Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Vicdanını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 90%

Bugün, çalışma şeklinizle ilgili bazı şeyleri değiştirmeyi düşünmeniz gerekebilir. Ufukta bazı yeni projeler görünebilir ve mümkün olduğunca verimli olmanız gerekir. Organizsyonel becerilerinizi gözden geçirmelisiniz. Bunun dışında, önceliklerinizin ne olduğunu görmek isteyebilirsiniz. İşiniz, kişisel hayatınızı alt üst edebilir. Sevdikleriniz için her gün bir program yapmanız çok iyi olacak.

Bugün birisine akıl hocalığı yapabilirsiniz. Paylaşılabilecek profesyonel bilginiz mevcut. Rehberlik isteyen bir arkadaşınız olabilir. Geçmiş kariyer deneyimlerinize dayanarak onlara bazı önerilerde bulunabilirsiniz. Ya da onlara çalışmalarını desteklemelerine yardımcı olacak bazı önemli bağlantılar sağlayabilirsiniz. bunun için zaman ayırın. Melek kanatlarınızı takmaktan zevk alacaksınız!

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Duyguların önemli bir dönüşüm aşamasında. Bu zamanı gününe tutku ve tat katmak için değerlendir. İnsanlara, onlara söyleyecek şeylerin olduğunu ve bunlardan çekinmediğini göster. Yaptığın her şeye mizah kat. Bu tutumun, her kapıyı açacak güce sahip olduğunu keşfedeceksin.Bugün kendinizi avantajlı durumda bulabilirsiniz. Fırsatı bulmuşken bunun tadını çıkarın. En önemlisi kendinizi günün çılgınlığına kaptırıp iyi vakit geçirmeyi unutmamanız. Arkanıza yaslanıp keyfinize bakın ve etrafınızdaki insanlarla bir arada olmaktan zevk alın. Günün duygusal ağırlığı size vız gelecektir. Çevrenizdekiler için cankurtaran rolü oynamanız kuvvetle muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki erkekle kısa yolculuklar ve uzun sohbetler bugünün konusu olabilir. Kırsal kesime doğru gitmeyi, rustik restoranlarda yemek yemeyi ya da antika dükkanlarına uğramayı düşünmek sizi şaşırtmasın. Akşam bir tanıdığınızdan oldukça kafa karıştıracak bir telefon alabilirsiniz. Arayan kişi size elle tutulur bir şey söylemediği halde yanıt bekleyebilir. Ne demek istediğini mutlaka sorun!

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içindeki düzenleme ve tadilatlar, eksikleri tamamlama ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde yardımlaşmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde yaşamınızda eksikliğini hissettiğiniz durumlara takılıp, motivasyonu düşürebilirsiniz. Koşullardan keyif alma ve pozitif olma zamanı.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani öfke patlamaları aksayan işlerinin daha da yavaşlamasına neden olabilir. Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan otokontrolünü sağlamasını bilmelisin. Vicdanını sorgulatan dedikodular kulağına gelebilir. Akşam bu konuşmaların aslının olup olmadığını kontrol ediyorsun. Duyduklarının doğru olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgili maddi kayıplar yaşamamak için bir karar almadan önce iyice düşünmeli, iyice araştırmalı ve olaya daha gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız. Aşk hayatınızla ilgili yoğun bir iletişim süreci içerisinde olabilirsiniz. Beklediğiniz teklifleri ve haberleri bugün alabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde zaman geçirmek ya da sevdiklerinizle bir arada olmak önemli. Yakınlarınızla daha çok şey paylaşabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki belirsizliklerin çözüldüğünü görerek rahatlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Bilhassa hususi eşyalarınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekmekte.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aile bireylerinizle bir araya gelebilir, sofralar kurabilirsiniz. Merhamet, şefkat duygularınız daha fazla ortaya çıkabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde ilginizi çekmeye çalışan pek çok karşı cins mevcut. Ancak ortamdaki en sessiz kişiyi seçmek en doğru tercih olacaktır. Bu kişinin aslında size anlatacak o kadar çok şeyi var ki…

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor.Evde kalmak isteyeceğiniz, içe dönük bir gün olacaktır. Akşam saatlerinde etkili olacağı Ay ve Şiron karşıtlığıhayatında yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. İş stresinizi evinize ve ailenize yansıtmayın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer hala bir aileye sahip olacak kadar şanslıysanız, ebeveynleriniz bugün hayatınızda çok güçlü bir şekilde var olabilir. Eğer yakınlarda yaşıyorlarsa onları ziyaret edebilirsin. Onlarla akşam yemeği yemek ve en son haberleri paylaşmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da daha uzakta yaşıyorlarsa onlarla telefonda konuşabilirsin. Şimdi seni özlüyor olabilirler, bu yüzden onları görmezden gelmeyin! Onlarla yeniden bağlantı kurmak için bazı espriler ve bazı komik hikayeler anlatın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Toplumda ön plana çıkaracak işler planlayabiliyorsunuz. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemelisiniz. Patron ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeme geliyor.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 02" R
Ay
Koç
13° 44' 60"
Merkür
Koç
20° 00' 59"
Venüs
Boğa
07° 47' 02"
Mars
Koç
03° 57' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 47"
Satürn
Balık
17° 02' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 49"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 55"
Lilith
Başak
23° 56' 55"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>