Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yoğun Hisler İçinde Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 70%

Büyük bir değişim yapmayı düşünebilirsiniz. Her zamanki rutininizden sıkılmış ve artık değişikliğe hazır olabilirsiniz. İş değiştirmeyi veya farklı bir yere taşınmayı düşünebilir ya da yeni bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Şu anda kesin bir hamle yapmayın, ancak tüm seçenekleri göz önünde bulundurmak için kendinize zaman tanıyın.

Her şeyden çok güçlü duygularınız, sahip olabileceğiniz çok dar kafalı zihinsel durumunuza karşı geliyor. Başkaları tarafından manipüle edilmediğinizden emin olun, belirli bir şekilde davranmanız gerektiğini düşünün. Çekimleri aradığınızı unutmayın. Hiçbir şey bu noktada mantıklı görünmüyorsa, bunalmamaya çalışın. Derin nefes alın ve sakin olun. Her şey yoluna girecek.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Bugün, özellikle duygusal açıdan senin için yoğun bir gün. İnsanların senin üzerinde güç gösterilerinde bulunduğunu fark edebilirsin. Sana istediklerini yaptırmak için ağırlıklarını ortaya koymak istediklerini göreceksin. Duygusal olarak manipülatif bu tuzağa düşme. Güçlü dur ve kendini savun.Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi avantajlı durumda bulabilirsiniz. Fırsatı bulmuşken bunun tadını çıkarın. En önemlisi kendinizi günün çılgınlığına kaptırıp iyi vakit geçirmeyi unutmamanız. Arkanıza yaslanıp keyfinize bakın ve etrafınızdaki insanlarla bir arada olmaktan zevk alın. Günün duygusal ağırlığı size vız gelecektir. Çevrenizdekiler için cankurtaran rolü oynamanız kuvvetle muhtemel.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyer hedefleriniz, ileriye dair planlamalarınız önem kazanabilir. İş ilişkilerinde önemli konuşmalar yapılabilir. Her türlü ikili ilişkide objektif olmalı, gereklilikler doğrultusunda hareket etmeli. Sınırlarınızın olmadığı yerde haklarınız ihlal edilebilir. İş ve özel hayat dengesi gündemde.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde sürekli olarak ortaya çıkan belirsizliklere köklü çözümler üretebilirsin. Rutinlerin ile ilgili yaptığın seçimler konusunda kendini sorgulayabilirsin. Duygusal anlamda yoğun hisler beslediğin biri olabilir. Ancak bir süre daha senden haberinin olmasını istemiyorsun. Duygularından emin olduğun vakti bekleyebilirsin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda zorlandığınız durumları ifade edememekten kaynaklı hissettiğiniz huzursuzluklar sizi rahatsız edebilir. Sahip olduğunuz şartları korumak için gün genelinde sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir dizi meşguliyet ve düşünce dünyasında hareketli kılan gelişmeler var. Aynı zamanda eve ait uğraşlar ve değişiklikler içinde olabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızı kaybetmemek için ya da kendinizi iyi hissetmek için olumlu cümleler kurmaya çalışın ancak yenilikler ve anda kalmaktan da çekinmemeye çalışın.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Garip bir durum oluştuğunda olgun karakterinizle günü kurtarmayı başarabileceksiniz. Büyük resme odaklanmak her zaman sorunların daha hızlı çözülmesini sağlayacaktır.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor.Ay'ın Mars ile karşıtlık yapacağı sabah saatlerinde aile içinde gerginlikler yaşanabilir. Öğlen saatlerinde ailenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Bugünü evinizi güzelleştirmek, evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle birlikte spontane bir tatil organize edin ve romantizmi iliklerinize kadar hissedin. Size ilham veren şeyleri yakınınızda tutun ve asla bırakmayın. Düzenli olarak egzersiz yapmaya devam edin,  protein açısından zengin yiyeceklerle beslenin. 

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacıyönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Düşünmenin avantajlarını görecek ve yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 52" R
Ay
Koç
14° 27' 52"
Merkür
Koç
20° 03' 10"
Venüs
Boğa
07° 50' 38"
Mars
Koç
04° 00' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 02' 53"
Uranüs
Boğa
22° 39' 59"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 05"
Lilith
Başak
23° 57' 14"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>