Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bugün Umursamaz Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Göz önünde olma tutkunuz bugün ön planda olabilir. Bu zaten sizi bir Yengeç yapan şey ve bu tutku, konu eğlenceye geldiğinide size bir şeyler gösterme veya öğretme konusunda size yardımcı olacaktır. Yine de, başkalarını ezip geçeceğiniz bir şöhretin peşinden gitmediğinizden emin olun. Doğuştan gelen cömertliğinizi kullanın ve böylece başkalarına da parlayabilmeleri için bir fırsat sunabilirsiniz.

Gururunuzun incinmesine izin vermek kolaydır ve bugün birinin söylediği bir şeye maruz kalabilirsiniz. Endişelenmeyin, kimse sizi aslında dışlamadı ve size hakaret etmek istemedi. Bu durumdaki enerji yoğun iletişim yollarından biri ve bu sebeple küçük kaygılar üzerinde savaşmak kolay olabilir. Hayatınızdaki insanlar hakkında daha neşeli ve iyimser olmaya çalışın ve daha barışçıl diyaloglar kurmaya çalışın.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Aile üyelerinle güzel vakit geçirebilirsin. Kökenlerinle, geçmişinle bağ kurmak isteyeceksin. Uzakta yaşayan akrabalarını ara. Hayatında olup bitenlerden biraz bahsettiğinde iyi hissedeceksindir. Onları ne kadar önemsediğini de dillendirmeyi unutma. Belki de yakınlarda yaşayan aile bireylerini görmek üzere bir tatile çıkarsın.Henüz çok meyilli değilseniz bile, neden şarkı söyleyerek kendinizi ifade etmeyi denemiyorsunuz? Tonu asla tutturamayacağınıza ikna olmuş olsanız bile, işleri akışa bırakırsanız neler olabileceğini görüp şaşırabilirsiniz. Yüksek sesle şarkı söylemek aptal gibi mi hissettiriyor? O zaman aptal olun. Biraz abartın ve eğlenin. Notaları duyma konusunda sağır bile olsanız, harika zaman geçireceksiniz ve bu tür bir his bulaşıcıdır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen kendinizi fazla şımartıyorsunuz. Şişmanlatan yiyeceklerden bol bol mideye indirip sonra da kilonuza dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da sigara, içki, aşırı kafein tüketimi gibi başka zararlı alışkanlıklarınız olabilir. Bugün bunlar size biraz dengesiz hissettirebilir ve davranışlarınızla dürüstçe yüzleşmeniz sizin için iyi olabilir. Yaptıklarınız size fayda mı yoksa zarar mı getiriyor? Bunu açıklığa kavuşturun.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün çoğunda daha keyifli ve enerjik hissedebilir, birden fazlave planınızı tamamlayabilirsiniz. İş hayatında ve mesleğinizde öne çıkabilirsiniz. Erkeklerden destek ve fayda görebilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerde gerilim ve tatsızlıklara dikkat.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını ihmal etme potansiyeli taşıdığın bir gün olabilir. İş yerinde de bildiğini okuman bazı hataları beraberinde getiriyor. Kendini toparlamalısın. Uzak bir akraban sürpriz bir şekilde ev ziyaretinde bulunabilir. Dağınıklığın konusunda sana birtakım eleştirilerde bulunması canını sıkabilir. Önemsemiyormuş gibi davranıyorsun.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır başlamak istediğiniz birile ilgili gereken tüm şartları sağlayabilirsiniz. Yaptığınız araştırmalarla ilgili de sona yaklaştığınızı görebilirsiniz. Kendinizi baskılamaktan vazgeçin. Neden başladığınızı ve yolun sonunun nasıl güzel olacağını kendinize hatırlatın pes etmeyin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş düzeninizle ilgili yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız programlar yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı programınıza dâhil edebilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatlerinde partnerinize zaman ayırmayı tercih edebilirsiniz. Sosyal açıdan olumlu bir süreçten geçiyor ve çevrenizi oldukça genişletiyorsunuz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek kişiliğinizi gösterme konusunda utangaç davranmayın. Aslında herkesi güldürmeyi başarıyorsunuz ve bu da insanların size pozitif bir şekilde yaklaşmasını sağlıyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati çalışma hayatınızı ön plana taşıyor.Mars ile Ay arasındaki destekleyici açıyı kariyer hayatınızda sizi başarıya götürecek adımlar atmak için değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Jüpiter ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde iletişim meselesine dikkat çekiyor. Küçük tartışmaları büyütmemeye özen gösterin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sonunda hoşlandığınız kişiden olumlu bir yanıt aldınız ve sevgili olma yolunda ilerliyorsunuz. En güvendiğiniz insanlara karşı güveninizi kaybedip, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Para harcadığınız şeyler konusunda dikkatli davranın. 

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi sorguluyor ve yenifırsatları yaratmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yoğun olduğu bir gün. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi yeniden yönlendirmelisiniz. Çevrenizdeki güçlü dostlarınızın size sağlayacağı avantajlar gündemde.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>