Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İyi Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 20%

Diğer insanlar sizin için her zaman önemliydi fakat bugün insani ilişkileriniz sizin için normalden daha fazla önem kazanabilir. Bugün bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz ve hayatınızda biri yoksa, aşık bile olabilirsiniz. Hem eski hem de yeni arkadaşlarınız size aniden daha harika ve ideal görünebilir. Romantik ilişkiler, masalsı olabilir. Ancak, insanları gerçekte olduğu gibi görmeye çalışın.

Bugün bir yerden bir yere ne kadar sürüklenirseniz, o kadar çok zaman ve enerji harcayacaksınız. Bugün belirleyici bir duruş sergileyin ve seçiminize güvenin. Sahip olduğunuz her şeyi verin, bu işe yaramazsa, farklı bir yaklaşım deneyin. Kararsız davranışlarla bir yere takılı kalmayın. İşler çok hızlı ilerleyecek. Hayatınızın kontrolünü elinize alın, aksi takdirde işlerinizde bir kukla olacaksınız.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Bugün hayal kurma ve işleri ağırdan alma fikri seni cezbediyor olabilir. İş yapacak bir modda kesinlikle değilsin. Önemli işleri sabahtan bitirip; öğleden sonra ve akşam saatlerinde dinlenebilirsin. Kendine bir program yap ve bu programa bağlı kal. Sonrasında kendini arkadaşınla çıktığın bir öğle yemeğiyle ödüllendirebilirsin.Hem yaratıcı hem de estetik duyularınız şu anda yüksek, bu yüzden sanatsal arayışların şu anda size çok çekici gelmesi şaşırtıcı değil. Neden bir kursa kayıt olmuyorsunuz veya yaratıcı tarafınızı daha fazla keşfetmek için bir derse katılmıyorsunuz. Bir bonus olarak, ömür boyu arkadaş olabileceğiniz bazı insanlarla tanışmanız da olası. Bu bile tek başına giriş fiyatına değer!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal fırsatlar yakalayabilirsiniz. Riskli yatırımlar, birikimler ve harcamalar gündeminizde olabilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde hızlı gelişmeler, hızlı değişen duygular.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan ofisini tanışman gündeminde olabilir. Ailenden kardeşinin hakkında olumlu bir gelişmeyi telefon aracılığı ile haber alabilirsin. Yeteneklerin konusunda somut kararlara varabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesi seni çok seviyor. Bu sevginin saf bir sevgi olduğu kanaatindesin.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz veya akrabalarınızla alakalı görüşmeler gündeminizde olabilir. Hazır olmadığınız hiçbir şeyi yapmak mecburiyetinde değilsiniz. Bugün ilerde planladığınız şeylerin ön bir giriş çalışmasını yapmalısınız. İlişkilerde özgürlük dürtünüz sizi sınama noktasına getirebilir. Yanlış seçimler içerisindeyseniz lütfen dikkatli adımlar atın.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahat ifade ettiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Risk almaktan çekinmeyeceksiniz. Keyif aldığınız konular için harcamalar yapabilirsiniz. Özgürlük konusu gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde sürprizler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızı kaybetmemek için ya da kendinizi iyi hissetmek için olumlu cümleler kurmaya çalışın ancak yenilikler ve anda kalmaktan da çekinmemeye çalışın.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimde söz sizde ancak hızlı ve aceleci olmaktan uzak durmalısınız. İlişkilerde kontrolünüz dışı durumlar karşısında temkinli ve sabırlı davranmalı, olası aldanmalara karşı uyanık olmalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek için yola çıkacağınız bir gün. Bu yolculukta size sevdiklerinizin eşlik etmesi de daha keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak. Arada ufak sürtüşmeler yaşanabilir, aman dikkat!

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlıyor.Hobileriniz, çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim kariyer hayatınızda gerginliklere işaret ediyor. Üstlerinizle iletişiminizin hassas olacağı bir gün, tansiyonu yükseltecek gerilimlerden uzak durmalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir süredir tanıdığınız kişi bugün size açılmaya çalışırsa, ona omuz çevirmekten kaçının. Finansal durumunuz gittikçe iyileşiyor, birikim hesabı açmanızda fayda var. Hayatta karşınıza çıkan zorluklara karşı her zaman güçlü bir duruş sergileyin.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, dengelerinizi yitirmeden politik tavırlarınızla durumu idare edeceksiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 55" R
Ay
Koç
10° 41' 16"
Merkür
Koç
19° 51' 46"
Venüs
Boğa
07° 31' 39"
Mars
Koç
03° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 51"
Satürn
Balık
17° 01' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 14"
Lilith
Başak
23° 55' 31"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>