Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanız neden oluyor. İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var.

Kendinizi hep büyük bir sınavdan geçiyor gibi hissediyorsunuz. Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Hep sınavı başarıyla atlatmanıza rağmen yeterince taktir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Günübirlik yaşamak canınızı sıkıyor. Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek bir geliriniz olmasına rağmen başaramamanız sizin plansızlığınız yüzünden.

Şanslı bir dönemdesiniz. Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak. Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz.

3 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Akrep burcu seyriyle yeni haftaya adım atıyoruz. Eğer işimize geliyorsa aşkta anlaşmaya açığız, işimizde sorumluluk almaya hevesliyiz, kendimize güven duyuyorsak becerilerimizi sergilemekte iddialıyız. Ancak tam tersi bir durum söz konusu ise, hani şu ilişkimizde arzu etmediğimiz durumlar varsa, anlaşmak yerine, didikleyebiliriz. İşimizden memnun değilsek, sorgulamalarda bulunabiliriz. Kendimize güvenimizin az ise, becerilerimizi göstermekten kaçınabiliriz. Saat 19:45 Ay-Güneş görünümü, sevdiğimiz insanlara yönelişin, onlarla vakit geçirmenin, kendimizi iyi hissetmemizin işaretçisidir. Ne zamandır arzuladığımız bir şeyi yapabiliriz. Buluşmak, konuşmak, bir araya gelmek, hislerimizi belli etmek yönünde bu enerji bize kuvvet verecektir. Yeni hafta hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olsun. Gönlünüzden geçen güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

3 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde dalgınlığın üzerinde olabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde sıkıntı yaşayabilirsin.

3 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların çok hızlı geliştiğini düşünebilirsiniz. Farklı istekler ve büyük beklentiler içinde bulunacaksınız. Bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak, karar verme konusunda endişeleriniz olabilir.

3 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Yengeçler eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi...

3 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız, yaratıcılığa dayalı işleriniz ve çocuk alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Parasal konularda dikkatli olun. Gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız.

3 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayat yönünüzü kaybetmiş hissedebilirsiniz. Aşırı duygusallığınız partnerinizle ilişkinizde zor bir süreci tetikler. Merkezinizi koruyup içsel dengenizi güçlendirin. Yoga ve meditasyon bugün size iyi gelir. Dıştan ahenkli gibi görünen ilişki dinamiğiniz ruhen sizi yorar.

3 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

3 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 10' 47" R
Ay
Yay
11° 13' 15"
Merkür
Koç
16° 03' 50"
Venüs
Koç
26° 53' 03"
Mars
Balık
27° 08' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 48"
Satürn
Balık
16° 16' 31"
Uranüs
Boğa
22° 09' 26"
Neptün
Balık
28° 48' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 09"
Lilith
Başak
22° 58' 02"
True Node
Koç
15° 30' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>