Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hakların Konusunda Hassas Davranıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 70%

Etrafınızda çılgınca bir hareketlilik olabilir, ama bunu güzelce halledebileceksiniz. Cazibeniz ve zarafetiniz size her yolu açacak. Aynı anda birçok şeyi dengede tutabileceksiniz ve insanlar sizi desteğinizi arayacak. Her şeyi diplomatik ve dürüst bir şekilde ele almak için soğukkanlı ve sakin davranmayı başaracaksınız. Gün geçtikçe işler çığrından çıkarsa şaşırmayın, ama bu sizi korkutmasın.

Hassas doğanız bugün vurgulanacak ve sezgilerinizin çok güçlü olduğunu göreceksiniz. Tek sorun, kendinize karşı gelen güçlü enerjilere karşı kendinizi açık ve savunmasız bırakabilirsiniz. Çevrenizde neler olup bittiğini fark edin çünkü sürecinizi manipüle etmeye çalışan birisi (veya bir şey) olabilir. Duygularınız çok önemlidir ve iyi bir saygıyı hak ediyorlar!

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Bu ay, duygusal açıdan sana doruk noktalarını yaşatacak. Sebepsiz yere insanları eleştiri yağmuruna tutabilirsin. Ayrıca bu ay, içindeki birikmiş duyguları dışa vurmak isteyeceğin bir ay olacak. Yine de duygularını ifade ederken kendini kontrolsüz hissedebilirsin. Hislerinin ardındaki güç gerçekten muazzam.Bugün kendinizi bazı şeylerin dışında hissedebilirsiniz, belki de dün geceki fazla müsamahadan kaynaklanıyordur. Sorumluluklarınız olmasına rağmen, tüm gün evde kalma fikri tarafından cezbedilebilirsiniz. Bu sizin için akıllıca bir hareket olabilir, zira öğleden sonra kendinizi çok daha iyi hissediyor olacaksınız. Sabahınızı rahatlayarak ve kendinizle ilgilenerek geçirin ve günün geri kalan kısmının sie neler getireceğine bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hem yaratıcı hem de estetik duyularınız şu anda yüksek, bu yüzden sanatsal arayışların şu anda size çok çekici gelmesi şaşırtıcı değil. Neden bir kursa kayıt olmuyorsunuz veya yaratıcı tarafınızı daha fazla keşfetmek için bir derse katılmıyorsunuz. Bir bonus olarak, ömür boyu arkadaş olabileceğiniz bazı insanlarla tanışmanız da olası. Bu bile tek başına giriş fiyatına değer!

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayaller ve gerçekler, beklentiler ve mantık arasında seçimler yapabilir; bir bakış açısından özgürleşebilir; bir yükten kurtulabilirsiniz. Akışla uyum içerisinde olmak, tevekkül ve inanç özgürlük hissini, rahatlamayı getirecektir. Arkadaşlık ilişkilerinde küslük ve barışmalar gündeme gelebilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının arkandançevirdiği düşüncesi hasıl olabilir. Bu konudaki soru işaretlerini gidermek için onlara bu konuyu açıyorsun. Endişelerinin yersiz olduğunu görebilirsin. Bugün haklarını savunmak konusunda daha hırslı olabilirsin. İş yerinden alacağınız yıllık izninizde değişen koşullar aklınızda soru işaretleri oluşturabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir olay karşısında gösterdiğiniz tavır size güven duyulmasını sağlayabilir. Tarafsız ve objektif tavrınız sayesinde birçok kişiye örnek olabilirsiniz. Korkularınızın sizi gerçek kararlarınızdan alıkoymasına izin vermemelisiniz. Ailenizle geçmiş hesaplaşmalar söz konusu olabilir. Beklentilerinizle ilgili sert konuşmalar yapabilir ve haksızlıklar karşısında hemen sonuç almak isteyebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanmak istediğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Düşüncelerde ısrarcılık söz konusu olabilir. Kendinizi ifade etmek isterken, karşınızdakini zorlayabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Duygusal yönden yıpranmalar olabilir. Kendi iç sesinizi dinlemelisiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan olumlu bir süreçtesiniz. Hem aşk hem arkadaşlık ilişkilerinde zamana bırakmak istediğiniz konular kendiliğinden hızlanabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz. Bilinç altınız sizi başka diyarlarda keşifler yapmaya itiyor. Ona kulak verirseniz pişman olmayacağınızı bilmelisiniz. Bu değişikliğin işinizle ilgili olması gayet doğal, bu durumu kafanızda büyütmemelisiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati romantizm ihtiyacınızı arttırıyor.Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Venüs ile Neptün arasındaki etkileşim içsel hesaplaşmalar yaşamanıza sebep olabilir. Hukuk ve eğitim konularında problemlerle karşılaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdikleriniz, aşkınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bireysel farklılığınızı, kişiliğinizin renkli, yaratıcı yönlerini ortaya koyma zamanı ve bundan zevk duyabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar olmanız için hiçbir neden yok fakat bazı derin düşünceler içinde olabilir, çevresel koşullarınızdan hoşnut olamayabilirsiniz. Tavırlarınızdaki katı yaklaşımlar ve hatalarınız konusunda yanlış yargılamalara neden oluyor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 01" R
Ay
Koç
13° 14' 22"
Merkür
Koç
19° 59' 26"
Venüs
Boğa
07° 44' 28"
Mars
Koç
03° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 02' 29"
Uranüs
Boğa
22° 39' 42"
Neptün
Balık
29° 04' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 48"
Lilith
Başak
23° 56' 41"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>