Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tecrübelerin Sana Fikir Veriyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün biriyle barışmak için iyi bir zaman. Sorunlu ilişkilerinizi iyileştirmeye hazırsınız. Aile üyelerinizle sıkıntı yaşıyorsanız, bugün onları çözmek isteyeceksiniz. Kalbinizi açmaktan korkmayın. Sevdiklerinizle dürüstçe konuşmak isteyeceksiniz. Geçmişi bırakıp geleceğinize odaklanmaya çalışın. Yükünüzü hafifletmeye başladıkça kendinizi harika hissedeceksiniz.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

Belirsiz günler geçirdiğiniz şu dönemin ortasında açık bir çöl olacak. Şimdiye kadar bir şeyler konusunda neden tereddütlü olduğunuzu veyahayatınızda arzu ettiğiniz şeylerin nedenini anlamadıysanız bugün bu konuda biraz aydınlanma yaşayacaksınız. Biliyorsunuz ki, karşınıza çıkan engeller hedeflerinizi belirlemenizi sağlıyor.

Duygularının bastırıldığını hissedebilirsin. Söylemek istediğin çok şey var ama tam ağzından çıkacağı sırada bir miktar tereddütte kalabilirsin. İnsanlarla iletişimi zorlaştıracak derecede bir kaygıya kapıldığını fark edersen hiç şaşırma. Bugün iletişime geçme konuları yüzümüze gözümüze bulaşabilir, yine de çok büyütmemeye çalış.Bugün kafa akarışıklıkları gündemde olabilir, özellikle de sezgilerine güvenen biriyseniz. Çevrenizdeki kişilerden biraz huzursuz edici bir elektrik alabilirsiniz. Altıncı hissiniz biraz rayından çıkmış ya da hissettikleriniz strese bağlı, yönsüz şeyler olabilir. Ya da her ikisi birden mümkün olabilir. Her durumda, yarın normale döneceksiniz. Dişinizi sıkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüzün büyük bir kısmını hayvan veya çocuk hakları konusunda sizin için çok şey ifade eden bir vakıf için bir organizasyona ayırabilirsiniz. Yapınız gereği zaten hizmet odaklısınız ve bugün TV'den veya internetten öğrendiğiniz bir şey hizmet etmek istediğiniz şeyler konusundaki isteğinizi arttırabilir. Bundan kesinlikle çok tatmin olacaksınız. Fark yaratan birisiniz!

10 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde planlarınız değişebilir. Şaşırtıcı haberler alabilir, karşınızdakilerden iyi veya kötü şaşırtıcı davranışlar görebilirsiniz. Etrafınızın söylemlerine karşı daha hassas olabilirsiniz. İş hayatında ve sosyal çevrenizde dikkat çekebilir, konuşulabilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile aranda olan sevgi bağı bütün işler için sana güç sağlıyor. Ailene ve yaşadığın eve bugün farklı bir değer verebilirsin. Evini bir sığınak gibi görmeye başlıyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilinin söylediklerine kırılabilirsin. Fakat sana çok bağlı olması, hatasını hemen anlamasını sağlıyor. Geçmiş tecrübelerin sende sabit fikirler oluşturmuş olabilir.

10 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerinizde ilgili bazı uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Ciddi konuşmalar yapmak için uygun bir zaman içinde değilsiniz. Kendinizi dinlemeli ve biraz zaman ayırmalısınız. Özel yaşamınızdaki bazı sorunlu durumların bittiği ve artık önünüzü daha rahat görebildiğiniz bugün eş ya da partnerle daha sevgi dolu saatler geçirmek adına istekli davranabilir ve kendinizi kayıtsız şartsız sevginin güçlü ellerine teslim edebilirsiniz. Eleştirel yönünüzü devre dışı bırakın.

10 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegensel dizilim, sana fayda salayacak şeylerin hasadını toplama sürecine girmen için çok elverişli. Sosyal tanım ihtiyacınla ilgili bazı meselelerin farkına varman ve bazı konuları halletmen bir mesele. Onay almak için bu kadar aç olma. Burcunun içinde sert bir baba var ve kendi kendine yeter bir vaziyette rahatça yaşayabilir. Aslında, bu senin en büyük gücün ...

10 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden hareketli bir gün sizi beklerken, duygularınızı kelimelere döküp ifade etmek zor olmayabilir. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz, gezi ve yolculuklar gündeminize gelebilir.

10 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ister çalışıyor isterseniz de tatil yapıyor olun yalnız vakit geçirmeniz şart. Ailenize de bu ihtiyacınızı mutlaka belirtmelisiniz. Anlayışlı olacaklarından şüpheniz olmasın.

10 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati hayatın derin yönlerine dikkat çekiyor. Din ve felsefe konularında araştırmalar yapabilir, derin sohbetlere katılabilirsiniz.Hukuk ve eğitim konularında belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla iletişime geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

10 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızı belirli bir plana koyarsanız, gün içinde yaşadığınız stres ve endişe seviyelerini büyük oranda indirebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız korkulardan ve travmalardan arınmayı deneyin, destek almaktan çekinmeyin.

10 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde şifalandığınızı, hayatın sizi sevdiğini ve koruduğunu, sizi ilişkiler vasıtasıyla ödüllendirdiğini hissedeceksiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 04' 41" R
Ay
Başak
00° 34' 29"
Merkür
Koç
17° 55' 28"
Venüs
Koç
16° 38' 07"
Mars
Balık
20° 43' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 01"
Satürn
Balık
15° 28' 47"
Uranüs
Boğa
21° 41' 42"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
19° 59' 16"
Lilith
Başak
22° 02' 43"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 18/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>