Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tecrübelerin Önemini Anlıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 10%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

Bugün başkalarını düşünmek için bir gün. Büyük bir şirketin CEO'su olsaydınız, bugün şirketinizin hangi tür etkinliklere sponsor olmasını istediğinizi düşünmeniz için iyi bir gün olurdu. Çalışanlarınız, değerli sebeplere yatırım yapan bir şirket için çalışmayı takdir edecektir. Bu tür kararların başındaki kişi olmasanız bile, kesinlikle harekete geçme yetkisi olan birine öneride bulunabilirsiniz.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Beynini kapatamadığın günler yaşadığını hatırlıyor musun? İşte bugün o günlerden biri olabilir. Daha da kötüsü, düşüncelerini paylaşmak isteyebilirsin ve karşında maalesef seni istekli bir şekilde dinleyecek bir partner olmayabilir. Meraklanma. Bilgisayarın ve bir modemin var; öyleyse neden chat odalarını ya da forumları denemiyorsun?Bazen kendinizi fazla şımartıyorsunuz. Şişmanlatan yiyeceklerden bol bol mideye indirip sonra da kilonuza dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da sigara, içki, aşırı kafein tüketimi gibi başka zararlı alışkanlıklarınız olabilir. Bugün bunlar size biraz dengesiz hissettirebilir ve davranışlarınızla dürüstçe yüzleşmeniz sizin için iyi olabilir. Yaptıklarınız size fayda mı yoksa zarar mı getiriyor? Bunu açıklığa kavuşturun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bazı şeylerin dışında hissedebilirsiniz, belki de dün geceki fazla müsamahadan kaynaklanıyordur. Sorumluluklarınız olmasına rağmen, tüm gün evde kalma fikri tarafından cezbedilebilirsiniz. Bu sizin için akıllıca bir hareket olabilir, zira öğleden sonra kendinizi çok daha iyi hissediyor olacaksınız. Sabahınızı rahatlayarak ve kendinizle ilgilenerek geçirin ve günün geri kalan kısmının sie neler getireceğine bakın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınızı başarıyla yerine getirebilir, gün boyu daha hızlı hareket edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda destek ve takdir görebilirsiniz. Finansal başarılar, riskli yatırımlardan kazançlar gündemde.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişten üzüntü duymuyorsun. Aksine onların sana tecrübe olduğunu bugün daha iyi anlayabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan evlilik fikrine her zamankinden daha sıcak bakmaya başlıyorsun. Sevgilinin ailesi bu konuda pürüzler çıkarabilir. Ancak ufak tefek pürüzler ile moralini bozmuyorsun.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamla ilgili yaşadığınız kafa karışıklığı sizleri partnerinize karşı düşünceli ve kararsız davranmaya itiyor olabilir. Aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz çelişkiler ve duygusal durumlar çalışma hayatınızda kendinizi işinize vermeyi zorlaştırmasın. Bazı olaylarda kandırılmalara karşı dikkat etmeniz gerekebilir. Yanılgılarınız sizde önemli başlangıçlara ve hayat derslerine neden olabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Kendinizi geliştirmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni fikirlerinizihayatınızda gerçekleştirmek için fırsat kollayacaksınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonunda hoşlandığınız kişiden olumlu bir yanıt aldınız ve sevgili olma yolunda ilerliyorsunuz. En güvendiğiniz insanlara karşı güveninizi kaybedip, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Para harcadığınız şeyler konusunda dikkatli davranın. 

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok iş, halletmeniz gereken detaylar olabilir. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalı, sağlığınıza özen göstermelisiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kulaklarınızı dört açın ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacaklarına emin olun! Yeni ipuçlarını, övgüleri ve sohbetleri dinlemek için ekstra zaman ayırın. Etrafınızdaki insanlar ağızlarına geleni söylüyorlar ve büyük açıklar verecekler. Hazırda beklemelisiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde romantik ilişkileriniz ön planda olacaktır.Gündüz saatlerini çocuklarınızla, hobilerinizle ve flörtlerinizle ilgilenerek değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Yay burcuna girişi ile çalışma hayatınız ve sağlığınız önem kazanıyor. Doktor kontrolünden geçmek için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki uzun bir durgunluk sürecinden sonra yeniden eski tutkunuza kavuşacaksınız. Finansal durumunuzu iyileştirmek için elinizde olan bütün imkanları kullanın. Her gün kısa bir süre kitap okumaya zaman ayırarak, beyninizi dinlendirebilirsiniz. 

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansıyaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Enerjinizin yüksek olması, sizi farklı kılacak.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 28" R
Ay
Koç
09° 03' 21"
Merkür
Koç
19° 46' 54"
Venüs
Boğa
07° 23' 26"
Mars
Koç
03° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 17"
Satürn
Balık
17° 01' 04"
Uranüs
Boğa
22° 38' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 52"
Lilith
Başak
23° 54' 47"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>