Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aklın Oldukça Meşgul… Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 30%

Bugün sizin için heyecan verici bir gün olabilir. Aşk hayatınızda şaşırtıcı bir şey olabilir; Çekici bulduğunuz biri sizi akşam yemeğine davet edebilir. Bugün gerçek ruh eşinizle karşılaşmanız muhtemel ya da şu anki ilişkinizin bu sıralar daha tutkulu ve güçlü bir şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Kendinizi bugün aşkın gelgitlerinden uzaklaştırın ve bu pozitif güce teslim olun.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de farklı bir şekilde alınabilir.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Merakın ve ilgin hareketleniyor. Günün enerjisi seni yeni şeyler öğrenmeye itiyor. Çok tutkunu olduğun bir konu halihazırda mevcut olabilir. Bu konuyu internet üzerinden araştırabilirsin. Bir kitap ya da dergi de okuyabilirsin. Yeni bilgiler öğrendikçe daha da heyecanlanacaksın. Ayrıca senle ortak ilgi alanını paylaşan insanların yazdığı makalelere da bakman iyi olacaktır.Bugün kendini yanıltmamaya çalış. Görmek istediğini görmek gerçek bir tercih olabilir, işin sonunda gerçekler canını acıtsa da. Yarattığın yanılsamalar uzun zaman sürse bile asla kalıcı değillerdir! Kendinle bu tarz bir rus ruleti oynamaktansa at gözlüklerini çıkar ve yüzleri. Canını yansa bile, yarattığın yanılsama patladığı andakinden çok daha az olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

19 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yarın burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay öncesinde, gün içinde ilişkilerde bir karışıklık, bir kararsızlıktan uzaklaşabilirsiniz. Her türlü ikili ilişkide koşullara göre hareket etmelisiniz. Kişileri ve koşulları yönetmeye çalışmak yerine şartları kabullenmek gereklidir. Nostalji artabilir. Geçmişin etkisiyle geleceğe karamsar bakmamalı. Yakın ilişkilerden duygusal destekler olabilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada fotoğraflara bakarken beğendiğin birini aklından hiç çıkaramıyorsun. Cesaretini toplayıp ona yazacağın kendince belirlediğin doğru anı bekleyebilirsin. Bugün Pazar olmasına rağmen mesleğin ile ilgi bilgilendirici nitelikte makaleler okuyabilirsin. Gündemi yakından takip ediyorsun. Arkadaşların ile gündemi tartışırken fazla kaptırmamalısın.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayalleriniz ile ilgili bazı durumları ileri bir zamana ertelemenizde ve önünüzü görerek adım atmanız da daha büyük fayda olabilir. Bugün kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli kalmak isteyebilirsiniz. Fevri çıkışlar yapmak çözüm olmayacaktır. Uzlaşmacı yönünüzü ortaya sermelisiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki yeniay öncesinde sizi şahsi açıdan ilgilendiren konularda daha hassas ve düşünceli olabilirsiniz. Bitişler ama yeni başlangıçlar da gelmekte.

19 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi tasarlarken mevcut durumdan kopmamak için bir süre düşünerek hareket etmeniz gerekebilir. Mesleki konularda da ayını şekilde düşünmeniz gerekebilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız birinin sevdiği ve sevmediği şeyleri öğrenmek, onunla yeni bir yolculuğa çıkmak ve keşifler yapmak sizi heyecanlandırıyor olmalı. Bu durum düşündüğünüzden de uzun sürecek ve bir peri masalında gibi hissedeceksiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yarın burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay'ın öncesinde Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat ediyor.Bugünlerde kendinizi hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirebilir, önemli planlamalar yapabilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün inanılmaz derecede keskin ve çekici görünüyorsunuz, zekanız birçok insanı cezbedecek. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun. Aileniz size güveniyor ve yapacağınız her türlü işte arkanızda duruyorlar. 

19 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel gücün önemini çok iyi bildiğiniz için, önünüze çıkan fırsatlar konusunda aceleci davranmak isteyebilirsiniz. Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. İsteklerinizde doğru yoğunlaşmalısınız.

19 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 23' 12"
Ay
Akrep
27° 13' 07"
Merkür
Koç
26° 32' 56"
Venüs
Balık
21° 53' 19"
Mars
Balık
05° 08' 46"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 34"
Satürn
Balık
13° 19' 39"
Uranüs
Boğa
20° 40' 21"
Neptün
Balık
27° 49' 02"
Plüton
Kova
01° 49' 46"
Chiron
Koç
18° 48' 24"
Lilith
Başak
19° 49' 19"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>