Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Merhametli ve İyimsersin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün aşk ve romantizmle ilgili konulara gelince biraz maceraperest hissedebilirsiniz. Hedefinizi yüksek tutun. Kalbinizi başkalarıyla bir araya getirdiğinizde, daha iyi olacaksınız. Sevdiğin birine cesur bir hamle yapmanın vakti geldi. Bu duruma karşı felsefi bir yaklaşım benimseyin, yanlış yolda olmadığınızı göreceksiniz.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Gün ilerledikçe gerilim kokusu alabilirsin. Üzerinden atamadığın yorgunluk gittikçe yığılarak birikiyor gibi hissedebilirsin. Sana yakın birisiyle de tartışmaya girebilirsin. Ama bunun da bir nedeni var elbet. Durumdan, arkadaşınla aranı temizlemek ve yeni bir başlangıç yapmak için faydalan...An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün elinizde olmayan konu ve durumlarla ilgili kaygı, gerilim, stres oluşabilir. Kendinizi düşük enerji ve keyifsizliğe sürüklememeye gayret edin. Finansal konular gündeminizde, alacak, ödeme ve borçlar öne çıkabilir.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına karşı daha duyarlı davranıyorsun. İhtiyacı olan insanlara karşı merhamet duygun seni harekete geçirebilir. Bilinçsiz yardımsever olmamaya dikkat etmelisin. Ailenin evinde çıkan tadilat masraflarını üstlenebilirsin. İş yerinde yoğun bir tempo oluşabilir. Kendine vakit ayırmakta güçlük çektiğini düşünebilirsin.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırgınlıklarınızı göstermek isterken karşınızdaki insanların zayıf noktalarını hedef alarak gerilimler yaratabilirsiniz. Biraz daha sakin olmalısınız. Ayrıca söylemlerde abartılara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi krize sokabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İletişiminizin yüksek olduğu zamanla içindesiniz. Bu durumu kullanarak sıkıntılı durumları çok rahat çözebileceksiniz. Gün içinde beklentilerinizin yüksek olduğu durumlar ortaya çıkabilir. Endişelerinizi bir yana bırakmalısınız.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde anlaşılmadığınızı hissedebilir, özellikleortamındaki ani ve gergin konuşmalar nedeniyle öfkelenebilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merak duygunuzu tatmin edebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Edineceğiniz sıra dışı ve farklı bilgiler sizi çok farklı noktalara götürebilir. İlişkilere bakışınızda sıradanlıktan çıkabilirsiniz.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamdaki enerjiyle başa çıkmanız biraz zor olabilir. İnsanların ruhsal ağırlığı sizin omzunuza biniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Günün bitmesini sabırla bekleyin.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Balık burcuna giriş yapacağı 21:12'ye kadar Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek.Gündüz saatlerde borçlar, krediler ve gelir paylaşımı konuları gündemde. Ay'ın Balık burcuna girişi ile din, felsefe ve inançlar konuları ön plana taşınıyor. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim kariyer hayatında yaşayabileceğiniz gerginliklere işaret ediyor.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun bir süredir işten uzak kaldınız ve yeniden çalışmaya başlamak için gün sayıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi karışık ve huzursuz hissediyorsunuz. Her daim pozitif düşünmeye çalışın.

8 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

8 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 43' 13" R
Ay
Akrep
22° 17' 02" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 02' 07"
Mars
Balık
25° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 56"
Satürn
Balık
16° 08' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 45' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 59"
Lilith
Başak
22° 48' 03"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>