Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Küs Olduğunuz Dostunuz İle Bir Araya Gelebilirsiniz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 30%

Bugün, bir ilişkiyi daha iyi bir hale getirmeniz için iyi bir zaman. Zihniniz açık olacak, böylece neyin düzeltilmesi gerektiğini görebileceksiniz. Sadece bunuhnla kalmayıp, pozitif enerjiyi harekete geçirecek kadar da cesur hissedeceksiniz! Aklınızdakileri paylaşın ve sevdiğiniz kişiye karşı açık olun. Paylaşılması gereken bazı düşünceler veya duyguları saklamış olabilirsiniz. Şüpheleri ortadan kaldırarak, daha uyumlu bir ilişkiye doğru yol alacaksınız.

İş yerinizdeki yanlış anlaşılmaları gidermek için iyi bir gün. İlerici, pozitif bir zihin çerçevesi içinde olacaksınız. Bu tutum, meslektaşlarınızla veya müşterilerinizle yaşadığınız tüm problemler üzerinde çalışmanıza yardımcı olacaktır. Çok duygusallaşmadan durumlara nesnel olarak bakabileceksiniz. Problem çözme yeteneğiniz bugün daha da artacaktır. Şu anda aklınıza gelen fikirlere güvenin!

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Hayatında gerçek manada bir önem teşkil etmeyen şeylere enerji harcamayı bıraksan iyi edersin. Elindeki görevlere odaklanman gereken bir gün. Dikkatini dağıtacak ortamlardan uzak durmalısın. Kendi kanalında kalmaya bak. Biraz kritik bir tavır benimsersen, seni alakadar etmeyen şeylere takılıp vakit kaybetme riskini azaltmış olursun.Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki adamla birlikte bugün birbirinizi görmek için zaman yaratmanız pek kolay olmayabilir. Nihayet yalnız kaldık derken, telefonunuz acı acı çalabilir ve daha da fazla vaktinizi çalabilir. Telefonu kapatmakta tereddüt etmeyin! Telefon özellikle önemliyse, nasıl olsa sonra tekrar ararlar!

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda başarı elde edebilirsiniz. İş veya özel hayatınızda, farklı alanlarda daha başarılı ve özgüvenli hissedeceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özdeğer ve özgüven, yeni ilişki fırsatlarını hazırlıyor. Yüksek harcamalarda aceleci olmamalı.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkan fırsatlarda ciddi değişiklikler olabilir. Bu değişikliklere hızlı adapte olup tereddüt etmemeli aktif ve atılgan olmalısın. Yakın bir dostun ile aranızda küslük olabilir. Çevrendeki arkadaşların bu durumdan memnun değil. Sizi bir araya getirebilirler. Sen kendinden ödün versen de karşı tarafın bu konuda bencil olması sorunun çözülmesine engel oluşturuyor.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı konular gün ışığına çıkabilir ve bu duruma tahammül etmek sizi biraz zorlayabilir. Özellikle evliliğiniz ya da ortaklıklarınızla ilgili konular karmaşık bir hal almış olabilir. Bazı krizler işlerin yoluna girmesi için gelişir. Bu yüzden korkmak yerine çözüme gitmeyi deneyin. Bugün özel yaşamla ilgili konularda kendinizi tedirgin hissedebilir kuşku, öfke ve merak gibi duygulara teslim olabilirsiniz. Bu duygularınızı kontrol etmelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda maddi yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni düşünceler geliştirebilir ve maddi kaynaklarınız için yeni planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan yerinde karar alabilmeniz için bir süre düşünmeniz gerekebilir. İş konusunda gereksiz risk almaktan kaçınmalı ve rasyonel düşünmelisiniz...

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söyleyecekleriniz üzerinde çok fazla düşünmeniz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Hissettiklerinizi direkt olarak dilinize yansıtmaya çalışmalısınız. Daha çetrefilli yolları tercih etmemelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor.Önümüzdeki bir aylık dönemde gelirlerinizi arttırmanın yeni yollarını arayabilir, para biriktirmeye başlayabilirsiniz. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugün gelir – gider hesabı yapmak için uygun olacaktır. Kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz, yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı nazik olun ve kötü günlerinde yalnız bırakmayın. Hayatta her zaman sizi yıkmak ve yıldırmak isteyen insanlar olacaktır. Fakat güçlü kalın ve buna izin vermeyin. Mali olarak beklenmedik bir gelir elde edebilirsiniz. 

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmek için, gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 27" R
Ay
Akrep
16° 35' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 37"
Venüs
Koç
24° 28' 13"
Mars
Balık
25° 38' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 35"
Satürn
Balık
16° 05' 37"
Uranüs
Boğa
22° 02' 49"
Neptün
Balık
28° 44' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 24"
Lilith
Başak
22° 44' 60"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>