Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşlerini Olgunluk İle Yürütüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Bugün finansal konular gündemde olacak. Bu her zaman en sevdiğiniz bir konu değil, ancak bugünle birlikte mali cepheye iyi haberler gelebilir. İşyerinde bir zam veya bir tür ikramiye hakkı kazanmanız mümkündür, ancak bu fazla gelirin sürpriz bir kaynaktan gelmesi daha olası. Belki de bilmediğiniz zengin bir amcanız vardır! Ya da bir hesap hatası yapmış olabilir ve kredi mevzuatınızı yatırmayı unutmuş olabilirsiniz. Bu sürpriz paranın nereden geldiğini onunla ne yapacağınızı düşüneceğiniz kadar düşünmeye ihtiyacınız yok. Tavsiyemiz: kenara atın!

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

İnsanlar gün içinde senin kadar derin düşünmeye meyilli olmayabilir. Hafif ve değişken bir atmosfer var ve hiçkimse senin kadar derine inme modunda olmayacak. Bugünü rahatlamaya ve kontrolü biraz bırakmaya ada. Derin nefes al, açık havada yürüyüşler yap. Bisikletle etrafı turla. Bir yandan da sürprizlere hazırlan. Gün boyu beklenmedik olaylar vuku bulabilir.Hayatınızdaki adamla birlikte bugün birbirinizi görmek için zaman yaratmanız pek kolay olmayabilir. Nihayet yalnız kaldık derken, telefonunuz acı acı çalabilir ve daha da fazla vaktinizi çalabilir. Telefonu kapatmakta tereddüt etmeyin! Telefon özellikle önemliyse, nasıl olsa sonra tekrar ararlar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda her yerde bulunamayacağınızı ve stres altındayken her şeyin altından kalkamayacağınızı kabul etmeye çalışın. Bugün çayınızı her zamankinden yavaş içerek olsun ya da biraz daha düşük tempolu yürüyerek olsun uzun bir ara vermek için iyi bir gün. Ne şekilde olursa olsun işleri ağırdan alın.

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hareketlilik artabilir. Geleceğe yönelik hareket edebilir, bu doğrultuda finans yönetimi içinde olabilirsiniz. Keyfi istekler sebebiyle, keyfi harcamalar olabilir. Kazançlar gelebilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin tavırların ile dikkatleri üzerine çekiyorsun. İş yerinde gösterdiğin olgunluk işlerin hatasız ilerlemesini sağlıyor. Banka hesaplarında düzenlemeye gidebilirsin. Yaptığın birikimlerin ne durumda olduğunu öğrenmek istiyorsun. Yeni alacağın teknolojik ürünlerin finansını bu birikimden karşılamak niyetindesin.

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayacağınız bazı olaylar size yeni kararlar aldırabilir. Sizi nelerin huzursuz ettiğini bildiğinizde, içinde bulunduğunuz olumsuz durumdan uzaklaşabilir ve bunun sonucu ortaya çıkan gerilim ve hayal kırıklıklarından korunabilirsiniz. Kendiniz için iyi olan şeyleri seçin. Uzak seyahetler ve eğitiminiz ile ilgili bazı konular gündeminizde olabilir.Ticaret ile ilgili konular bugün ilgilinizi çekebilir. Önemli fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz insanları evde ağırlamak size iyi gelecektir.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda biraz daha aktif olacağınız bugünde bazı harcamalar ve alışverişler gündeme gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzere planlar yapabilir, stratejiler geliştirebilirsiniz. Güçlü sezgilerinizin uyarılarını dikkate almalısınız.

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak çalışma alanınızdaki insanların yaşadığı tartışmaları durdurabilecek kişi sizsiniz. Bu yüzden kontrolü ele almalı ve bu konuya müdahale etmelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Gelir gider hesabı ve bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Burcunuzda seyahat etmekte olan Güneş'in Satürn ile karşıtlığı ilişkilerinize dikkat çekiyor. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda güç savaşlarına girmemeye özen gösterin.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

En yakın arkadaşınıza karşı bir şeyler hissetmeye başlayabilirsiniz. Bugün kafanız çok dolu ve düşünecek birçok şey var. Fakat kendinizi bunaltmanıza ve strese sokmanıza gerek yok. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya çalışın.

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Bu konuda uygun kişilerle bir arada çalışmak isteseniz bile, çevresel koşullar olumsuz gelişebilir.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 26" R
Ay
Yay
12° 01' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
26° 57' 40"
Mars
Balık
27° 11' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 40"
Satürn
Balık
16° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 48' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 21"
Lilith
Başak
22° 58' 27"
True Node
Koç
15° 30' 21"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>