Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pozitif Duygular Yayıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün gerçek sevgi ve şefkatle karşılaşmaya hazır olun. Arkadaşlarınız, aileniz ve çok özel olan sevgiliniz size normalden çok daha fazla ilgi gösteriyor olabilir. Bir grup etkinliği veya başka bir sosyal etkinlikte, sevgilinizle beraber arkadaşınız olabilecek ilginç insanlarla temasa geçebilirsiniz. Önemlibağlantıları olabilecek kişilerin isimleri ve telefon numaraları dahil olmak üzere birçok konuda bilgi alışverişi yapacaksınız. İyi eğlenceler!

Son zamanlarda bir oyun için prova yapan bir aktör gibi hissediyor olabilirsiniz, ancak sahneye çıkma cesaretiniz yok gibi görünüyor. Haydi! Her şey hazır; ışıklar, kostümler, makyaj. Sıkı çalışmanın sadece bir rüya olarak kalmasına izin vermeyin. Dışarı çıkın ve onlara tam olarak ne yapabileceğinizi gösterin. Perde açılmaya hazırlanıyor ve… şov zamanı!

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!Haftalar önce başladığınız projeleri bugün biraz toparlama fırsatı bulacaksınız. Benlik algınızda tanıştığınız kişiler veya olumlu girişimleriniz yoluyla, bir takım değişimler oldu. Fakat kim olduğunuzu fark etmek tek başına yetmez, düşünmeniz gereken başka konular da var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

12 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öne çıkmak isteyebilir, ilişkilerde veyahayatında değer görmek, el üstünde tutulmak isteyebilirsiniz. Plan ve hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gün. Ani duygu geçişleri.

12 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevren tarafından hazır cevaplılığın ile tanınıyorsun. Etrafına yaydığın pozitif duygular insanların moralini yerine getirebilir. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabiliyorsun. Uzun zamandır beklediğin birfırsatı bugün kapını çalıyor. Koşulları iyi değerlendirdikten sonra akşam cevabını teklifi sunalara bildirebilirsin.

12 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yerleşimlerinizle ilgili konularda büyük bir değişim ve dönüşüm zamanı sizi bekliyor. Ailenizle beraber yeni kararların verileceği bugünde sizin fikirlerinizin kabul görmesini isteyecek ve onlardan destek olmasını bekleyeceksiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizi önemseyeceğiniz ve bir arada olmaktan huzur bulacağınız bir gün. Gereğinden fazla kendinizi anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün kendinizi çok hareketli hatta sorumlu hissedebilirsiniz. Duygusal açıdan önyargılı olmamaya bakın.

12 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde karşı cinsten alacağınız bir fikir ile maddi durumunuzu tekrar dengesine kavuşturabilirsiniz. Maddiyatla ilgili problemleriniz yavaşça bitmeye...

12 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınız gündeme gelirken yüksek motivasyon ve enerjinizle organizasyon, düzen gerektiren işlere odaklanabilir,hayatınız ve kariyerinizle ilgili hedeflerinizi, planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizden büyük haberler alabilirsiniz. Bunlar büyük dramatik ve duygusal tepkilere yol açabilir. Sizi de hayretler içerisinde bırakacak bu haber yüzünden bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Koç burcunda seyahat ediyor.Bugün odağınızdahayatınız ve kariyer hedefleriniz olacaktır. Merkür bugün burcunuzda duran pozisyonda olacak, iletişim problemlerine dikkat edin. Önemli kararlarınız ve imzalı işleriniz için yarın ve sonrasını değerlendirebilirsiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

12 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle Merkür düz seyrine geçiyor. Artık işlerimizi toparlama ve harekete geçme zamanı. 5 ağustosa kadar düşünceleriniz ve konuşmalarınız daha çok kendi hayatınız, geleceğiniz, sağlığınız ve ilişkileriniz odaklı olacak. Önce ben diyeceksiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin. Oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

12 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>