Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Bir Yatırım Yapabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, hayatınız üzerinde çok geniş kapsamlı etkileri olabilecek ilginç bir toplantı söz konusu olabilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, ilişkiniz yeni bir seviyeye geçebilir, ancak önce bazı değişiklikler ve ayarlamaların yapılması gerekecek. Olacaklara karşı direnmeyin, bu romantik bir ilişki,ortaklığı veya arkadaşlık, ne olursa olsun önemli ölçüde bir şeyleri iyileştirecektir. Doğru karar verebilme yeteneğinize güvenin.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Gözlerini aç ve çevrene dikkatle bak. Bir şeyler ilgini çekmek istiyor. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim ve görüşme trafiği artabilir. Sık görüşmeler ve koşturmaca içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde hareketlilik artıyor. Çevrenizden destek alabilir, fikir danışabilir, daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz. Takıntılara ve dürtüsel tepkilere dikkat.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan uzun vadeli planladığın projelerini bugün hayata geçirebilirsin. Yaptığın birikim bu konuda sana epey bir fayda sağlıyor. Hayallerinin gerçekleşmesi seni mutlu edecektir. Ailen ile görüntülü konuşarak onlara duyduğun özlemi bir nebze dindirmek istiyorsun.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız ilişkinizin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Eski defterleri açmamanız doğru olmayabilir. Finansal gelirlerinizin düzensizliği ya da borç ve alacak kaygısı sizlerin gündeminizi meşgul edebilir. Bugün sizin için bütün olumsuz duygulardan ve negatifliklerden kurtulma zamanı olmalıdır. Geçmiş biraz canınızı acıtıyor olsa da herşey biranda değişim gösterebilir. Biraz sabırlı olmalısınız.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel hareketin yoğun olduğu bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki yazışma ve konuşmalar sizi yorabilir. Sabah saatlerinde akmayan konular, ilerleyen saatlerde rahatlayacaktır. Öğleden sonra hassasiyetler artabilir. Çevrenizdeki insanların işleri için kendinizi yıpratmamaya çalışın. Aşırı fedakârlıktan kaçınmanızda fayda var.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi ifade ederek sempati toplayabilirsiniz. Kusurlarınızın görmezden gelindiği ve oldukça idare edildiğiniz bir evreden geçmektesiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

23 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beklenmedik bir şekilde planlarınız iptal olabilir. Bunu kontrol etme yetkisi sizde değil bu yüzden, olaya pozitif tarafından bakmaya çalışın. Gün içinde boş zamanınızın artmasıyla beraber iyice dinlenebileceksiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati iletişim trafiğinizi hızlandırıyor.Kardeşlerinizle, komşularınızla ve yakın çevre üyelerinizle ilgili konular gündemde. Bugün katılacağınız eğitimler ve seminerlerden verim alma şansınız yüksektir. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ile Uranüs etkileşimi dostlarınızdan alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte geleceğiniz hakkında konuşacaksınız ve anlaşamayacağınız bazı noktalar olacak. Çok yorgun ve stresli hissediyorsanız, patronunuzdan birkaç günlük izin isteyebilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Onunla tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz. Yaşamınızı yapıcı kılacak işlerle uğraşmalısınız.

23 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 52' 19"
Ay
Akrep
20° 46' 20"
Merkür
Koç
26° 19' 14"
Venüs
Balık
21° 14' 40"
Mars
Balık
04° 44' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 57"
Satürn
Balık
13° 16' 05"
Uranüs
Boğa
20° 38' 53"
Neptün
Balık
27° 47' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 16"
Chiron
Koç
18° 46' 35"
Lilith
Başak
19° 45' 50"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>