Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Giyim Tarzını Değiştirebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün bir canlı, eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız. Günün çoğunu kahkahalarla geçirirken biraz sersemlemeniz mümkün. Aileniz veya arkadaşlarınızla takılarak harika zaman geçireceksiniz. Mizah anlayışınız sayesinde bazı pratik şakalar yapabilir ve başınız biraz belaya girebilir! Bugün yaramaz gününüzde olsanız da, o kadar da abartmayın. Sevdiklerinizi çok fazla kızdırmak istemezsiniz!

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Evini yeniden dekore etmeyi hiç düşündün mü? Eğer düşündüysen işte bugün bunun için biçilmiş kaftan. Fiziksel enerjin ve estetik algıların oldukça uygun. Renkler, stil ve düzenlemeler için aile üyelerinin fikirlerini al. Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir bugün. Yine insanların kendilerini çok yormamalarına dikkat et.Gününüzün büyük bir kısmını hayvan veya çocuk hakları konusunda sizin için çok şey ifade eden bir vakıf için bir organizasyona ayırabilirsiniz. Yapınız gereği zaten hizmet odaklısınız ve bugün TV'den veya internetten öğrendiğiniz bir şey hizmet etmek istediğiniz şeyler konusundaki isteğinizi arttırabilir. Bundan kesinlikle çok tatmin olacaksınız. Fark yaratan birisiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

9 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Hisleriniz daha güçlü çalışabilir. Etrafınızdan destekleyici yaklaşımlar görebilirsiniz. Spiritüel konular gündeminizde olabilir. Geleceği sorgulama ve geleceğe dair planlamalar.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni kıyafetler almak isteyebilirsin. Aynı renkleri tercih etmek yerine bu sefer farklı renkler tercih edebilirsin. Arkadaşların ilk bakışta alışamasa da yavaş yavaş yeni tercihlerine ısınıyorlar. Evli bir Yengeç burcuysan eşinle çocuklar konusunda hem fikir olmak zihnini rahatlatıyor. Sürekli olarak ortak kararlar alıyor olmanız evliliğinizin geleceğini parlatıyor.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatında size verilen sorumlulukların ağırlığı ve bununla beraber gelen hiçbir şey yetişememe duygusu yüzünden sağlığınız tehlikeye girebilir anlık stresler içinde kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Ancak dahiyane bir fikirle üstünüzdeki sorumlulukların bazılarından kurtulabilirsiniz. Artık bazı şeyleri konuşma vakti geldi. Kendinizi yeniden yapılandırmalısınız.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gelecek hayallerine dalmak serbest! Güzel günlerin düşüncesi sizi mutlu edecek. Öğle saatlerinde iştahınız artabilir.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bencil olmamanız sizi tahmin ettiğinizden de ileriye taşıyor. Yaptıklarınızın sonuçlarının insanları nasıl etkileyeceğini göz önünde bulundurarak davranışlarınızı değiştirmeniz herkesin gözünde çok daha iyi bir konuma gelmenizi sağlıyor.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati din, felsefe ve inançlar konularını ön plana taşıyor. Derin, felsefi sohbetlerden keyif alacağınız bir gün.Hukuki meseleleriniz ve akademik çalışmalarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle aranıza mesafeler girdi ve birbirinize özlem duymaya başladınız. İş hayatınızda zorlayıcı bir göreve imza atabilirsiniz. Fakat, her işin altından başarıyla kalkabilecek potansiyele sahipsiniz.

9 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu anda manevi konular kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki dini bir kuruma hizmet etseniz bu siz ilham kaynağı olacak. Ya da bazı derin düşünceleri ateşleyen bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeyi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bugün, bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak ve zorlu kişisel bir durumu iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

9 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 28' 41" R
Ay
Başak
05° 25' 24"
Merkür
Koç
17° 42' 26"
Venüs
Koç
17° 08' 26"
Mars
Balık
21° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 37"
Satürn
Balık
15° 31' 14"
Uranüs
Boğa
21° 43' 03"
Neptün
Balık
28° 32' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 42"
Lilith
Başak
22° 05' 26"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>