işinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan, aniden işinden ayrılma kararı alabilirsin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İfadelerinizi dikkatli seçmediğinizde iyi bir şey söyleseniz bile yanlış anlaşılabilirsiniz. Aceleci olmamalısınız. Sakin kalmak ve olağan bir hızlı ilerlemek sizi hem görüşmelerinizde hem de trafikte koruyacaktır.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sabah saatleri daha dengeli olsa da, öğle sonrasında farklı durumlara uyum sağlamak gerekebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen “İyi değilim” demek iyidir. Sürekli etrafınıza duvar örüp her şey yolundaymış gibi davranırsanız er geç patlama noktasına gelirsiniz. Stresli dönemlerde başkalarından destek almayı öğrenin. Etrafınızdakilerin de size tahmin ettiğinizden daha fazla ihtiyacı olabilir.Aşkı bulacak mıyım?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınla ilgili ufak değişiklikler yapmak için doğru zamanın geldiğini düşünebilirsin. Etrafı analiz edip doğru zamanı kestirmeye çalışmak senin için önemli olacak. Kendini geliştirebileceğin en ideal ortama ulaşmak için iyi gözlem yapman gerekebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son yaşanan dramalar sizi biraz sarmış olabilir. Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınız arasında, başta hiç düşünmediğiniz bir şekilde sizi ritminizden uzaklaştırabilecek kaotik bir an yaşayabilirsiniz. Durumlara normalde bu şekilde tepki vermeseniz bile, dürtüsel olarak bir tarafa sadık kalmaya karar verebilir ve durum tamamen ortaya çıktığında pişman olabilirsiniz. Bu sefer taraf tutmaktan kaçının yoksa muhtemelen sizin için onlardan daha fazla mutsuzlukla sonuçlanacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen sizi zorlayan olaylar karşısında çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Bugün sevdiğiniz kişiye daha anlayışlı olmalısınız.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinlerle ilgilenebilirsiniz. Seyahat, eğitim, hukuk, yurt dışı konularında sorunlar yaşanabilir. Gizli eril düşmanlarla da tartışma içinde kalabilirsiniz. Ailenizle ilgili ise önemli ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; partner ve ortakla zaman geçirebilirsiniz. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; aşk, çocuk, borsa, hobilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

O kadar hareketli ve canlısınız ki, sevgiliniz size ayak uydurmakta zorluk çekiyor. Bu konularda sorun çıkmasını istemiyorsanız bir denge tutturmalısınız. İş yaşamınızda bazı memnuniyetsizlikleriniz var ve bunların gözünüzü karartmasına izin vermeyin. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. Parasal çalışmalarda başarılı olabilmek için sabırlı davranın. Formunuzu korumak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>