Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Öğrenmeye Açıksın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda gerçekten ne istediğinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Önünüzde bazı farklı seçenekler olabilir ve bir seçim yapmanız gerekecek. Şu an ilgilendiğiniz iki kişi olabilir. Her ikisiyle de sonsuza kadar arkadaş kalamazsınız! Sonunda, sizinle en uyumlu kişiyi seçmek zorunda kalacaksınız. Kararınızı ertelemeyin, kalp kırmak istemezsiniz!

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Bugün pratik, sakin bir modda olmalısın. Yapman gereken işleri yapmak için ihtiyacın olan konsantrasyonu bulacaksın. Görevlerinin bir listesini hazırlayabilirsin. Yaptıkça görevlerin üzerine çizikler atmak seni oldukça tatmin edecektir. Ayrıca uzun vadeli planlarına da bir göz atmak isteyeceksin. Hayattan ne istediğine dair ekstra iç görüye sahip olacağın bir gün.Bugün yapılacaklar listenizdeki bazı şeyler ertelenebilir. İletişim kurmanın çok zaman aldığı ve toplantıların bitmek bilmediği meşakkatli bir gün geçirmeniz olası. İşlerinizi sürüncemede kalabilir ve tekrar gözden geçirilip son düzeltmelerin yapılması ek süre gerektirebilir. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyin. Her seferinde tek bir şeye odaklanın ve karmaşık işler için kendinize biraz zaman tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi aradığınız istikrara kavuşturacakları umuduyla sağlam ve net işlerin çekimine kapılıyor olabilirsiniz. Sizin için bugünün anahtar sözcüğü sabır. Huzursuzluğa kapılmadan ve hırçınlaşmadan beklemeyi öğrenin. Bir süre sonra anlayacaksınız ki aradığınız istikrar sizin içinizden başka bir yerde değil.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkide olduğunuz kişinin tamamıyla kendisine ve çıkarlarına yönlenmiş olması, ilişkinizdeki eşit şartların kaybolmasına ve mutsuzluğa yol açabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmamalısınız. İş ilişkilerinizde uyum içinde olacaksınız. Kendinizden daha çok başkalarını önemsemeniz mümkün. Bu durum, yaşayacağınız paylaşımlarda mutlu olabileceğinizi ve aşırı ilgi görmenizi ortaya çıkaracak. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerekhayatında gerekse eğitim hayatında bilgine bilgi kattığın bir gündesin. Üst düzey insanlarla bir araya gelme fırsatı ile karşılaşırsan, mutlaka değerlendirmeni tavsiye ederim. Çevreni genişletmek gün için de güzel fırsatlar yakalamana olanak tanıyabilir. Yazılı ve sözlü olarak kendi güzel bir şekilde ifade ediyorsun. Çevrenle daha fazla sosyalleşiyorsun. Ailenin takıldığı noktalarda onlara yardım edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiye doğru bir şekilde yaklaşmak adına arkadaşlarından destek alabilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizden kaynaklı ortaklı olduğunuz bazı işleriniz size tekrardan maddi sorunları önünüze getirebilir. Bu duruma artık bir son vermek isteyebilirsiniz. Finansal ve hukuki süreçleriniz başlayabilir. Bu süreçte moralinizi yüksek tutmalısınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Radikal ve olağandışı olduğunu düşündüğünüz görüşlerinizi paylaşmak istediğiniz zamanlar olabilir. Dernek işlerinizi halledebilirsiniz. İşlerinizde size destek olacak kişiler olabilir. Bugün işleriniz yavaş ilerleyebilir, kesin kararlar vermemeye özen gösterin. İşten gelen paralar olabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda endişelenebilirsiniz ancak bir problem yokken panik olmamalısınız. Geleceğinizle ilgili olumsuz ve karamsar olmamak için bilinçli ve istekli çaba göstermelisiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne yazık ki arkanıza yaslanıp keyif çatabileceğiniz bir gün değil. Etrafınızdaki insanların sürekli sizinle iletişim halinde olacağı ve grup halinde birçok proje bitireceğiniz bir gündesiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, kendinize içe dönük hissetmenize sebep olabilir. Sosyal çevrenizden uzaklaşıp bir iki gün kafa dinlemek isteyebilirsiniz.Kariyer hayatından beklentinizin ne olduğu üzerine içsel hesaplaşmalar yaşayabilirsiniz. Merkür'ün Balık burcundaki seyahati ile yeni eğitimlere ve yurt dışı seyahatlerine katılmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

DUYGUSALyönünüz ağır basacak ve çevrenize karşı çok hassas, bazen de alıngan olmanıza neden olacaktır. Bu, aynı zamanda, duygu sömürülerine açık olduğunuz, acıklı hikayelerle kandırılabileceğiniz, baskı nedeniyle hamle veya planlarınızı değiştirebileceğiniz anlamına da gelmektedir. SERT duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı ama bunu yapabilmek veya oluşan ortama uyum sağlayabilmek için taviz verirken, insanların sizi suistimal etmesini de engellemelisiniz. Hafta ortasında hissetmeye başlayacağınız dinginlik, çevre ile olan etkileşimlerinizde bu dengeyi daha kolay şekilde yakalamanızı sağlayabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük hayat sizi zorlamaya başladı. Rutinlerinizden sıkılmış, kendinizi baskı altında veya özgürlüğünüz kısıtlanmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Devam etmek veya yeniye açılmak konusunda ikilemleriniz olabilir. Yengeç burçlarına, kısa süreli de olsa tatil öneriyorum. Mümkünse her zaman gittiğiniz yerlerden farklı bir yer olsun.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; sabah saatlerini sosyal ortamlarda, hareket halinde geçirebilir, yakın ilişki de olduğun kişilerle bir program yapabilirsin. Ancak öğleden sonra olaylar kontrolünden çıkabilir. Yalnız kalıp zamanını evde dinlenerek, kitap okuyarak ya da sosyal medya da zaman harcayarak geçirmek isteyebilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 34' 45" R
Ay
Yengeç
08° 56' 57" R
Merkür
Koç
25° 29' 17"
Venüs
Boğa
15° 10' 48"
Mars
Koç
08° 34' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 38"
Satürn
Balık
17° 30' 53"
Uranüs
Boğa
23° 00' 43"
Neptün
Balık
29° 13' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 20"
Lilith
Başak
24° 36' 53"
True Node
Koç
15° 02' 34"
Son Güncelleme : 11/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>