Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeteneklerin Konuşuyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinizle çok özel bir zaman geçirebilirsiniz. Sizi ziyaret eden veya beraber dışarı çıktığınız bir arkadaşınız olabilir, bol kahkahalı ve yartıcı fikirlerle dolu bir zaman geçirebilirsiniz. Ya da sevgiliniz size karşı alışılmadık düzeyde bir yakınlık ve ilgi gösterebilir. Olumlu, sevecen enerjiye sahip olacağınız ve bu hissi sizin için önemli olan diğer insanlarla paylaşacağınız harika bir gün.

Bugün her şeyi tek seferde halletmeye çalışmak yerine - ki bu imkansız- neden vaktinizi en verimli biçimde kullanabilmek için bir strateji geliştirmiyorsunuz? Belki de bazı işleri çalışma arkadaşlarınıza vermelisiniz. Ya da belki de teslim tariherinizden birini ileri atmalısınız. İşinizi hakkıyla teslim etmenizi engelleyecek kadar yakın bir teslim tarihine takılıp kalmak istemiyorsunuz. Bu sizin tarzınız değil.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Tam anlamıylar çılgın hissediyorsun ama kaygılanma; kafayı yemeyeceksin! Enerji, hayatında köklü değişiklikler yapma tutkunu ön plana çıkarıyor; özellikle de kendini başkalarına nasıl yansıttığınla ilgili meselelerde. Romantik partnerinin seni görüş şeklinden sıkılmış olabilirsin. Kişiliğinin farklı bir yönünü sergilemeye hazırlanıyorsun. Böylece ilişkinizdeki tutkunun yenilendiğini hissedebilirsiniz!Astroloji, kim olduğunu anlamak için kullanabileceğin araçlardan bir tanesidir. Elbette daha birçok araç mevcut. Kim olduğunu keşfetmene yardım edecek olan diğer tekniklerle ilgileniyor musun? Bunu sorma sebebimiz senin burcunun bu alanla yakın ilişkide olması; çünkü sen gizli ve saklı olanı her daim merak edersin. Bugün derinlemesine düşünmek için harika bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaştığınız herkesle ve her şeyler mücadele ediyor gibisiniz. Bazı günler böyledir. Böyle hissettiğiniz için kendinize kızmayın. Bu geçici bir dönem. Bir şeyler sizin için zorsa, hayatınızın bazı alanlarında yapısal eksiklikler var demektir. Bu konuya önem verip gerekli adımları atın.

17 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şans ve şanssızlıklar gün içinde önünüze gelebilir. Şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere açık bir gündesiniz. İçe çekilme, bazı duygu ve düşünceleri içinizde yaşama isteği, yalnızlıktan keyif alma hali olabilir.

17 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta, hayatın her alanında üstün meziyetlerini konuşturuyorsun. Fakat fazla duygusal olman, hemen her şeyden kolay etkilenmen bu meziyetleri kısıtlayabilir. Mantığını yeteneklerin ile eş zamanlı hareket ettirmesini bilmelisin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlara okuma alışkanlığı kazdırmak için renkli sayfalı kitaplar alabilirsin.

17 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal iletişiminizde agresyon ve ikilemde kalacak sözler söylememeniz de ve özellikle taraflı olmamanız da fayda vardır. Acele hareket etmemeli ve hızlı kararlar vermemelisiniz. Hayatınızda yepyeni bir başarıya doğru ilerliyorsunuz. Maddi konularda geçmişte yapmış olduğunuz hatalara benzer kararlar gündeme gelebilir. Karşınıza gelen yeni ve cazip tekliflere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

17 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgileneceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde pozitif düşünceler içinde olabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızla ilgili hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde zihinsel açıdan daha aktif olabilirsiniz. Söylentilere, dedikodulara kapılmamaya bakın. Endişelerden uzak durun.

17 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özellikle yalnız olan Yengeç'ler seçim yapmakta zorlanarak karşı tarafı oyalama eğiliminde olabilirler. Dürüst ve dengede kalmaya çalışın...

17 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam anlamıyla noktayı koyamadığınız bazı işlerle uğraşmanız gerekiyor. Bu konu hakkında detaylı bir araştırma yapın ve sorunun nereden kaynaklandığını bulun. Büyük bir gizemi çözmeniz gerekebilir, ruhen buna hazırlıklı olmalısınız.

17 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati kendinizi içe kapanık hissetmenize sebep olabilir.Psikolojiniz ve bilinçaltınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Spiritüel ve psikolojik destek almak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Venüs kavuşumu kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor.

17 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz de dahil olmak üzere insanlara karşı sır dolu bir izlenim veriyorsunuz. Aniden değişen duygularınızı kontrol etmeye çalışıyorsunuz ve iyiçıkarıyorsunuz. Bugün stresten kaynaklanan baş ağrılarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşı tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. Sosyal yaşantınızda canlanma söz konusu.

17 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>