Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yanılgı Hissini Sevmiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün sevgilinizle önemli şeyler hakkında konuşacağınız bir gün olabilir. Yakınlık ve samimiyet ruhu, tüm güne nüfuz edecek. Umutlarınızı ve hayallerinizi kolayca paylaşabileceksiniz. Ayrıca çok fazla kahkahalı bir gün yaşayacaksınız! Şu an bekarsanız, bu şeyleri ruh eşiniz olan bir arkadaşınızla da deneyimleyebilirsiniz. Kalbinizi artık açın ve konuşun.

Kişiliğinizde güçlü bir yaratıcı bileşeni var ve bunu daha fazla kullanmalısınız. Bugün gezegenlerin pozisyonları hem yaratıcılığınızı hem de verimliliğinizi etkileyecektir. Kendinizi daha önce hiç çalışmadığınız gibi çalışırken ve daha iyi sonuçlar elde ederken bulacaksınız. Bu süreçten faydalanın! Bu, tam olarak ne yapabileceğinizi başkalarına kanıtlama zamanı.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Sen fark etmemiş olabilirsin ama performans konusunda doğuştan, tanrı vergisi bir yeteneğin var. Bugün ise başkalarının önünde konuşurken bunun işaretlerini görebileceksin. Birçok ünlü müzisyen ve aktör Yengeç burcu altında doğmuştur. Etkileyici ve kuvvetli bir imaj yansıtmana yardımcı olan hassas bir enerjin var ve bunu istersen daha da geliştirebilirsin.Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Astroloji, kim olduğunu anlamak için kullanabileceğin araçlardan bir tanesidir. Elbette daha birçok araç mevcut. Kim olduğunu keşfetmene yardım edecek olan diğer tekniklerle ilgileniyor musun? Bunu sorma sebebimiz senin burcunun bu alanla yakın ilişkide olması; çünkü sen gizli ve saklı olanı her daim merak edersin. Bugün derinlemesine düşünmek için harika bir gün.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne önemli ve işaretçi rüyalarla başlayabilirsiniz. Yaşamdan pek çok mesaj ve işaret alabileceğiniz bir gün. Bu yüzden olayları ve konuları bu gözle değerlendirmeli, anlam arayışında olmalısınız. Pek çok duruma seçenekler yaratarak yaklaşmak, farklı açılardan değerlendirmek kazandırabilir. Maddi-manevi yardımlarınız yaşamdan size geri dönebilir. İlahi fırsatlar, karmanızın ödülleri ve sınavları gündeme gelebilir. Gün batımı ve akşam saatleriyle hareketli bir gündem oluşabilir.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın zamanda edindiğin bir arkadaşın tahmin ettiğin gibi biri çıkmayabilir. Bugün onun yeni bir olumsuzluğunu öğrenebilirsin. Hayal kırıklığına uğramasan da yanılgı hissini sevmiyorsun. Harcamalarının aşırıya kaçtığını düşünerek kendine bir tasarruf planı oluşturabilirsin. Arkadaşlarında senden esinlenerek aynı kararı verebilirler.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlayacağınız girişimlerde ortak hareket etmemelisiniz. Fikir alışverişleriyle kendinize yeni bir ufuk açabilirsiniz. Yenitekliflerine dikkat etmelisiniz. Bugün eşinizin ailesinden kalan miras ya da ortaklı finansal konular üzerine birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunları bahsetmeniz ve beraber çözüm bulmanız daha doğru olacaktır. Hayatınızda bambaşka bir düzene ilerliyorsunuz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı huzursuzluklar ya da belirsizlikler gündeme gelebilir. Daha sabırlı olmalısınız. Akşam saatlerinde daha girişkensiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta. 6'ya kadar dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Sonrasında ilişkileriniz ve kendiniz için daha sağlam adımlar atma şansınız olacak.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündüz saatlerinde ihmal, dalgınlık, unutkanlık sonucu ortaya çıkabilecek problemlere daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam Ay burcunuza ilerlediğinde enerjinizi toplama, kendinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dışarı çıkıp eğlenmek istiyorsunuz ancak elinizde fazla seçenek yok. Ama bu yine de en sıkıcı ortama “evet” demek zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Seçici olmanızda bir zarar yok.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 17:23'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde kendinizi psikolojik olarak yorgun hissedebilirsiniz. Ay'ın burcunuza girişi ile duygusal ihtiyaçlarınız artıyor. Akşam saatlerinde duygularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinize temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız.

18 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 02' 40" R
Ay
Yay
09° 26' 49"
Merkür
Koç
16° 02' 54"
Venüs
Koç
26° 42' 46"
Mars
Balık
27° 02' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 52"
Satürn
Balık
16° 15' 45"
Uranüs
Boğa
22° 08' 58"
Neptün
Balık
28° 48' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 40"
Lilith
Başak
22° 57' 06"
True Node
Koç
15° 31' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>