Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şanslı Hissediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 10%

Bugün kendinizi kelimelerle ifade etmenin kolay olduğu bir gün. Rapor yazmak veya e-posta göndermek zorunda kalırsanız, doğru dili çaba göstermeden bulabileceksiniz. Veya bir sunum yapıyorsanız, bu harika ifadelerin dilinizden kaydığını göreceksiniz. İnsanları zekanız ve hayal gücünüzle kolayca etkileyeceksiniz. İletişim kurduğunuz her yerde, etrafınızda sizi takdir eden bir kitle olacak.

Bugün iyi bir ruh halinde olmalısınız. Son zamanlarda duygularınız, bir roller coaster gibi bir yukarı bir aşağı gidiyor, ama sonunda bugün bu durum son bulacak. Hayatınızın her alanında daha iyimser hissedeceksiniz. İş, ilişki ve kişisel gelişim ile mücadele ederken yenilenmiş bir enerji hissedeceksiniz. Çok fazla enerjiye sahip olduğunuzdan daha büyük bir sorumluluk almak istediğinizi düşünebilirsiniz! Her zaman gönüllü olabilirsiniz? İşte şimdi bu bir fikir oldu!

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Adeta doğal bir iyileştirici güce sahip biri olarak, dönüştürücü bir enerjiye şahit olabilirsin. Çeşitli bitkiler, aromaterapi veya masaj gibi doğal şifa yöntemlerine yoğunlaşmak için harika bir gün. Bunlar kendi yeteneğinle birleştir; sonuçlardan çok memnun olacaksın. Zihnin yeni düşüncelere oldukça açık bir modda ve öğrendiğinin büyük kısmını özümsemekte başarılı olabilirsin.Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güvende olma isteğiniz artabilir,veya özel hayattaki istekleriniz önem kazanabilir. Eksikliğini hissettiğiniz, tıkanıklık yaşadığınız konu ve alana odaklanarak enerjinizi düşürmeye açıksınız. Sahip olduklarınızın değerini bilmelisiniz. İlişkilerde karmik bir sayfa kapanabilir. Karmik, kadersel durumlar önünüze gelebilir.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilin ile aranın düzelmesi seni mutlu ediyor. Uzun zamandır süregelen sorunların noktalanmış olması seni rahatlatabilir. Özel hayatının düzene oturması işine daha rahat konsantrasyon olmanı sağlıyor. İyi yönde gelişen olaylar bugün zincirleme etkisi yaratabilir. Kendini bu noktada şanslı hissediyorsun. Fakat tüm bu gelişmeler olurken tedbiri de elden bırakmıyorsun.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahatlatmak için sanatsal faaliyetlere yönlendirebilir ve partnerinizle birlikte hobilerinize yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili gerçek bazı kararlar vereceğiniz bir gündesiniz. Kimsenin etkisi altında kalmamaya özen gösterin. Kariyeriniz adına yapacağınız önemli görüşmeler size yenibirlikleri doğurabilir. Bunları düşünürken hızlı karar vermemelisiniz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Radikal ve olağandışı olduğunu düşündüğünüz görüşlerinizi paylaşmak istediğiniz zamanlar olabilir. Dernek işlerinizi halledebilirsiniz. İşlerinizde size destek olacak kişiler olabilir. Bugün işleriniz yavaş ilerleyebilir, kesin kararlar vermemeye özen gösterin. İşten gelen paralar olabilir.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahip olduklarınızı kaybetme korkusu baş gösterse de korkularınızı güvenle yenmeyi deneyimlemelisiniz. Kendinizi iyi ifade etmeniz partnerinizin de ilgisini arttıracaktır.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün burnu havada insanlarla muhatap olmak yerine daha mütevazi kişilerle sohbet etmek sizi daha mutlu edecek. Başarıları karşısında böbürlenmeyen insanlar sizi gerçekten etkiliyor.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün sosyal ilişkileriniz ön planda olacaktır.Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize yönelik somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile etkileşimi ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözmeniz için destek sunacaktır.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle iletişim kurma şekliniz konusunda dikkatli olmalısınız. İş çevrenizden gelen eleştiriler ve kötü tepkiler sizi üzebilir ve moralinizi bozabilir. Fakat her zaman kendinizden emin ve güçlü olun.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzü destekleyen arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz zaman kendinizi daha mutlu ve enerjik hissediyorsunuz. Bugün sizi motive edecek arkadaşlarınızla ortak organizasyon planları yapacak ve bazılarımızortaklarımızdan ayrılarak, bireyselkurma çabaları içinde olacağız. Bugün yeteneklerinizin desteklenmesini istiyorsunuz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 47" R
Ay
Akrep
28° 11' 38"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 02"
Mars
Balık
26° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 37"
Lilith
Başak
22° 51' 11"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>