Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Rutin Hayatın İle İş Hayatını Ayırıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2020, Salı

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 80%

Bugün iyi bir ruh halindesiniz bunun tadını çıkarın ve genel olarak, sizin için her şey yoluna gidecek. Ortaya çıkabilecek tek tatsız durum, aşk ve romantizm hayatınızdaki agresif bir yaklaşımdan kaynaklanabilir. Taraflardan birindeki veya her ikisindeki bu sabırsız dürtü ya da aptalca düşüncesi, topyekün bir savaşa yol açabilir. Her durumda da soğukkanlılığınızı korumaya çalışın.

Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çokvar. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Bir arkadaşın kötü haberler alabilir ve duygusal olarak çevredekileri etkileyebilir. Yanlış anlaşılmaların ilacı iletişimdir! Şu anda herkes bir miktar mesafeli; o yüzden yapılacak en iyi şey hiçbir şey beklememek. Karışıklıklar ve anlaşmazlıklar seni hüsrana uğramış bir moda sokabilir. Herhangi bir kargaşanın üstesinden gelmeye çalış. Bütün bunlar yarın bitecek.Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşı koyamayacağınız bir değişiklik ihtiyacı tarafından motive edileceksiniz. Hayatınızın yapı taşlarına ve temeline karşı asilik yapmak isteyeceksiniz. Çevreniz bu düşüncelerinizi desteklemeyebilir ve hatta sizden bu yüzden uzaklaştıklarını hissedebilirsiniz. Yine de günlük hayat akışınızın sınırlarının dışına çıkmaktan korkmayın.

14 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklarda kritik görüşmeler, kritik durumlar içerisinde olabilir; bu alanlarda ciddi değişimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde sosyalleşebilir, daha önceden yapılan planlarınızda ise değişikliğe gidebilirsiniz. Para akışında ve kazançlarda önemli değişimler yaşayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

14 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşten ayrı olarak günlük rutinlerinde kimsenin sorumluluğunu üzerine almak istemeyebilirsin. Geçmişte başından geçen olayları bugün yaşadığın değişimler ile karşılaştırabilirsiniz. İş yerinde ise bireysel hareket etmek yerine çalışma arkadaşların ile yükselmeyi tercih ediyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan fazla duygusal düşünmen yanlış anlaşılmalara yol açabilir.

14 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayacağınız bazı olaylar size yeni kararlar aldırabilir. Sizi nelerin huzursuz ettiğini bildiğinizde, içinde bulunduğunuz olumsuz durumdan uzaklaşabilir ve bunun sonucu ortaya çıkan gerilim ve hayal kırıklıklarından korunabilirsiniz. Kendiniz için iyi olan şeyleri seçin. Uzak seyahetler ve eğitiminiz ile ilgili bazı konular gündeminizde olabilir.Ticaret ile ilgili konular bugün ilgilinizi çekebilir. Önemli fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

14 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Gelecek beklentilerinizi oluşturabilirsiniz. Yeni temeller atabilmek için güç sarf edeceğiniz ve yapıcı aktivitelerin olduğu zamanlar var. Akşam saatlerinde iletişim çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Fikirlerde çok ısrarcı davranmamakta fayda var.

14 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bir olay gerçekleştiğinde onun iyiliğinize olduğunu anlamak için sağ duyunuza danışabilirsiniz. Hassasiyet göstermemeye çalışın.

14 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın Boğa burcuna ilerlemesiyle sosyal bir gündem sizi beklerken dostlarınızla görüşebilirsiniz. İkili ve bire bir ilişkilerde değerlendirebileceğiniz fırsatlara odaklanabilirsiniz.

14 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tek başınıza hareket etmek yerine başkalarıyla da bağlantı kurarsanız daha hızlı ilerlediğinizi göreceksiniz. Soğuk görünüşünüzü biraz değiştirmek için çabalayın çünkü şu anki haliniz insanlar tarafından kaba olarak nitelendiriliyor.

14 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sosyalleşme ihtiyacınızı arttıracaktır.Arkadaş çevrenizde güvenle ilgili meseleler ön planda olacaktır. Ay'ın Uranüs ile kavuşumu sosyal ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Güneş'in Jüpiter ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde duygusal paylaşımların önemini hatırlatıyor.

14 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiyi kendinize çekebilmek için daha fazla uğraşmanız gerekiyor. Her yeni güne başladığınızda, endişelerinizden ve korkularınızdan arınmaya gayret edin. İş yerindeki çalışmalarınızın sonucunu görmeye başlayacaksınız.

14 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağrılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir etkileşim tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız.

14 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 44" R
Ay
Yay
00° 33' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 50' 54"
Mars
Balık
26° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 06"
Satürn
Balık
16° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 15"
Lilith
Başak
22° 52' 26"
True Node
Koç
15° 33' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>