Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pürüzlerin Farkına Varıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, sevgilinizle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bazen çok güçlü bir iradeniz oluyor ve bir şeye tek bir açıdan bakıyorsunuz. Uzlaşmayı bilmeniz gerek. Sevgilinizle tartıştığınızda ortak bir nokta bulmaya çalışın. Ego savaşına girmeyin. İkinizin de haklı olabileceğinizi anlayın!

İnsanlar örnek vermeniz için sizi bekliyorlar. Verdiğiniz örnekleri uygulamadıkları zaman bu sinir bozucu olabilir! Tüm işi yapan kişi olduğunuzu hissediyorsanız, bunu tartışma zamanı gelmiş olabilir. Liderlik yetenekleriniz yetki verme becerinizden çok daha yüksek. Her ikisi de, herkesin beklentilerini sıfırladığınız anda kullanışlı olacaktır. "Takım" kelimesini yeniden tanımlamak isteyebilirsiniz. Grubunuzdan bazıları bu basit kelimenin anlamını unutmuş görünüyor.

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Eyleme geçme zamanı tam da şimdi. Neyi bekliyorsun ki? Eğer işleri yapmak konusunda aşırı sabırsız hissedersen şaşırma. İstiyorsun ve hemen şimdi istiyorsun. Sana istediğini elde etmen konusunda yardım edecek tek kişi sensin, öyleyse adımını at. Oldukça genişlemeci bir enerji seni düşündüğünden de ileri götürmek için bekliyor. Öyleyse geride durma. Sınır diye bir şey yok!Hayatınızdaki erkekle kısa yolculuklar ve uzun sohbetler bugünün konusu olabilir. Kırsal kesime doğru gitmeyi, rustik restoranlarda yemek yemeyi ya da antika dükkanlarına uğramayı düşünmek sizi şaşırtmasın. Akşam bir tanıdığınızdan oldukça kafa karıştıracak bir telefon alabilirsiniz. Arayan kişi size elle tutulur bir şey söylemediği halde yanıt bekleyebilir. Ne demek istediğini mutlaka sorun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

24 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde ruh haliniz ve duygu durumunuz daha sık değişebilir. Geleceğe, hayata, ilişkilere dair bir sorgulama içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim trafiği, önemli konuşmalar söz konusu olabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan ilişkide fazla duygusal olmanı kontrol altına alıyorsun. Bu durum daha mantıklı kararlar verebilmene olanak sağlayabilir. Mantıklı düşünüyor olmak rutinlerin arasında göremediğin pürüzleri fark etmende etkili olabilir. Yapmacık bulduğun insanlar ile bir konuşma yaparak kendilerini değiştirmeleri gerektiğini söyleyebilirsin.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal iletişiminizde agresyon ve ikilemde kalacak sözler söylememeniz de ve özellikle taraflı olmamanız da fayda vardır. Acele hareket etmemeli ve hızlı kararlar vermemelisiniz. Hayatınızda yepyeni bir başarıya doğru ilerliyorsunuz. Maddi konularda geçmişte yapmış olduğunuz hatalara benzer kararlar gündeme gelebilir. Karşınıza gelen yeni ve cazip tekliflere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

24 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. Gününüzü planlamak isteyebilirsiniz. Yazışmaların organizasyonunu yapmak size hız kazandıracaktır. Yakın çevrenizdeki kişilerin problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kulağınıza gelen dedikodulara fazla kulak asmayın. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili üstlerinizden destek alabilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Netlik şu anda hayatınızda çok önemli bir yere sahip. Karşılaştığınız insanların kim olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi tamamen anladığından emin olmalısınız.

24 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcundaki seyahatine devam edecek.Zihinsel faaliyetlerinizin hızlı olacağı bugünü eğitimlere ve seminerlere katılmak için değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler planlayabilirsiniz. Evliliğinizdeki veortaklıklarınızdaki anlaşmazlıkları iletişim yoluyla çözmeyi denemelisiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kararlı ve sağlam giden bir ilişkiniz varsa, bugün partneriniz ile birlikte gelecek planlarınız hakkında konuşacaksınız. İş yerinde kendinizi çok yoruyorsunuz ve fazlasıyla stres oluyorsunuz. Vücudunuz bu kadarına daha fazla dayanamayabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>