Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Israrcı Olmamalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2020, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 20%

Bugün, verdiğiniz kadarını aldığınızdan emin olun. Bazen birini sevdiğinizde, ona olan inanılmaz sevginizi göstermek için sürekli vermek istiyorsunuz. Sizin için ihtiyacınız olan değerli enerjiyi harcamamaya çalışın. Ayrıca, bir insana ne veriyorsanız karşılığında da o kadar şey aldığınızdan emin olun

Meraklı birisiniz ve sürekli yeni bilgi kırıntıları topluyorsunuz. Muhteşem olan, bunların ne kadar çoğunu hatırlayabiliyo oluşunuz. Bugün, dikkate değer zihninizin bile sınırlarını zorlayabilecek bir gün. İşyerinde okumanız gereken raporlar ve belgeler sizi çok yorabilir. Evde, okumanız gereken gazete ve dergiler üst üste yığılmış olabilir. Bu akşam entelektüel arayışınızdan biraz uzaklaşın. Pasif eğlence de arada sırada iyi gelir.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Her ne kadar yüzde yüz haklı olduğuna inansan da, ukala ve kaba olmamaya çalışmalısın. Büyük ihtimalle de doğru cevaplara sahipsin ama bu sahibiyetin militan ve saldırgan bir tavır takınmanı gerektirmiyor. Beklenmedik olaylar yaşanabilir. Duygularınla oynandığını düşünebilirsin. Haksız yere senin sinirini bozmak isteyen insanlara karşı tetikte ol.Bugün lüks eşyaların cazibesine kapılabilirsiniz. Güzel bir zevkiniz var. Bütçeniz biraya yetse bile siz yine de kaliteli şaraplar istiyorsunuz! Bugün kendinize özel bir bir şeyler ısmarlamak isteyebilirsiniz. Pahalı bir restorana öğle yemeğine gidin. Ya da güzel ve eşsiz olan bir eşya satın alın. Muhtemelen lüks bir tükenmez kalemle yazı yazmaktan keyif alacaksınız. Ya belki de belgelerinizi yeni bir deri evrak çantasına yerleştirmek hoşunuza gider.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

4 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tekrar tekrar aynı rüyayı görüyorsanız, belki de yapmanız gereken bir şeyler vardır. Bazı rüya uzmanları diyor ki; bir insanı sürekli rüyanızda görüyorsanız, ona söylemeniz gereken önemli bir şeyler vardır. Bu size oluyorsa, bugün, rüyalarınızdaki kişiyle konuşmanız için çok iyi bir fırsat. Ne söylemeniz gerektiğinden emin olmasanız bile onunla konuşun. Çok uzakta yaşıyorsa, onu telefonla arayabilir ya da mesaj gönderebilirsiniz. Kim bilir belki de rüyalarınız yalnızca bu kişiyi özlediğinizi söylemek istiyordur!

4 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işinde ve özel hayatında fikirlerini anlatmakta daha cesur davranabilirsin. Bazı arkadaşların bu duruma şaşırıyorlar. Kendinde olan bu gelişmeden memnun kalıyorsun. Fakat patronlarınla yaşadığın fikir ayrılıklarında fazla ısrarcı olmamalısın. Ev arkadaşı olan bir Yengeç burcuysan bazı anlaşmazlıklar doğabilir.

4 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir olay karşısında gösterdiğiniz tavır size güven duyulmasını sağlayabilir. Tarafsız ve objektif tavrınız sayesinde birçok kişiye örnek olabilirsiniz. Korkularınızın sizi gerçek kararlarınızdan alıkoymasına izin vermemelisiniz. Ailenizle geçmiş hesaplaşmalar söz konusu olabilir. Beklentilerinizle ilgili sert konuşmalar yapabilir ve haksızlıklar karşısında hemen sonuç almak isteyebilirsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizin isteklerine uyum sağlayabileceğinize inandığınız bir gündesiniz. Kendinizle alakalı memnun olduğunuz yönleri ortaya koyabilirsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından hırslı, azimli, mücadeleci yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün. Güçlü kişilerle ve kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Maddi konularda ortak paylaşım ve harcamalara dikkat etmelisiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınız, daha ciddiye almanız gereken bir şeydir. Harika hissetmeniz ve harika görünmeniz her şeyin iyi gittiği konusunda yanlış anlaşılmalara yol açmasın. Rutin kontrolü hiçbir zaman aksatmamalısınız.

4 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, Kova burcundaki seyahatine devam edecek.Kredi ve borç arayışına girebilir, gelir gider hesabı yapabilirsiniz. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim kariyer hayatınızda ve ilişkilerinizde gerginliklere işaret ediyor. Karşılaştığınız küçük problemleri büyütmemeye özen gösterin.

4 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

4 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Patronunuz ile olan birlikteliğiniz çok iyi bir şekilde ilerliyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınızın olumsuz laflarına aldanmayın. Hayatın size verdiği bütün güzelliklerin tadını çıkaracağınız, muhteşem bir gün olacak.

4 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Yapmayı planladığınız işlerin hızlı bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz.

4 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 31' 34" R
Ay
Terazi
19° 13' 44" R
Merkür
Boğa
05° 46' 42"
Venüs
Boğa
25° 19' 16"
Mars
Koç
14° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 19"
Satürn
Balık
18° 05' 09"
Uranüs
Boğa
23° 29' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 05"
Chiron
Koç
21° 42' 35"
Lilith
Başak
25° 31' 43"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>