Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Partnerinle beraber gelecek hakkında yeni kararlar almak isteyebilirsin. İlişkinin gidişatını etkileyecek kararlar hakkında daha cesur adımlar atmaktan çekinmemelisin. Kararsızlıktan uzak durmaya çalışmak sana yarar sağlayacak.

Bir arkadaş ilişkinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları çok belirleyici değil, işleri yeniden yoluna koyacaksınız. Tahsilat konularındaki tıkanmalar kısa vadede sizi dara sokmayacak, ama ısrarcı davranmanızda yarar var.

Eline beklenmedik bir miktarda para geçecek. Bu parayı en makul şekilde değerlendirmek için uğraşman gerekebilir. Ailenle birlikte yeni bir işe girişmek için istekli olmak farklı fırsatlar yaratabilir. Bunlar hakkında girişken olmak iyi olacak.

Havaların gittikçe soğumasına karşı önlemlerini almalısın. Hasta olmamak için giyimine daha çok dikkat etmek isteyebilirsin. Egzersiz konusunda istekli olmak gelişimin için önemli olabilir. Yemek düzeninle ilgili yeni bir plan yapmakta fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı ve yeni şeyler denemekten korkmamalısın. Sürekli yeni olan şeyleri takip edip kendini geliştirmek için değişik imkanlar yaratmalısın. Sıkıcı gidişatı değiştirmek için eline geçecek fırsatları iyi değerlendirmeyi ihmal etmemelisin.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yapmak istediğin binlerce şey var ama bir şey seni engelliyor gibi görünüyor. Belki de derinlerde bir yerde, başka şeylere geçmek güvenli olmadan önce başlamış olanı bitirmeniz gerektiğinin bilgisidir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini değerlendirmek ve bilgilerini arzuladığın gibi kullanmak için birçok fırsatı bir arada yakalayabilirsin. Kişisel değerlerin farkındasın ve gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Yatırım konusunda aceleci davranmak istemeyeceksin. Rutinlerini yenileyerek sağlığın için önemli adımlar ekleyeceksin.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ya da ailenizle ilgili önemli durumlarda karar belirleyici gelişmeler yaşanabilir. Özellikle miras ve gayrimenkullerle ilgili konularda adım atmanız gerekebilir. Duygusal konularda partnerinizin üzerinde bir baskı oluşturmamalı, kıskançlık dürtülerinizi kontrol etmelisiniz. Özellikle miras ve gayrimenkullerle ilgili konularda adım atmanız gerekebilir. Duygusal konularda partnerinizin üzerinde bir baskı oluşturmamalı, kıskançlık dürtülerinizi kontrol etmelisiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve evlilikte daha düşünceli olabilirsiniz. Karşınızdakilerden beklentileriniz sizi daha hassas bir duruma sokabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal yaşantınızda kendinizi bir şeyleri ifade etmeye isteksiz bulabilirsiniz. Böyle durumlarda daha sakin kalmalı ve dinlenmelisiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün pratik olmak senin için önemli olacak. Karşılaştığın sorunlara hızlıca çözüm bulmak için pratik olmaya çalışacaksın. Çözümlerin sayesinde işlerine daha iyi odaklanıp istediğin ilerlemeyi gösterebileceksin.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etmeniz, şu anda hayatınızdaki başkaları tarafından aşırı olarak görülebilir. Belki bir kitap, film, hatta yaptığınız bir sanat eseri gibi bir medya parçasını arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşacaksınız şok edecek! Sizi daha önce böyle bir alanla ilişkilendirmeyebilirler veya bunun sizin için çok fazla olduğunu düşünmüş olabilirler ve onlara bu yönünüzü gösterdiğiniz zaman sizinle ilgili algıları değişebilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü sezgileriniz sizi her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Kendinizi mutlu etmelisiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner ve ortakla zaman geçirebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil, borsada ise önemli şanslar elde edebilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları gündeme getirebilir. İş bağlantılarınız gayet iyi. Birlikteyaptığınız kişilerle, iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlanmanıza gerek yok. Para durumunuz daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 26' 22"
Ay
Akrep
15° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 06' 09"
Venüs
Balık
20° 42' 13"
Mars
Balık
04° 24' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 24"
Satürn
Balık
13° 13' 05"
Uranüs
Boğa
20° 37' 40"
Neptün
Balık
27° 46' 53"
Plüton
Kova
01° 48' 51"
Chiron
Koç
18° 45' 03"
Lilith
Başak
19° 42' 56"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>